Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Χρήστος Μαρλαντής: «Ένα σοβαρό, δημόσιο "ατόπημα" που κοστίζει»

Πρώτη Δημ. 25/10/2014
Είναι  θλιβερό για το αξίωμα του Δημάρχου ενός Καλλικρατικού Δήμου,  να πανικοβάλλεται όταν τίθεται θέμα διαχείρισης κονδυλίου ενός δημόσιου έργου. 
Είναι μια στάση  που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αλλά ούτε να εξηγηθεί.

Ο λόγος που αναφέρομαι σε αυτό δεν είναι για να υπερασπιστώ το πρόσωπό μου και την υπόληψή μου, έτσι και αλλιώς ο τρόπος να αντιδράσω και να προστατευθώ  έναντι οποιασδήποτε δυσφήμισης,  υπάρχει  -ο νόμος παρέχει τα μέσα!!!
Ο λόγος είναι ότι ο Δήμαρχος της πόλης, προφανώς για μικροπολιτικούς λόγους,  μέσα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δεν συκοφαντεί  απλά ένα δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης αλλά μια επιχείρηση που  δραστηριοποιείται στην πόλη μας, είκοσι χρόνια τώρα, και απασχολεί στους κόλπους της, εργατικό δυναμικό που κατοικεί σε αυτή.
Αυτό που με προβληματίζει  είναι οι παράμετροι που τον ώθησαν να προβεί σε ένα τέτοιο σοβαρό ατόπημα.

Αρχικά έχουμε να σημειώσουμε μια σοβαρή ανακολουθία στην άποψή του για τα έργα που έχουν γίνει στον Δήμο. 

Για τον Δημοτικό Σύμβουλο, Δημήτρη Μάρκου το πάρκο πίσω από το Blanos ήταν ένα διαμάντι που άφησε να ρημάξει ο τότε Δήμαρχος και ήταν κατακριτέος για αυτό  -πάλι δημόσια και με καταγραφή στα πρακτικά. 
Αντίθετα, σήμερα ο ίδιος άνθρωπος, που όμως τώρα κατέχει την θέση του Δημάρχου, θεωρεί αυτό το έργο "άχρηστο" από το οποίο ζημιώθηκε ο Δήμος,  και ότι το έργο  του πάρκου ανατέθηκε με μη διαφανείς διαδικασίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία μου.
Οφείλω να ενημερώσω τους δημότες της πόλης μας, πως το έργο δεν το έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία μου σε κανένα στάδιο.
Πρόκειται για μια δήλωση, του Δημάρχου, που δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αλλά εκφράστηκε με βεβαιότητα βασισμένη σε συκοφαντικές πληροφορίες που του έδωσαν.  
Δείχνει, επίσης ότι όταν ήταν αντιπολίτευση δεν πρόσεχε σοβαρά τις αποφάσεις που έπαιρνε η τότε Δημοτική Αρχή!!!!!!! Δεν τον ξένιζαν τα 400.000 ευρώ του αεροδρομίου που αποφασίστηκε να δοθούν για την κατασκευή αυτού του πάρκου και δεν έφερε τις ανάλογες αντιρρήσεις για χρήματα τα οποία "πετάχτηκαν".   Αυτό δικαιολογεί την άγνοιά του για τα πραγματικά γεγονότα που σχετίζονται με αυτό το έργο.

Με τον ίδιο τρόπο με  κατηγόρησε για το έργο "με τις πικροδάφνες" που έγινε στην πλατεία Ελ.Βενιζέλου στην παραλία της Αρτέμιδας απέναντι από το ΚΕΠ. Και σε αυτή την κατηγορία ισχύουν όσα προανέφερα. Συκοφαντίες και  ανακρίβειες ενώ θα μπορούσε, απλά, να ρωτήσει ΠΟΙΟΣ  το έκανε και με ΤΙΝΟΣ  χρήματα.  
Τα φυτά ήταν ΔΩΡΕΑ ιδιώτη στην πόλη μας, και η φύτευση/εργασία ήταν δική μου ΔΩΡΕΑ στην πόλη που κατοικώ. Εμείς  την δωρεά αυτή, την παραδώσαμε στον Δήμο που, όμως, την άφησε και ρήμαξε!!!! 

Το σοβαρό πρόβλημα, όμως, είναι η ευκολία με την οποία ο πρώτος άρχοντας του τόπου μας μπορεί να κατηγορεί μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον Δήμο μας, που δίνει θέσεις εργασίας και που έχει προσφέρει ενεργά και οικονομικά με όλους τους πόρους της για το καλό του τόπου.

ΔΗΜΑΡΧΕ!  
Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να ζητήσετε ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη ΚΑΙ επίσημα για αυτό σας το ατόπημα.

Τα αρχεία του δήμου είναι στην διάθεσή σας και μπορείτε πολύ εύκολα και άμεσα να διαπιστώσετε την αδικία που έχετε προκαλέσει. 
Κανείς μας δεν είναι τέλειος, πόσο μάλλον ένας Δήμαρχος που έχει, μόλις πριν λίγους μήνες, αναλάβει τα καθήκοντά του και τον έχουν "πλήξει" τα αμέτρητα προβλήματα που έχει ο Δήμος μας και παράλληλα πιέζεται ασφυκτικά από τον χρόνο που τρέχει.
Επίσης θα πρέπει να ελέγχετε και να διασταυρώνετε τα λεγόμενα των συνεργατών σας πριν τα υιοθετήσετε. 

Μια πρόταση της Εταιρείας είναι να κάνετε μια δωρεά ενός μηνιαίου σας μισθού,  στο κοινωνικό παντοπωλείο για τους άπορους του Δήμου και να λήξει η κοινή συκοφαντία για την  επιχείρηση. 
Σε κάθε περίπτωση, έχετε ένα μήνα από σήμερα για να επανορθώσετε δημόσια και έμπρακτα.

Εκτός από τα δικαστήρια υπάρχουν και άλλοι τρόποι επίλυσης τέτοιων καταστάσεων, που μπορούν να ωφελήσουν με τα λάθη μας, μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες του δήμου μας.





26 σχόλια:

  1. πεστα κυριε μαρλαντη!!!!!να δωση τον μισθο του να τα παρουν οικογενεις στο δημος μας σπατα αρτεμιδα που στην κυριολεξια δεν εχουν να φανε!!!!και ολοι απο αυτους τρωνε με χρυσα κουταλια!!!το καταλαβαινετε!!!!φτανη πια αυτη η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΗ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ και σταματηστε να κλεβετε τους δημοτες!!!!!καλη προσπαθεια κυριε μαρλαντη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πει πόσες δουλειές έχει πάρει από τον Δήμο, ο φιλάνθρωπος.....! κ.Μαρλαντής και πόσοι Αλβανοί δουλεύουν στην εταιρεία του, για να τους πληρώνει λιγότερο....

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΟΥΓΓΟΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,Ο ΨΕΥΤΑΚΟΣ.Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ,Η ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

      Διαγραφή
    3. νατο και το μουγγο.
      μας κουφανε παλι ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

      Διαγραφή
    4. μπαβο κ μαρλαντη βαλτε και αλλα θαυμαστικα.....

      Διαγραφή
  2. Τελικά μάθαμε γιατι ο Μαρλαντής δεν τα λέει αυτα στο Δ.Σ? Του έχει φάει η γάτα τη γλώσσα? Η σκέφτεται καλύτερα οταν είναι μόνος? Χμμμμ... Μπορεί και να μη τα θεωρεί πραγματικά - σοβαρά προβλήματα και δεν τα λεεί, η απλά θέλει να "κατηγορήσει" χωρίς να τα πιστεύει ο ίδιος... Πάντως σίγουρα ένα απο τα παραπάνω ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη η ερωτηση του παραπανω σχολιστη γιατι δεν τα λεει στο συμβουλιο. Μαλλον μετα τα σκεφτετε καλυτερα πιο ησυχα. Για το αν ο Δημαρχος εκανε ατοπημα εκανε το ιδιο που εκανε και αυτος οταν χαρακτηρισε ''παρανομιες'' μια αποφαση του Δημοτικου συμβουλιου και παρολο που ξαναρωτηθηκε την χαρακτηρισε εξαιτιας του εκνευρισμου ''παρανομιες''. Η αποφαση αυτη ηταν καθ' ολα νομιμη. Για το παρκο και τις πικροδαφνες δεν ξερουμε αλλα γιατι και να μην τον πιστεψουμε. Η μονη ερωτηση επειδη της πικροδαφνες της ειδα εκει μεσα στην παραλια στη αμμο τι ηθελαν λογικο δεν ειναι που ξεραθηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλλιο αργα παρα ποτε κ Συμβουλε
    Αλλα να προσεχετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΘΕ ΣΤΑ ΔΣ
    Επισης να προσεχετε ΤΙ στελνετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ.
    Λιγο καθυστερημενο σας βλεπω στις αντιδρασεις σας και η πολιτικη ΘΕΛΕΙ γρηγορα αντανακλαστικα .Γιατι στην πολιτικη το παν ειναι TO TIMING ...ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ.... ΧΑΝΕΙΣ... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να προλαβει να πει στο γυφτοπανυγηρι του Φασιστα Κατραρημαδου,και του Ψευτομαρκου,ενα βιντεο 4,5 τρις λεξεις. Το ΔΣ ειναι σαν το νηπιαγωγειο ελα ολα τα παιδακια καληνυχτα.Γραφει και δημοσιοποιει τουλαχιστον αυτα που βλεπει.Μην ξεχνατε την υπερηχτικη ταχυτητα του δημοσιου,και τα εμποδια που βαζει ο δημαρχος,και ο προεδρος,στην αποκτηση επισημων εγγραφων.Αραγε ποσο καιρο εκαναν να του δωσουν επισημα τα ζητουμενα αποδεικτικα,για να μπορει να προχωρησει σε δηλωση,και τα περαιτερω για την νεοναζιστικη σπειρα του Ψευτομαρκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπαμε ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ αλλα οχι με βλακειες.
      Εσυ που νομιζεις οτι βωμολοχωντας τον υποστηριζεις ,,με γελοιες δικαιολογιες ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΘΑΒΕΙΣ.
      Και τον θαβεις γιατι ο κοσμος ΜΠΟΥΧΤΙΣΕ απο αηδιες.
      Το λεει πεντακαθαρα ο απο κατω σου.
      Αν δεν εισαι σε θεση να γραψεις κατι που να εχει μια ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ χωρις βοθρολυμματα ασυντακτα ανορθοραφα και ηλιθια σταματα να πετας ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ.Αρκετα μας κουτσουλισαν οι πουλακες.
      Επι της ουσιας τωρα.
      ΤΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΕΙΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ εγινε και πληρωθηκε με αδιαφανεις διαδικασιεςΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ..Στην θεση του ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ.
      Αντι λοιπον να ασχολεισθε με καρφια και ταβανοπροκες ΒΡΕΣΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.
      Αυτο εγω θεωρω σωστη αντιπολιτευση.
      ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ.
      Το να μεταφερεις ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ και γκονζιλο παιγνια ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ουκ ανδρος σοφου.
      Οταν βαζεις λασπη στον ανεμιστηρα θα σε λουσει και εσενα.Αυτο ακριβως συνεβη και εδω.Ο κ καρφακι πεταξε (παρανομιες) καρφακι ελαβε (πηρες δουλειες)

      Το γεγονος ομως ειναι οτι το παρκο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ και για εκδηλωσεις μουσικες και μη και για φεστιβαλ και για ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ BAZAAR.
      Επι τελους ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑΝΟΛΟΥΤΣΑΙΙΚΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ που στην τελικη απλα σας ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ?
      ΠΑΛΙ ΣΚΥΛΟΚΑΥΑΔΕΣ....
      Θεωρω κριμα νεες αφιξεις στην πολιτικη σκηνη να χρησιμοποιουν ΠΑΛΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑ.
      Αυτο αφορα και τους δυο ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.
      Τα Γκονζιλοπαιγνια ειναι για τις ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
      ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.
      ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.
      Θελουμε εργα και οχι ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΓΚΟΝΖΙΛΟΤΡΟΦΟΙ
      Και λεω γκονζιλοτροφοι γιατι με τουτα και με κεινα ΤΡΕΦΕΤΕ ΓΚΟΝΖΙΛΕΣ
      Εχει το Αττικο παρκο μαιμουδες δεν χρειαζεται να τις φερνετε μεσα στο Δημαρχειο ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ με τα προσωπικα σας αλληλοκαρφωματαΚΑΙ ΤΙς ΕΚΑΤΕΡΘΕΝ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ σαν την δωστε τον μισθο σας που το θεωρω ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΑΙΚΙΣΜΟΥ..
      Αν θελετε δωστε ΟΛΟΙ κατι τις να σουλουπωσετε το παρατηθεν ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
      Αυτο θα ειναι το μονο ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ σε αυτο τον ηλιθιο σκυλοκαυγα για οσους δεν βλεπουν ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  6. Δεν το εχετε καταλαβη ολοι που γραφετε εδω μεσα την κσθε βλακεια κσι ο κοσμος πειναει κσι παιζετε στης πλατες τους;ξεφτιλες !!'''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κοσμος πειναει,γιατι κατι Μαρκου, με τις κλικες τους τρωνε τα λεφτα μας,και κανουν κολοτουμπες να ξεφυγουν να φανε και αλλα.

      Διαγραφή
  7. ΣΚΥΛΟΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ26 Οκτωβρίου 2014 στις 10:13 μ.μ.

    ΜΑΡΛΑΝΤΗ TON ΨΕΥΤΗ ΛΟΥΤΣΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΑΚΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ,ΑΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΕΦΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,ΝΑ ΜΠΙΠ,ΤΟΝ ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ? ΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚ@Τ@ Ο ΨΕΥΤΗΣ.
    ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι αυτο που γραφει καποιος για την αιμοδοσια on camera του Δημητρη,|ειναι καπου αλλου αλλα δεν το βρισκω παλι| οσοι τον ξεραμε γιατι εδω και πολλα χρονια εχει εξαφανιστει,οταν εβλεπε αιμα λιποθυμουσε.Αν προσεξεις τις διαφορες φωτογραφιες,οχι μονο του Αντιδημαρχου πλεον Λαμπρου,ειναι ετοιμος να γυρισουν τα ματια πανω,οπως παθαινε μικρος.Εχει φαει καζουρα ο Δημητρακης μικρος.ασε δεν λεγονται γιατι ντρεπομαι για αυτονανε....και βλεπω οτι η καζουρα θα συνεχισει απο εκει που την αφησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕΕ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΤΟΟΟΣΑΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ,ΔΙΑΘΕΣΕ ΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ,Ο ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ,ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΤΗΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.
    ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ Η ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ Η ΜΠΟΧΑ.10 13 ,10 29 11 21
    ΝΕΑ ΗΘΗ ....μας πηγαν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....
    Να φυγει ο Διδακτωρ να ερθει το νηπιαγωειο που ζητουσε και ο αλλος που μας μιλουσε Για ΗΘΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΕΔΩ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟ .ΚΑΙ ΓΚΟΝΤΖΙΛΟΘΡΕΜΕΝΟ.
    ΘΑΥΜΑΣΑΤΕ ΘΑΥΜΑΣΑΤΕ ..ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΩ.ΒΑΡΕΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ οπως μονοι σας αυτο ονομαζεσθε υπερηφανως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιας και επαναφερατε τα σχολια με τα ψευδωνυμα μηπως πρεπει να επαναφερετε και την ωρα αναρτησης ετσι Για να φαινεται καθαρα Ο ΑΠΙΚΟΣ ?Εγω μπορω να το βρω αλλα να το βλεπουν ολοι ΔΙ Α ΦΑ ΝΕΙ Α δεν ειπατε??Εισθε σχεδον το μοναδικο μπλοκ που ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΚΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΡΗΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ Η ΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ? ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Η ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ ΣΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,ΚΡΥΦΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΣΙΙΙΙΓΑΑΑ ΜΩΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.ΣΙΓΑΑΑΑ ΤΟΝ ΧΑΙ ΔΗΜΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ.Ο ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ,ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ,ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΩΦΕΡ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΙΧ,ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ?ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΗΜΕΝΗ ΟΛΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΣΑΝ ΧΗΡΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΟΟΟΕΕΕΟΟΟΟΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΓΓΟ?ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ.ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 67 ΗΜΕΡΕΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ,ΓΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ? ΜΟΝΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΤΟ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΤΕΜΠΑΛΗΔΕΣ,ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ.ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΤΙ ΘΑΑΑ ΚΑΝΕΙ? ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΖΩΝΤΑΝΟΣ-ΨΟΦΙΟΣ 40-027 Οκτωβρίου 2014 στις 1:34 μ.μ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΕΒΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΡΟΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ? ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΓΤΑΝ ΘΕΜΑ. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΓΛ7ΦΤ3Σ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΜΠΕΜΠΕΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ..ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. Η ΤΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ.LA tsiokara...Δεν κοβεις τις βωμολοχιες ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ οτι πρεπει να κοψεις και τον εαυτο σου.Εκοψες ομως την ωρα αναρτησης για να μην φαινεται καθαρα ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ. ΑΠΙΚΟ Παλια κολπα στα μπλοκς .....σαν τα 10 000 χτυπηματα και 5 σχολιαστες μειον ενας εγω τεσσερις συστηματικοι και κανενας σκορπιος....Εσπασαν οι διεθνεις στατιστικες συσχετισμου ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ..
    ΜΩΡΕ ΠΛΑΚΑ BON POUR LA LOUTSA ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΕΕΕ ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ? Η ΕΞΕΔΡΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟ ΝΤΡΟΠΗ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΕΖΙΛΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΡΚΟ ΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΕΔΩ? ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΕΡΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατάσταση τσίρκο μετά βίας διαβάζει κάποιος τα σχόλια αυτού του επιπέδου. Ούτε να πλήρωνε ο Δήμαρχος δεν θα του έκαναν τόσο καλό. Όποιος μπαίνει στον κόπο και διαβάζει τα σχόλια το μόνο που καταλαβαίνει είναι ότι υπάρχει ένα τσούρμο ανήθικοι και ασύνταχτοι που βρίζουν χυδαία και το μισούν προσωπικά. Ένα τσούρμο που ότι και να κάνει θα τον κατηγορήσει. Το χειρότερο είναι ότι συνδυάζουμε όλοι αυτό το τσούρμο με συγκεκριμένη παράταξη γεγονός που μπορεί να τους αδικεί. Υπάρχουν άτομα σε αυτή την παράταξη που παρόλο που δεν πήγε καλά εκλογικά αξίζουν είναι άξια και αυτό το τσούρμο τους εκθέτει στα μάτια του κόσμου. Αυτοί που παρακολουθούμε τα τοπικά blog τα παρακολουθούμε χρόνια τώρα. Αυτά τα χάλια εμφανίστηκαν τελευταία. Είναι πραγματικό δώρο αυτή η κατάσταση στην καινούργια διοίκηση. Ακόμα και άτομα που ήταν απέναντί τους παραδέχονται ότι το βρίσιμο και η επίθεση που δέχονται εδώ μέσα είναι άδικη και ετεροχρονισμένη. Έτσι δεν κάνετε αντιπολίτευση και σίγουρα δεν προβάλλεται το πλεονέκτημα σας που υποτίθεται είναι το νέο, το καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΝΖΙΛΟΣΠΙΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Μονον αν το καταλαβουν και απομακρυνθουν δεν θα τους ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ. ΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΥΠΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ καποια στιγμη θα κατεδαφιστειΜΟΝΟ ΤΟΥ.και θα σε κανει και εσενα ΜΠΑΖΑ.
    Αυτο παρατηρουμε εδω .ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΝΖΙΛΟΣΠΙΤΟΥ.
    Τ ο καρφακι προσπαθει να σωθει μονο του ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ με τα μυνηματα που στελνει .Το τελευταιο του ΠΟΝΗΜΑ ηταν η πληρης αυτοχειρια.ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ....λες η ανασσα να τον αφηνει να ΚΑΕΙ για να εμφανισθει αυτη στο τελος?γιατι παρα αυτονομηθηκε στις ψηφοφοριες οποτε....ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΓΚΟΝΖΙΛΟΣΚΑΛΙΖΕΙ.Αν αυτο ειναι ΣΧΕΔΙΟ μπραβο ανασσα εσυ γραφε μονον ανωνυμα σχολια και ασε τον αλλο να ΓΚΟΝΖΙΛΟΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΝΖΙΛΟΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ.
    Βρε με τον ΕΜΠΛΟΛΑ βρηκατε να κανετε κολεγια?Καραντινα θελετε τωρα.....να γλυτωσετε απο την ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    Παντως ομολογω φερατε νεα ηθη ..ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    ΟΙ απειλες ποτε θα πλακωσουνΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ επεσαν και ΧΑΖΟΑΠΕΙΛΕΣ... επεσαν και μαιμουδες απειρες τωρα γκονζιλοκαθησατε αντε να απολυμανθειτε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ .Εχετε 5 χρονια και ο φορεας του εμπολα εκδηλωνεται μεσα σε 20 ημερες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και σε αυτο το ΠΟΝΗΜΑ πηξαμε στα θαυμαστικα πεντε πεντε........
    πεστα κ μαλαντρη
    το πεστα ειναι απο το τα πεφτω κοινως τα ριχνω ?
    τα επεσε ηδεν τα επεσε?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ....με 10 θαυμαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντί για χυδαία σχόλια με φριχτά ελληνικά, που άλλωστε κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν τα διαβάζει, απλά τα προσπερνάει, καλύτερα να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε όλοι μας για τον τόπο μας.

    Τόσα χρήματα που έπεσαν στο πάρκο στο BLANOS, ίσως να δούμε, πώς μπορεί να περισωθεί. Ο νέος Δήμαρχος, ο οποίος δείχνει τουλάχιστον ορθολογιστής, δεν έχει λόγο να μη συζητήσει κάθε σχετική πρόταση.

    Όσο για τις πικροδάφνες και τα άλλα φυτά απέναντι από την πλατεία Βενιζέλου, μακάρι να τα περιποιηθούν από το Δήμο, μήπως και δυναμώσουν και αποτελέσουν φράγμα για την άμμο. Είναι μάλλον η καλύτερη και η πιο οικονομική λύση. Μήπως θυμάστε την περίπτωση του ξύλινου και απολύτως παράνομου ....τείχους πάνω στην παραλία, που κατάντησε άθλιο παραγκοειδές; Επρόκειτο για μια ατυχέστατη επιλογή επί Κασίμη.

    Ασφαλώς πολλά τα ανομήματα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, που απογοήτευσε οικτρά. Τώρα, να πιέσουμε το Δήμο για μια νέα αρχή. Κακά τα ψέμματα. Όση και διάθεση να έχει ο κάθε Δήμαρχος, είναι απαραίτητο να έχει και δημότες αποφασισμένους, πραγματικούς πολίτες.
    Χρειάζεται σκληρή και σοβαρή κριτική στα πάντα και κυρίως, να είμαστε παρόντες καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου