Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 5+: ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛHΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 5+: ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛHΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

14-1-2015
Δελτίο τύπου
Η παράταξή μας «Σαρωνικός 5+» ζητά την άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα της αποχέτευσης με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων
της Περιφέρειας Αττικής.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι αφενός να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για όσα έχουμε μέχρι σήμερα πετύχει, αφετέρου να καταθέσουν τις θέσεις τους, με σαφήνεια και υπευθυνότητα για τη λύση της Ψυτάλλειας, η οποία για εμάς αποτελεί μονόδρομο για την επίλυση του προβλήματος.
Η παράταξή μας εκτιμά ότι σήμερα, λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές, περιθώρια για άλλες καθυστερήσεις δεν υπάρχουν. Θα είναι ακόμη μια παράλειψη -σκόπιμη ή όχι δεν γνωρίζουμε- εκ μέρους του κ. Σωφρόνη, εάν η διοίκηση παραμείνει αδρανής και περιμένει μετά τις εκλογές λύσεις από αρμοδίους που και δεν θα έχουν από πριν ενημερωθεί και δεν θα έχουν δημόσια δεσμευτεί για τη υποστήριξη τους στο Δήμο μας.
Είναι ενδεικτικό ότι ο Δήμος Παλλήνη-Γέρακα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με το Δήμο μας, έχει ήδη συγκαλέσει ειδική συνεδρίαση την Πέμπτη 15/1 για το θέμα της αποχέτευσης με καλεσμένους όλους του υποψηφίους Βουλευτές και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας για να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου