Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαραθώνα. Κουραφέξαλα....

Μεγάλη η δοκιμασία των υπηρεσιών του Δήμου Μαραθώνα από τις παρατεινόμενες χιονοπτώσεις και τον παγετό. Αλλά μεγαλύτερη η δοκιμασία των δημοτών στα βόρεια του
Δήμου, με πολυάριθμες έκτακτες κλήσεις βοήθειας που δεν ικανοποιήθηκαν στο σύνολό τους. Τρεις (3) ημέρες αποκλεισμού για άρρωστους γέροντες και παιδιά. Παίζουν κορώνα γράμματα με τις ζωές μας. Ακόμη μια φορά αποδείχθηκαν ανίκανοι να ανταποκριθούν. Άραγε γιατί να πληρώνουμε υπηρεσίες που δεν μας προσφέρουν;

Τι Λουιζος, τι Ψηνάκης, τι Δεληβοριάς, τι Χατζηγιάννης. Κανείς δεν μιλά, κανείς δεν διαμαρτύρεται κανείς δεν λέει κουβέντα για τα δεινά της καθημερινότητας του κόσμου. Όλοι μα όλοι περί άλλων τυρβάζουν ….εν όψει εκλογών.
Τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε και ιδιαίτερα στις ακραίες καιρικές συνθήκες χιονοπτώσεις και τον παγετό που βιώνουμε.
Ανίκανοι να διαχειριστούν έγκαιρα τις καταστάσεις και να ανταποκριθούν στα αγωνιώδη καλέσματα των πολιτών. Τοπικοί πρόεδροι και υπάλληλοι τρελαμένοι από τις τηλεφωνικές κλήσεις απεγνωσμένων πολιτών αδυνατούν να επιτελέσουν το έργο τους λόγω έλλειψης προσωπικού (χειριστών), ανταλλακτικών μηχανημάτων, ελαστικών, αλυσίδων και καυσίμων κ.α. Κανένας συντονισμός καμιά υποστήριξη από πλευράς Δήμου, όλα την τελευταία στιγμή και τα αποτελέσματα τα ζούμε, μέχρι να χάσουμε τους ανθρώπους μας για πάντα.
Ο χειμώνας βρίσκεται μπροστά μας και αν απέτυχαν παταγωδώς στην πρώτη δοκιμασία φανταστείτε τι μας περιμένει στην συνέχεια, αν δεν συνέλθουν έγκαιρα.
Παρόλα αυτά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα αλλά και το προσωπικό για την γενναία προσπάθεια που κατέβαλαν να ικανοποιήσουν αρκετές έκτακτες κλήσεις βοήθειας, παρά τις αναφερόμενες τεχνικές και διοικητικές δυσκολίες.
Κε Ψηνάκη είσθε ακόμη στο Γκστάαντ των κροίσων της Ελβετίας ή να έρθουμε να σας πάρουμε σηκωτό?????????? 
Θέλουμε δεν το θέλουμε είστε Δήμαρχος μας, προσαρμοστείτε λοιπόν στο ρόλο που σας εκλέξαμε πριν είναι αργά, πολύ αργά…. για όλους μας.

3 σχόλια:

  1. Για Γκλέτσο τον περιμέναμε,Παπανδρέου Γιώργος θα μας βγει!!!Κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μάθαμε;Πάει για βουλευτής ο Ψηνάκης και γίνεται Δήμαρχος ο Λιβαθινός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EEEEEE ΡΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ......ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου