Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Σφοδρό τροχαίο στην Αττική Οδό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Σφοδρό τροχαίο στην Αττική Οδό
Πρόκειται για το τροχαίο που συνέβη το πρωί της Πέμπτης 13.11.2014 στην φωτορεπόρτερ μας Ευτυχία Ζερδέ, η οποία, μετά από αυτό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά
τραυματισμένη.
Λόγω αυτού του ατυχήματος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σε δύο Δημοτικά Συμβούλια που ήταν προγραμματισμένα για την Πέμπτη το βράδυ στα Σπάτα και την Παρασκευή στον Μαραθώνα.
Ζητάμε συνεργάτη για να καλύψει την απουσία της. Πρέπει οπωσδήποτε να έχει δικό του εξοπλισμό. Η εργασία είναι εθελοντική, χωρίς αμοιβή, μόνο για την  ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και για κανέναν άλλο λόγο.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ανταποκριθεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας.

Αν κάποιος έχει Βίντεο από τις 2 συνεδριάσεις που χάσαμε και θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μας για να το δημοσιεύσουμε.

35 σχόλια:

  1. Περαστκα της και γρηγορα γερη .
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ και αν δεν δουμε live .Tο ζητημα ειναι να γινει καλα ολα τα αλλα ειναι ησσονος σημασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πονηρο και υποπτο στο ατυχημα,ειναι οτι ενω εφταιγε η ρεπορτερ,και επρεπε να εχει τα συνηθη προβληματα,που εχει καποιος που κανει ενα τροχαιο ατυχημα,το εγκατελειψε την σκηνη του ατυχηματος,χωρις να δωσει ,η να ζητησει στοιχεια,η εστω απο ανθρωπια να δει αν ειναι ζωντανη η οχι,πατησε γκαζι και εξαφανιστηκε..Τωρα γινεται πολυ περιεργο το σταυρολεξο,γιατι πηγαινε στο ΔΣ του Δημου Σπατων-Αρτεμιδος,και εγινε στα Σπατα.Πολλα τυχαια πραγματα της συμβαινουν της κυριας και παντα στα περιεργα σκηνικα,υπαρχει γνωστο πολιτικο προσωπο,που πρεπει να εισαι πολυ παρατηρητικος στο ευρυτερο σκηνικο,για να το δεις.Την ειχαν απειλησει εδω στην σελιδα προσωπικα οτι .Πολλες περιεργες συμπτωσεις και με βαζουν σε περιεργες σκεψεις,αλλα μπορει και να ειναι απλα τυχαιες ατυχιες,αλλα το αυτοφωρο στο κελι χωρις φως,και παραθυρο,ηταν στημενο,την ημερα που ο Κατραμαδος εγινε ρεντικολο,με τα μικροφωνα.Ας γινει καλα η κοπελα πρωτα ο ΘΕΟΣ και θα βγουν πολλα νομιζω,γιατι εκεινη πρεπει να ξερει,και δεν μιλαει ακομα,ή εχει φτασει πολυ κοντα σε κατι πολυ μεγαλο,και προσπαθουν να της βουλωσουν την καμερα,γιατι αυτη δεν μιλαει,βαζει βιντεο,και φωτογραφιες που δεν σηκωνουν λογια

      Διαγραφή
  2. Σας παρακαλω κυριε 5 03 Λετε μαλλον κατι πολυ σοβαρο
    ξαναγραψτε λοιπον το σχολιο σας γιατι δεν βγαινει κανενα νοημα.
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ?ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΕΝΩ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ( η ρεπορτερ ) να εχει τα συνηθη προβληματα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ(ποιος εχει τα συνηθη προβληματα η ρεπορτερ η ο αλλος?) ..ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ(ποιος ειναι ΤΟ?και ποιος εγκατελειψε ποιον? ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ( τι ειναι η σκηνη ) του ατυχηματος χωρις να δωσει η να ΖΗΤΗΣΕΙ(ποιος να ζητησει αν ηταν τραυματισμενη η κυρια ?) κλπ κλπ κλπ
    Σας παρακαλω προσπαθειστε εγω ενδιαφερομαι για αυτα που λετε ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ
    Γραψτε απλες προτασεις μηπως και καταλαβουμε και εμεις ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΑ τι στην ευχη εγινε?Το αλλο παλι ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ τι δουλεια εχει στην ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ?
    προσπαθειστε κυριε μου ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ για να τους καταλαβαινουν και οχι ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ εκμεταλευομενοι ενα ατυχημα.Αυτο ειναι ΠΡΟΣΤΥΧΟ κ πολιτη αν το κανετε.ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΤΥΧΟ απεναντι στην ατυχη ρεπορτερ και στο ψευδωνυμο σας.Λεγεται ΣΚΥΛΕΥΣΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθρωπε μου για να εχεις ψευδωνυμο ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ εχεις προβληματα,αλλα θα σου εξηγησω απλα μηπως δεις ολη την εικονα.Η κυρια πηγε και επεσε σε ενα αλλο αυτοκινητο που μπηκε μπροστα της και ακινητοποιηθηκε κοκαλο.Αφου επεσε πισω στο αλλο οχημα φταιει η κυρια αρα πληρωνει η ασφαλεια της το αλλο οχημα μεχρι εδω το καταλαβες? Αυτος που τον τρακαρε επρεπε να κατεβει να παρει τα στοιχεια της να περιμενει τροχαια κλπ. αυτος ομως μετα το ατυχημα πατησε γκαζι και εξαφανιστηκε,αυτο πως το εξηγεις? Ειχε μεγαλη ζημια και αυτος και αφου το κτυπησε απο πισω θα αποζημιωνοτανε κανονικα.Αυτος εξαφανιστηκε δεν κατεβηκε να δει ποιος τον τρακαρε,αυτα σου μοιαζουν κανονικα? το οχημα της κυριας ηταν ημερων καινουριο,και βγηκε με ολικη καταστροφη,ο αλλος δεν επαθε τιποτα?ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ?

      Διαγραφή
    2. Εύχομαι περαστικά στην Ευτυχία.
      Ελπίζω να μην ειναι στημένο το ατύχημα και η Αττική οδό να έχει κάμερες στο σημείο του ατυχήματος. Ο οδηγός όφειλε ετσι και αλλιώς να σταματήσει και να δει τι συμβαίνει στο άλλο αυτοκίνητο.

      Διαγραφή
  3. Aυτο λοιπον που καταφερες να γραψεις λεει οτι καποιος διακινδυνεψε ο ιδιος να του την φερουν απο πισω και πιθανον να τον σκοτωσουν για να πεσει πανω του η κυρια...και οτι ηξερε οτι η κυρια δεν εχει καλα αντανακλαστικα....και αρα θα επεφτε πανω του και θα τραυματιζοταν μονον αυτη


    Μαγος ηταν ο τυπος γιαυτο εκανε τετοιες προβλεψεις...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
    1 ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑ
    2 ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ
    3ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

    Μπορω να σου βρω αλλες 10 αιτιες για την αντιδραση του αλλα ολες απαιτουν στοιχειωδες μυαλο ,αρα αδικος κοπος να σου εξηγω.Εσυ τα βρισκεις ολα μονος σου.
    Εχουν και αλλους τετοιους σοφους να τους παρουν στην εξυχνιαση εγκληματων ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω να σκεφτω και ουσιες,και οπλα,και οτι περιεργο μπορει να κυκλοφορει στην αγορα,και δεν ειναι απιθανο να εχει μια πολυ απλη εξηγηση,αλλα ειναι πολλα παρα πολλα αυτα που συμβαινουν στην κυρια,την εχω γνωρισει,ειναι πολυ χαμηλων τονων και ευγενικια,για να εχει προσωπικους εχθρους,αρα η ενασχοληση της με το μπλογκ,πειραζει την παρουσα Δημοτικη Αρχη,γιατι με τον Κατσαλιρο δεν ειχε πει η γραψει κατι περιεργο,να της εχει συμβει.Ειναι πολλα μαζι στο διαστημα Δ.Μαρκου Δημαρχος,αλλα μπορει να ειμαι κακοπιστος,αλλα πολλα τυχαια ατυχηματα στην κοπελα.

      Διαγραφή
  4. Μα τα κακα περιστατικα στην ρεπορτερ δεν εχουν τελειωμο για να ειναι τυχαια.Την συνελαβαν μετα απο μηνυση της Πιτσιγαυδακη,και Σαρρη,εξω απο το Δημαρχειο την ημερα που ο Κατραμαδος,εκανε την φασιστικη επιδειξη (κλειστε τα μικροφωνα),την περιμεναν δεκα αστυνομικοι,η Ζηζση,και η φιλη του Δημαρχου Παπαιωαννου ειχαν βγει τυχαια για τσιγαρο,ο Δμητρης κοιτουσε γνωριζοντας τι συμβαινει,γιατι ειμουν εκει και παρατηρουσα.Την πηρανε την κυρια με χειροπεδες και την πηγαν στο ΑΤ.ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ,και την κλειδωσαν στο κελι χωρις φως και τζαμι.Την εχουν απειλησει εδω μεσα οτι μετα τις εκλογες θα της κοψουν τα ποδια,της εκλεψαν δυο φορτηγα μερα μεσημερι,και συνεχεια,κανουν βανδαλισμους στην περιουσια της,και ολα αρχισαν επι βασιλειας ΔΜαρκου.Για τον Χ.Μαρκου,και αν ειχε ρεπορταζ,για τον Πουλακη τον τρελανε τον ανθρωπο,δεν ακουσαμε ποτε κατι εξω απο τις γνωστες διαμαρτυειες,τωρα με τον Δημητρη εχει γινει Κολομβια,θα την πεταξουν στο χαντακι,για να μην τους μαγνητοσκοπει? θα ερθει αλλος ηδη εβαλτ αγγελια το μπλογκ.Μαλλον ειμαι ο μονος που παρακολουθω ολο το σκηνικο και οχι στιγμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οντως εισαι Ο ΜΟΝΟΣ που σε μια περιοχη που κυκλοφορουν οπλα ναρκωτικα νταβατζιλικι νυχτομαγαζων τραφικινγ και απαγωγες βρηκε την απαντηση .
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ
    οντως εισαι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΜΑΡΚΟΥ δεν ειναι Δημαρχος ειναι πληρωμενος τεμπελης,και ειναι συνεργος του αλλου ΧΜΑΡΚΟΥ αλλα 4χρονια,ενα καραφλο λαμογιο ειναι που πηγε και εβαλε χορταρι για μαλια,για να μην πληρωσει.6μηνες ειναι ο ψευτης αρχηγος της Λουτας το καταλαβε κανεις?ουτε θα καταλαβουμε εμεις οι εξοριστοι του Α.Νικολα.

      Διαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πως μπορει να γινει αντικειμενο πολιτικης αντιπαραθεσης ενας τραυματισμος σε τροχαιο.
    ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ειναι προσβολη στον συνανθρωπο να ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ για να βγαλεις τα δικα σου πολιτικα απωθημενα .ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ και οποιος δεν το αισθανεται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ που και να του απευθυνεις τον λογο ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.....ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ εις το μπλογκ της απολυτης..... ενημερωσης ουτε καν ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Ολα στον βωμο της ΒΡΩΜΟΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
    ΑΗΔΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνω απολυτα ποθαμενε!!!!!ως ανθρωπος πανω απο ολα!!!!ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ.
    Λυπαμαι την ρεπορτερ που δουλευει σε τετοιο επαγγελματικο χωρο.Πραγματικα την λυπαμαι ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ.Ας διαβασει οταν με το καλο γινει καλα τα σχολια μηπως καταλαβει σε τι ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ συναδελφικη αλληλεγγυη θα απαιτουσε να ενημερωσουν για την υγεια της συναδελφου τους.
    Διαβολε δεν πετας ενα ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ και παπαλα ψαχνουμε για αλλον,Αυτο ειναι ΑΔΕΙΑΣΜΑ ολκης για τους συνεργατες σου.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ δημοσιομπουρδα το σοβαρα τραυματισμενη γιατι διαφορετικα ΕΙΣΤΕ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ,
    Αντε βαλτε καμμια ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΑΛΙ ,να κρυψετε την ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ .....

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ οχι αν θα βρειτε αντικαταστατη που ουδολως μας ενδιαφερει ανθρωπινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα φταιω εγω παλι που και σε αυτο συμφωνω μαζι σου?!!!!

      Διαγραφή
  10. Καλον θα ηταν να συμφωνησεις και στα θεματα ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ της γλωσσας μας.Σε ενα εθνος η ΓΛΩΣΣΑ ειναι εκεινο που προσδιοριζει την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.Η γλωσσα και η γνωση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ.Δεν προσδιοριζει την εθνικη ταυτοτητα ουτε η θρησκεια ουτε η πολιτικη κατασταση.Αυτα την επηρεαζουν ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ.Οταν θα το ΧΩΝΕΨΕΙς αυτο μπορει να παψεις να εισαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και να γινεις ελληνας.
    Να εισαι σιγουρος οτι τοτε θα φανει η διαφορα ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ .Μεχρι τοτε εξακολουθει να μας χωριζει αβυσσος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ .ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ τα οποια με την γνωση μπορουν να βελτιωθουν ,οπως και ο γραπτος λογος ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.
    Αν γραφεις κοσμια και ουσιαστικα θα εχεις απαντηση .Αν δεν ...γραφε μονος σου μουτζουρωνοντας την φωτογραφια σου
    ΥΓ μικρες προτασεις με ρημα υποκειμενο αντικειμενο που προσδιοριζουν ΠΟΙΟΣ (υποκειμενο) ΚΑΝΕΙ (ρημα) ΤΙ (αντικειμενο)Αυτη ειναι η πρωτευουσα προταση .Μετα παμε στην δευτερευουσα που ειναι αλλο μαθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις δίκιο στα περί γλώσσας,ΑΛΛΑ είναι τέτοιο και το επίπεδο των διδασκόντων την γλώσσα,με ελάχιστες εξαιρέσεις. Απόδειξη περίτρανη ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου"Εκπαιδευτικός",ο Αντιδήμαρχος επίσης "Εκπαιδευτικός"από τέτοιους δάσκαλους τι μαθητές μπορείς να πάρεις? Αλλά εδώ πρέπει να κάνουμε τον τυφλό στην γραφή και να προσπαθήσουμε όσοι μπορούμε να καταλάβουμε,και να εξηγήσεις εσύ που έχεις χρόνο,τι θέλουν να πουν με τα ιερογλυφικά που σχεδιάζουν άτακτα.Τα σχόλια σε μπλογκς έφεραν ξανά τον γραπτό λόγο στην πρώτη γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο ειναι να υπαρχουν εκπαιδευτικοι σε ενα ΔΣ.Κακο ειναι να υπαρχουν ιδιοκτητες νυκτομαγαζων.Δεν εχετε και καμμια σπουδαια παραδοση σε αρχοντες.Νομιζω οτιο νυν Δημαρχος ειναι ο πρωτος και πιθανοτατα ο τελευταιοςΔΙΔΑΚΤΩΡ που ειχατε.Τωρα ανκαποιοι το εμπλεκουν με το ΔΙΚΤΑΤΩΡ.....ειπαμε ειναι θεμα γλωσσας.Βρισκω πολυ ΦΤΗΝΗ την αντιπολιτευση που προσπαθειτε να κανετε γιατι δεν ειχατε μαθει σε ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ επιπεδου ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ και ξαφνικα ξεπεσατε......Επισης σας υπενθυμιζω οτι οι αντιδημαρχοι,ψηφιστηκαν απο ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ οι οποιοι διαφωνουν μαζι σας.
      Σε λαθος αναρτηση ΠΑΛΙ αντιπολιτευεσθε.Ειναι και αυτο σοβαρο ΔΕΙΓΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ , ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, το που γραφεις τι και οχι μονον ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Θα σας στεναχωρησω λεγοντας σας οτι κανετε αλλο ενα λαθος. ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΧΡΟΝΟΣ..Απλα ειμαι ΤΗΛΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΡΙΟ (ευτυχης κατασταση σας πληροφορω) και ως εκ τουτου ειμαι σε πλεονεκτικη θεση.Μερικα κλικ μπροστα απο αλλους
      Δεν ειναι θεμα Δασκαλων .Οι δασκαλοι ειναι και αυτοι ΠΡΟΙΟΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που εχει ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ και εχει παθει πολιτικολαγνεια και αντιπολιτευτικη μανια.Ετσι γενικως ΑΝΤΙ ....

      Διαγραφή
  12. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ .. Ο .ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΣ
    Καταλαβαινεις τουλαχιστον το δηθεν? ταχα μου το λεμε.απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτο να πας να διαβασεις και να το βρεις μονος σου .ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΤΑΧΑΜΟΥ .ΓΑΤΟΟΟΟΟΟΝΙΙΙΙΙ ....
    Κοιτα την αναρτηση και ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕ.Μην κανεις ανοητες ερωτησες εκει που δεν αρμοζει.η ανοησια.Ο ελληνας εχει μετρο ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ...
    Ο ελληνας ειναι εξυπνος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κατασταση εχει ξεφυγει καποιοι βλεπουν φαντασματα. Ξερετε ποσα τρακαρισματα γινονται την ημερα και φευγει καποιος εμπλεκομενος. Δεν εχουν διπλωμα, ασφαλεια, ειναι πιωμενοι, ειναι κλεμενο, ειναι φυγοδικοι. Θα ειναι η πρωτη δολοφονικη αποπειρα που το θυμα πεφτει απο πισω πανω στον θυτη. Το blog πρεπει να προσεχει τι χοντραδες γραφονται εδω μεσα ιδιαιτερα οταν το αφορουν. Συκοφαντουνται ανθρωποι για δολοφονικη αποπειρα ετσι επωνυμα δημοσια χωρις καν ενδειξεις. Η κατασταση οταν ξεφευγει πρεπει το blog να παρεμβαινει ιδιαιτερα οταν τον αφορα προσωπικα αλλιως την στηριζει και στηριζει τα σχολια αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν δεν κανω λαθος αυτες που υποβαλλαν την μυνηση δικαιωθηκαν πρωτοδικα και επιβληθηκε ποινη φυλακισεως. Υπηρξε πρωτοδικη καταδικη. Αν γνωριζει καποιος κατι αλλο ας το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διστυχως το μπλογκ αποδεικνυει ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ και παιζει με την αξιοπρεπεια τους.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ αλλα το ενδιαφερει πως θα βρει αλλον.ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ μαζι με ολα οσα τους εχω καταμαρτυρησει κατα καιρους ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.Αντε να βαλουμε την σκορδαλια τωρα.....
    ΣΚΟΡΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.ΑΝ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΤΟΝ ΛΕΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ,ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΤΑΤΩΡ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΨΕΥΤΗ ΜΑΡΚΟΥ.ΚΑΚΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣ ΚΑΙ----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η μονη αναγκη που βλεπω ΕΓΩ ειναι η αναγκη να βυσσοδομει καποιος.Και το ΧΕΡΙΣΤΟ ειναι να χρησιμοποιει και αρχαια ρητα ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ .
    ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακομα δεν ΠΙΟ (οχι ποιο ,αυτο το ξερουμε εισαι εσυ) ΓΕΛΟΙΟ ειναι να μην ξερει καν τα ρητα που επικαλειται καποιος και να βαζει ταχαμου αποσιωπητικα .....Αυτο ειναι Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ .Ακρβως αυτο.ΑΝΑΓΚΑ ....χωρις σ τελικο αγραμματε ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΤΑ Λαθος ανθρωπο και σπευδω να το διορθωσω.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ.ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ που το θεμα της αναρτησης δεν μου επιτρεπει να γραψω.Ανηκεις στο ειδος του σχολιου μου 6 38 18 Νοεμριου.Αν δεν το προσεξες ΠΑΛΙ ξανα διαβασε το γιατι περιγραφω επακριβως ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ενας την πληρωνει για ολους!!!!!ευτηχως ομως που οι γονεις του ελληνα εδω μεσα ειχαν παει σχολειο!!!δεν εξηγειται αλλιως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕυτΥχως ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ.....ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ Μ[ΛΟΓΚΙΤΕΣ τα λαχανα απο την κοπρια.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ. Για εμενα λιγο καλυτερο ειναι το ΛΑΧΑΝΟ.απο την κοπρια αλλα παραμενει ΛΑΧΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Ο ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ Δ.ΜΑΡΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ.ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΘΑΜΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΤΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου