Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Η μητέρα του «πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο» ξεσπά: «Σκέφτεστε ως παιδόφιλοι»


Η Glikeriya Pimenova επιτέθηκε σε όσους την κατηγόρησαν ότι δημοσιοποιεί «προκλητικές» φωτογραφίες της μικρής κόρης της, Kristina Pimenova, τους οποιούς
αποκάλεσε «παιδόφιλους»
Η μικρή με τη μητέρα τηςΗ μητέρα της Kristina Pimenova, του κοριτσιού από τη Ρωσία με την αγγελική ομορφιά -που χαρακτηρίστηκε από τα Μέσα ως το πιο «όμορφο κορίτσι του κόσμου»- επιτέθηκε σε όσους την κατηγόρησαν ότι δημοσιοποιεί «προκλητικές» φωτογραφίες της μικρής κορούλας της, τους οποίους αποκάλεσε «παιδόφιλους».

Η Glikeriya Pimenova που τροφοδοτεί τoυς λογαριασμούς της στα social media με φωτογραφίες του 9χρονου κοριτσιού δήλωσε: «Είμαι σίγουρη ότι όλες οι φωτογραφίες είναι αθώες. Δεν της ζήτησα ποτέ να ποζάρει στον φακό και μπορώ  να πω ότι δεν της αρέσει να τη φωτογραφίζω, έτσι τη φωτογραφίζω γρήγορα για να μην το καταλαβαίνει» και συνέχισε λέγοντας «Θα πρέπει να σκέφτεσαι ως παιδόφιλος για να δεις κάτι το σεξουαλικό σε αυτές τις φωτογραφίες και ίσως χρειαστεί αν δεις έναν γιατρό».



Η μητέρα του κοριτσιού έχει δεχτεί αιχμηρή κριτική για το γεγονός ότι δημοσιοποιεί φωτογραφίες της πανέμορφης κορούλας της, σε «ενήλικες πόζες», κάτω από τις οποίες εμφανίζονται διαστροφικά σχόλια όπως «σέξι πόδια». Ωστόσο, όπως η ίδια είπε, αρνείται να σβήσει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. «Λυπάμαι όταν διαβάζω σχόλια σαν αυτά από ανθρώπους που δεν μας ξέρουν, που ποτέ δεν μας έχουν γνωρίσει, αλλά βρίσκουν σωστό να κρίνουν εμένα και την κορη μου, να μας πυροβολούν ότι η μικρή δεν ζει την παιδική της ηλικία και η χαζή μητέρα της βγάζει λεφτά. Θέλω να πω ότι έχουμε αρκετά χρήματα, ωστε η Kristina να έχει ευτυχισμένα παιδικά χρόνια και ότι έχω ένα πτυχίο απο πανεπιστήμιο οπότε οι κατηγορίες αυτές δεν στέκουν!» είπε η μητέρα του κοριτσιού και συνέχισε : «Τα σχόλια αυτά έρχονται από χώρες που επιτρέπεται ο γάμος των ομοφυλοφίλων».



Στη συνέχεια η Glikeria Pimenova, εξιστόρισε ένα περιστατικό: «Πριν από κάποια χρόνια ανέβασε μία φωτογραφία της κόρης μου από την παραλία κρατώντας τα παιχνίδια της. Και ξέρετε τι σχόλια πήρε η φωτογραφία; "Α, κρύβει το στήθος της γιατί πιστεύει ότι έχει κάτι να κρύψει! " Το πιστεύετε; Νομίζω ότι οι άνθρωποι που λένε τέτοια πράγματα έχουν σοβαρό ψυχολογικά προβλήματα!».

Η μητέρα της μικρής Kristina που που συμμετέχει σε επιδείξεις των διασημότερων οίκων μόδας όπως είναι οι Armani, Roberto Cavalli και Benetton, υπερασπίζεται την επιλογή της να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της κόρης της, που όπως λέει «δυστυχώς τραβάει και την προσοχή κάποιων παράξενων ανθρώπων με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα».



Ο πατέρας της μικρής Kristina είναι το πρώην αστέρι του ρωσικού ποδοσφαίρου, Ruslan Pimenov, σύζυγός της Glikeria. Η μητέρα της, όπως αποκάλυψε αγχώνεται για το αν θα καταφέρει να μεγαλώσει την πανέμορφη κόρη της ως ένα φυσιολογικό παιδί, που ήδη από τα 6 της χρόνια εργάζεται ως supermodel. «Μέχρι την ηλικία των 3 ετών, ζούσαμε στη Γαλλία και κάθε φορά έμενα έκπληκτη με το πώς τραβούσε την προσοχή όσων την έβλεπαν. Όπου και αν πηγαίναμε, ο κόσμος την περιτριγυρίζε και έλεγε "Δείτε τη!", "Πόσο όμορφο παιδί". Η Κristina απολάμβανε αυτή την προσοχή αλλά φοβάμαι ότι ήταν μόνο για το εξωτερικό. Όταν γυρίσαμε στη Ρωσία, ήταν ένα σοκ για το παιδί μου. Θυμάμαι καθόταν στο καροτσάκι της και συνέχιζε να χαμογελάει στους περαστικούς αλλά κανείς δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται! Γύρισε προς το μέρος μου σοκαρισμένη σαν να μου έλεγε "Τι πάει λάθος;"».

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προειδοποιεί :«Μην ανεβάζετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο Facebook!»
Σε όλον τον κόσμο, παρατηρείται το φαινόμενο οι γονείς να ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media. Οι ειδικοί επισημαίνουν τον κίνδυνο ότι το υλικό αυτό μπορεί να πέσει στα χέρια επιτήδειων και χρησιμοποιηθούν σε μια απλή διαφήμιση,  μέχρι να το  εκμεταλλευτούν για πορνογραφικές ιστοσελίδες. Σύμφωνα με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, δεν θα πρέπει να ξεχνάνε οι γονείς που ανεβάζουν φωτογραφίες του παιδιού τους στο facebook ή και σε άλλα κοινωνικά μέσα δικτύωση ότι πιθανότατα παρέχουν οι ίδιοι  υλικό προς εκμετάλλευση.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη Αμερικάνικη έρευνα, το 73% των παιδιών στις Ευρωπαϊκές χώρες, «υπάρχουν» στο ίντερνετ μέχρι την ηλικία των δυο. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες υπερηχογραφήματος της εγκυμοσύνης σε ποσοστό 33%, και καθημερινές φωτογραφίες που αναρτώνται από τους γονείς και από συγγενείς. Η Δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος προειδοποιεί ότι μια φωτογραφία μπορεί να θεωρηθεί «αθώα» από τους γονείς αλλά για κάποιους άλλους είναι υλικό εκμετάλλευσης.

Δείτε βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου