Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αρτέμιδα - Επίθεση από κουκουλοφόρους

Λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν σε μονοκατοικία στη οδό Βεροίας στην Αρτέμιδα. Παραβίασαν την κεντρική είσοδο,
απείλησαν με όπλο τον 86χρονο ένοικο και τον ακινητοποίησαν. Άρπαξαν ένα κυνηγετικό δίκαννο, τιμαλφή, τα κλειδιά του οχήματος και λίγα χρήματα. Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους.
Στις 05:45, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε μονοκατοικία, στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως στο Καματερό. Παραβίασαν την κεντρική είσοδο και με την απειλή κατσαβιδιού ακινητοποίησαν την 79χρονο ένοικο, από την οποία άρπαξαν λίγα χρήματα και κοσμήματα άγνωστης αξίας.
Στην Μαρώνεια, ένας 36χρονος από τη Βουλγαρία, έσπασε την κεντρική πόρτα σπιτιού όπου διέμενε μία 86χρονη γυναίκα. Χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα την ηλικιωμένη για να τις αποσπάσει λίγα χρήματα. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Στον Μύτικα Πρέβεζας, άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένης, από ανασφάλιστη πόρτα της μονοκατοικίας. Με την απειλή μαχαιριού απέσπασε μία τσάντα που περιείχε λίγα χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
Στο Πέραμα, πέντε δράστες με την απειλή όπλου, αφού τραυμάτισαν την 25χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου, τις άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι αστυνομικοί στο σημείο της επίθεσης βρήκαν έναν γεμιστήρα, που περιείχε πλαστικά σφαιρίδια.
Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, άγνωστος διέρρηξε αυτοκίνητο, από το οποίο άρπαξε μία τσάντα που περιείχε λίγα χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή, ένα tablet, έναν φορητό σκληρό δίσκο και διάφορα έγγραφα του παθόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου