Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Συνταξιούχοι φτιάχνουν φασολάδα έξω από το υπουργείο Οικονομικών Ολονυχτία στο Σύνταγμα

 
Απαιτούν την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και είναι αποφασισμένοι να
παραμείνουν στο Σύνταγμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης
Σε εξέλιξη βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης η ολονύχτια παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων στην πλατεία Συντάγματος, έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Οι συνταξιούχοι που απαιτούν την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο Σύνταγμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ενώ ήδη έχουν στήσει στο πεζοδρόμιο του υπουργείου Οικονομικών καζάνια με φασολάδα προκειμένου να... εξασφαλίσουν το βραδινό τους γεύμα, αλλά και να προσφέρουν ένα ζεστό πιάτο με όσπρια σε περαστικούς.



Στην ανακοίνωση τους οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Ενώσεις αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Καθοριστικό αίτημα η κυβέρνηση άμεσα να προχωρήσει στην καταβολή της 13ης-14ης σύνταξης που στην κυριολεξία ενώ ήταν δικά μας λεφτά μας τα κλέψανε για να σωθεί η πατρίδα. Όμως Πατρίδα είναι οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί. Απαιτούμε κόποι και αίμα ολόκληρων χρόνων να βρουν τη δικαίωσή τους και καλούμε όλους τους συνταξιούχους της Αττικής να αγκαλιάσουν αυτή την αγωνιστική εκδήλωση. Οι αγώνες μας μπορούν να τους σταματήσουν. Δεν κατεβάζουμε τον πήχη των απαιτήσεων. Δεν βολευόμαστε με ψίχουλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου