Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος - Δ.Σ. 25η Συνεδρίαση 27-11-2014


ΑΡ.ΠΡΟΣΚΛ. 25/2014
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. ...41473…/21-10-2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:
Λήψη απόφασης έγκρισης των οικονομικών καταστάσεων διαχειριστικής χρήσης έτους 2013 του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, Ισολογισμός – Αποτελέσματα Χρήσης και Προσάρτημα 1/1 – 31/12/2013 (αρ.απόφ.Ο.Ε.517/2014).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝ. ΣΤΑΥΡΟΣ

13 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΜΟΥΓΓΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Χ3ΣΤΗΚ3 Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΕΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ηταν και ο Ποθουλακης?με ποια ιδιοτητα?Καλα καταλαβα τον τακτοποιησε και τωρα ΜΟΥΚΟ Μπραβο Χρησταρα τα κατάφερες.Αφου ξευτελίσανε με τους ελαχιστους ψηφους σε τακτοποιήσανε και σε ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε αγραμματο με το ξευτελισανε παλι, ΓΡΑΦΕΙΣ 3 ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ..Αντε πιασε το σκουπιδιαρικο και δουλευε [ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.....μουκο....ξευτελισανε ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΞΕΥΤΕΡΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι δεν το γραφεις σωστα και ΓΑΜ....ΝΟΣ και ΨΕΥΤΗΣ,ο Ψευτοδημαρχος.Ο ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟΣ ΠΡΟ ΕΔΡΑΣ της Π@ΡΔΗΣ και του γυφτοπαζαρου του ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ......ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ,ΚΑΥ ΤΟΥ ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟΥ .ΑΥΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το εντελως Απιστευτο ειναι οτι στην Αναρτηση ΚΕΛ εγραψε ο ΜΟΝΟΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥ και ειναι ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ.
    Οθεν βριστε ανωνυμα και χυδαια ελευθερα .
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΕΛ.
    Αν νομιζουν οτι με αυτη την καταντια εχουν μελλον ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.
    ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα ηταν ευτυχης να μην υπαρχει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .Εκλεισε το μπλογκ του Θωμα, αντε και στα δικα σας και η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,να εξευτελισθει καθε ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    Επιτηδες να το κανατε δεν θα τα καταφερνατε τοοοοοοοσο καλα.Η μηπως ΟΝΤΩΣ το κανετε επιτηδες?
    Τοση ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΤΕΛΙΚΑ γιατι απλουστατα ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    Αντι να κοβετε την ωρα των αναρτησεων και τα σχολια στην μπαρα μπορουσατε απλα να κοψετε τις υβρεις.Αρα για να μην το κανετε κατι αλλο πουλατε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μοναδικος αλητης που γραφει εδω ειναι Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ με ολα τα αλλα ψευδωνυμα,και νυν ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ,η Ανωνυμος,ο ιδιος πληρωμενος ανικανος αλητης,σαν το αφεντικο του τον Ψευτομαρκου.Τον ΘΩΜΑ τον εκλεισε το αφεντικο σας ο Ψευτης.Αμα φυγεις εσυ το μπλογκ θα παει ακομα καλυτερα.Εξουσια φασιστικη ειναι ο ΨΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποτε θα παραστησετε και τον ΠΟΘΑΜΕΝΟ οπως μαιμουδισατε τον Αριστογειτονα?οταν γινετε ενα ποθαμενο μπλογκ ιδιοφυιες μας ?
    ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΟΥΜΠΙΤΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΧΕΡΙΑΣΤΟΥΝΕ και πολυ το διασκεδαζω........
    Αντε γεια θα το σκεφθω και το ενα κλικ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου