Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Φάιναλ-φορ Λιγκ Καπ βόλεϊ στη Γλυφάδα

Φάιναλ-φορ Λιγκ Καπ βόλεϊ στη Γλυφάδα anatakti.gr
  Γλυφάδα, 26 Ιανουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη Γλυφάδα θα χτυπάει η καρδιά του βόλεϊ αυτή την εβδομάδα, καθώς το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου το φάιναλ-φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα διεξαχθεί στο Δημοτικό
Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14).

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ (Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών), Παντελής Ταρνατόρος και η ανώτερη διευθύντρια πλατφόρμας και περιεχομένου της Forthnet, Kατερίνα Κασκανιώτη θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για το final four αύριο, Τρίτη 27 Ιανουαρίου, στη 1 μ.μ. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15), στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Στην πρώτη φάση του θεσμού, οι 12 ομάδες του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών, Volleyleague OΠΑΠ, χωρίστηκαν σε 4 ομίλους των 3 ομάδων. Στην τελική φάση, το φάιναλ-φορ, θα αναμετρηθούν οι ομάδες που αναδείχθηκαν νικητές από κάθε όμιλο, προκειμένου να αναδειχθεί ο κυπελλούχος της περιόδου 2014-2015.

Το φετινό League Cup συνδιοργανώνουν η Volleyleague μαζί με το Δήμο Γλυφάδας και το ΚΑΠΠΑ (Κοινωνική – Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας).

Το πρόγραμμα του φάιναλ-φορ έχει ως εξής:

Ημιτελικοί, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου
18:30: Παμβοχαϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
21.00: Ολυμπιακός - Άρης

Τελικός, Σάββατο 31 Ιανουαρίου
18.30: Νικητής Α΄ημιτελικού - Νικητής Β΄ημιτελικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου