Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, δύναμη αλλαγής - "Η πολιτική της λάσπης"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014
Η πολιτική της λάσπης και της ανώνυμης συκοφαντίας είναι ότι απέμεινε από ένα μικρό, καθοδηγούμενο μέρος της αντιπολίτευσης. Στερούμενοι θέσεων και επιχειρημάτων, επιδίδονται σε έναν πόλεμο λάσπης και ευφάνταστων σεναρίων, επιχειρώντας να επηρεάσουν τους συνδημότες μας για
το ανοδικό έργο που έχει ξεκινήσει η νέα Δημοτική Αρχή.

Αναμενόμενο! Δυστυχώς μετά την εκλογική τους αποτυχία, μη έχοντας επιχειρήματα, προτάσεις και ουσιαστικές θέσεις, επιδίδονται σε άσκοπες και ανούσιες επιθέσεις χάριν ανόητου εντυπωσιασμού! Βέβαια, η επίμονη προσπάθεια λάσπης και κατασυκοφάντησης από πλευράς των ανθρώπων αυτών, πέφτει για ακόμη μία φορά στο κενό, καθώς όλοι γνωρίζουν την πολιτική ανικανότητα που τους διακατέχει, η οποία τους οδηγεί σε σοβαρά και συνεχόμενα λάθη.

Οι προσπάθειες συκοφάντησης που ξεκίνησαν κατά την περίοδο της προεκλογικής περιόδου συνεχίζεται, αλλά δεν γνωρίζουν πως η τακτική τους αυτή, αποδείχτηκε καταστροφική στο παρελθόν. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι οι ενέργειες αυτές δεν έπεισαν τους πολίτες του Δήμου μας, αντιθέτως τους έδωσαν την θέση που τους αρμόζει.

Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης
(ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, δύναμη αλλαγής)

43 σχόλια:

  1. Μας θύμισε την παρουσία του το γραφείο τύπου! Θέλετε να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όταν στο διοικητικό σας έχετε τον Τούντα που πήρε τη θέση του άλλου Τούντα? Η μηπως τον Νομικό το Πουλακοπαιδι ? Η τον Τυρακη ?? Τον πιο επιτυχημένο δήμαρχο μετά την μεταπολιτευση!!! Ολα τα δεξιά και τα αριστερά χέρια του πρώην δημαρχου?? Όλους τους μνημονιακους βολεμενους τεμπεληδες.. Όσο και να θέλετε να μας φιμωσετε είναι δύσκολο ο κόσμος να ξεχάσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωην Νεοεποχιακος13 Οκτωβρίου 2014 στις 7:25 μ.μ.

    Η παραταξη Νεα Εποχη ποιοι ειναι? Ο κ ΔΜαρκου,και οι συγγενεις τπυ? Ακομα δεν μας εχει μαζεψει να μας εξηγησει που χαθηκαν οι σταυροι.Αλλα νομιζει οτι εγινε Δημαρχος πια και δεν μας χρειαζεται.Θα δειξει το αμμεσο μελλον! Αλλα 2μηνες τωρα μονο κολοτουμπες κανει,θα εφερνε οικονομικο ελεγχο,να δουμε τι θα παραλαβουμε απο τον Κατσαλιρο! Αρχισε να δινει αδειες μαγαζιων κατω απο το τραπεζι!
    Περιμενω να δω αν και ποτε θα καλεσει την παραταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομιζω να χρειαζεται να προσθεσω κατι Δημαρχε. Ακου τι σου λενε οι δικοι σου ανθρωποι και ασε την αντιπολιτευση να κανει την δουλια της. Αν σου εμεινε ΙΧΝΟΣ ΔΗΜΟΚΠΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε δεν βαριεσαι να σχολιαζεις τον εαυτο σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΝΑΣΣΟΠΑΙΔΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019. ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΞΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΝΑΤΖΕΡ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΙΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΚΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ Κ@Λ@ΤΟΥΜΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΤΡΑΚΤΕΡΟΠΟΥΚΑΜΙΣΑΤΟΥΣ!! ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...........ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΟΙ ΓΚΟΝΤΖΙΛΑΙΟΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 'ΟΠΑΣ' ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ.... ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ..........ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ,,,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ........ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ?? ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΜΑΣΑΜΕ? ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ...... ΜΕ ΤΙ ΕΝΟΤΗΤΑ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?? ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ........ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!

      Διαγραφή
    2. ΛΟΙΠΟΝ εχετε δει πολιτικη αντιπαραθεση ΑΝΔΡΩΝ που να μιλανε για την κυτταριτιδα ?Απο τοοοοοοοτεεεεε ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ .Ειπα εδω εχουμε να κανουμε η με ΘΗΛΥΚΟ Η ΜΕ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗ.
      Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ.(οπερ πιθανοτερο συμφωνα με πληροφοριες μου)
      Θυμαστε τι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ παραληρημα επεφτε ?Εντελως λυσσαρικο
      Αυτο μου θυμιζει ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ....
      ΓΥΝΑΙΚΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ στην πολιτικη ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ .
      Αργησατε λιγο να αντιληφθειτε οτι τα νεα ηθη ΖΕΧΝΟΥΝ οπως ακριβως εζεχναν και προεκλογικα.
      ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε ειχα στο στοχαστρο πολυ καιρο.ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ DNA σου ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.....
      Ειπαμε παντερευτηκε παρτο αποφαση.....
      ΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και πιασε την σκουπα να σκουπισεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΤΕΤΣΙ γιατι σου φευτγουν οι κοτεςκαι οι κοτουλες.....εν οσο κυνηγας γκομενο....
      ουαου εχουμε ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του κ.....λου μας......
      Αυτο το ΠΑΘΟΣ με ξερανε ....πολυ παθιασμενοι ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ Να πατε εις τα Σπατα που ειναι οι κρυοκωλοι τρακτεροπουκαμισαδες.....να σας μαθουν ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΚΟΚΟ.
      Γραψε τωρα.....οτι θες
      βρε δεν σε θελω ουτε εγω ουτε αυτος...αμαν κολλιτσιδα με ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ πρωτη φορα βλεπω....

      Διαγραφή
    3. Βρε LA TSIOKARA (μην θυμωσεις με την Σοφια Λορεν ηταν η ταινια ) Αυριο γιατι εχω να παω για μπανιο ΓΕΛΙΟ θα σου δωσω τσαμπα μερικες οδηγιες
      ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ.
      Να τις διαβασεις προσεκτικα ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Θεος σχωρεστον εχει δει πολλα Αποδειξη ?Τοσες μαιμουδες κυκλοφορησαν καμμια δεν επιβιωσε.Και πες στον Γκονζιλα ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΩΣΤΑ .Αλλη δουλεια κανει η φοραδα και αλλη το πουλαρι.
      Αν θελεις να τρεξεις σε δρομο αντοχης θελεις ΑΛΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.Αρχισες νωρις και εχεις ασχημη εκκινηση. Για δρομο ταχυτητας εισαι καμμενη.Για δρομο ΑΝΤΟΧΗΣ μπορεις να το διορθωσεις.Σου ειχα ξαναγραψει τοτε που σε ερριξαν αλλα δεν με ακουσες.Εγω το ριξιμο δεν το γουσταρω ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ πολλω δε μαλλον να εκμεταλευεσαι την απειρια η και την βλακεια του αλλου.ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΕΙΣ .
      AU DEMAIN λοιπον και να μαθεις Γαλλικα.Ουδεμια ελπις ανευ γαλλικων ....εεεε και λιγο πιανο Σοπεν πχ που εχει ΠΑΘΟς οχι σκυλοτραγουδα δεν πας για λαικη ΑΟΙΔΟΣ πας για δημαρχια και θελει ΔΗΜΑΡΧΙΔΙΑ ΓΕΡΑ.
      Αλλαξε ροτα εισαι συνεχως αροδΟ.....δεν κουμανταρεται ετσι ουτε βαρκουλα οχι ΚΑΡΑΒΙ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΣΕ ΘΥΕΛΛΑ.
      Οπου πονταρησα κερδισα αλλα εσυ παιδι μου ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ.Δεν θα σου φτασει η πενταετια ΘΕΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
      Ο Δημητρης σταση κανει στον Δημο εσυ θα το προλαβεις το λεωφορειο σε 5 χρονια?ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙς ΕΤΣΙ θα ρυτιδιασεις περιμενοντας και σου μιλαει καποιος που εξηντλησε την ιεραρχια στα 39 παρα μια τεσσαρακοντα και μετα εμεινε αλλα 20 στην καρεκλα.
      κουλαρισε λοιπον και ΣΚΕΨΟΥ.Που θα ησουν τωρα ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.Αν παλι εισαι καλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ που δεν το πιστευω ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙς ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙς ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ.
      Η ΑΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΗ γινεται με μεθοδο.Σε 5 χρονια πολλα θα εχουν αλλαξει και πολλοι θα εχουν ξεσκεπασθει.ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΒΙΑΖΕΣΑΙ και κανεις την μια πατατα μετα την αλλη ?

      Διαγραφή
    4. προς 8 23
      Εκεινο το περι κακων αδερφων ειναι ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ Η ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ γιατι κατι ψυλλοι με γαργαλανε στο ΑΥΤΙ.
      Και εν ταξει βρε παιδι μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙς ΤΙΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ?Ολο τα ιδια και τα ιδια ?ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑΞΕΙ να βαλει καταλληλοτερο(η) Δεν κανουν ολοι για ολες τις δουλειες.Αλλο η γαλοπουλα αλλο το μοσχαρι και αλλο Η ΓΡΑΦΗ.
      ΑΝΤΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ?

      Διαγραφή
  6. βρεε δημητρακη ολο το δημοτικο συμβουλιο,ειστε μια συμμορια,εκτος απο εκεινα τα τρια προβατακια της ανασσα.τι εβγαλες το μιξοκλαμα δελτιο τυπου"μαμακα με βριζουν"
    βγαλε δελτιο τυπου δημαρχου να λεει τι εκανε,και τι θα κανει,βγαλε τα εργα σου στον αερα.δεν εχεις εργα,εχεις συμφωνιες,και γραμματια να ξεχρεωσεις,και οπως ολα τα φασιστοειδη σου φταιη,η λασπη,τα σχολια,οταν εχεις εργο δεν το πειραζει,και δεν το σκεπαζει καμμια λασπη,και κανενα βλακωδες σχολιο.για ομολογησε τωρα,την μαρω την εβαλες στην θεση που την ειχε ο κατσαλιρος,εχεις εκθεση και πορισμα,τι εκανε ο κατσαλιρος 4 χρονια.οχι! θελεις επιστημονικο συμβουλο στην θεση της λιας,που τωρα ειναι αρχηγος παραταξης,μας εδωσες τα πεπραγμενα της 4χρονια,που επαιρνε μισθο? το μισθωτηριο του νεου δημαρχειου? βρεε ειναι τοσα πολλα τα σκοτεινα,που φοβασαι να πλησιασεις,τα σχολια,και τα αρθρα ειναι δημαρχοι? αντε μπουνταλομπεμπε γινε δημαρχος,δεν εισαι πια δημοσιος υπαλληλακος σκετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχου οι λύκοι που φόρεσαν προβιές .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημητρακη θα μας τρελανης? Το βιντεο με την φασιστικη εξαρση ειναι ψευτικο? ειναι με ηθοποιους,για να σε εκθεσουν.εσενα και την παρεα "κλειστε τα μικροφωνα"
    Ασε μας ρε Δημητρακη ερχονται εκλογες και στριμωχτηκες? Η σαλεψες και σου φταινε οι αλητες.Εσυ εισαι Δημαρχος οτι θελεις κανεις,αλλα βαριεσε να κανεις κατι,και εγραψες την ανοησια σου,για να δειξεις αντρακι χ3σμ3νο? Ασε τις τουμπιτσες και κανε καμμια σοβαρη δουλεια οσο εισαι δημαρχος.Ολο προσληψεις εισαι,και που θα πεταξεις λεφτα,βρες ποσα εφαγαν οι προηγουμενοι,και να μην το ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ τον ΤΥΡΑΚΗ ποτε θα τον βγαλεις στο σφυρι να γινει και αυτος καταλογισμενος? Αντε ασε τις π@@τανι3ς και δουλεψε,να το βουλωσουμε ολοι,και να σε χειροκροτουμε.Ευκολο ειναι αμα δουλεψεις για το καλο του τοπου και οχι μονο για τα γραμματια που χρωστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μωρε παρατημενη κοφτο πια του το ειπαμε ΦΑΛΤΣΟ ΤΗΣ ΖΗΣΕ ΜΑΗ το δελτιο τυπου .
      αχ φασιστικη ...ΕΞΑΡΣΗ μωρε αλλου ειδους εξαψη εχεις εσυ αλλα κωλυομαι να σε ικανοποιησω.....
      Με μαουνιερηδες δεν παω.ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ.....ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ.....
      ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ....

      Διαγραφή
  9. Μου αρεσει που πρωτο το ανασσοπαιδι τσιμπησε ουτε η μανα σας δεν θα σας ψηφησει το 2019, να παρετε και τον κασιμη τοτε να σας σωσει. Ανυπαρκτοι σας πονεσε το 61% ακομα σας ποναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ελα μωρε Δημητρη Τι δελτια τυπου και ΑΝΟΗΣΙΕΣ ?Στελνουν δελτια τυπου για να ενημερωσουν για κατι ΣΟΒΑΡΟ Εσεις δηλαδη στειλατε δελτιο τυπου για να μας πειτε οτι σας πολεμαει Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΕΜΜΕΝΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ?
    ΕΕΕΛΕΟΣ ΣΟ ΒΑ ΡΕΥ ΤΕΙ ΤΕ.Και αν ειναι να προσλαβετε συμβουλο παρτε συμβουλο επικοινωνιας γιατι σας σερνει η τσιφτετελου στα τσιφτετελια.. και σας βλεπω και εσας στην ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΦΑΚΙ ....ΠΑΡΕΑ....ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΔΑΡΙΑ..Εσυ εισαι σοβαρος Δημαρχε τι ζησε μαη μου ΜΑΣ ΤΣΑΜΟΥΝΑΣ? ΜΑ ΖΕ ΨΕ ΤΟΥΣ......και μην παιζεις σε γηπεδο γεματο χουλιγκανους με σαπακια παικτες.Αντε ενας ανωνυμος ακομα σου τα λεει...ΣΠΑΘΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανασσο blog και ανασσοπαιδια. Για τους σταυρους μπορει να εχεις δικιο αλλα οι πολιτες κανενας δεν ψηφισε με το πιστολι στν κροταφο τους επελεξαν καποιους και με ευρεια πλειοψηφια. Επομενως δεν πρεπει να γκρινιαζουμε στον Δημητρη αλλα στους ψηφοφορους που παρα την οικονομικη κριση και την γυμνια πλεον του πολιτικου συστηματος ψηφιζουν με τον ιδιο τροπο. Για την λασπη εχει δικιο εδω μεσα για παραδειγμα τον βριζουν καποιοι πριν ακομα παραλαβει. Τετοιο μισος που καποιοι πιστευουν οτι ειναι καποια πρωην γκομενα. Το blog με προηγουμενη αναρτηση του εκανε ενα σοβαρο επικοινωνιακο λαθος δειχνοντας πιο στηριζει και ποιους προωθει μεσω ολης αυτης της επιθεσης. Λογικο λοιπον το δελτιο τυπου που για ολους εμας που παρακολουθουμε τα blog μας δειχνει σε συνδιασμο μεντην αναρτηση ποιοι κρυβονται πισω απο τις υβρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ ΕΠΙ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥ. Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

      Διαγραφή
  12. Βρε λωτοφαγοι ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ με την κυτταριτιδα?Τα ξεχασατε τα σχολια περι Αντας?Ξεχασατε τα σεξουαλικα υποννοουμενα ?
    ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΦΗ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΗ ΘΗΛΥΚΟΥ Η ΘΗΛΥΠΡΕΠΟΥΣ η και τα δυο.ΟΠΕΡ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ.
    Αργους σας βρισκω να μην ξεχωριζετε ΑΕΣΕΝΙΚΟ -ΘΥΛΗΚΟ ΚΑΙ ...ΟΥΔΕΤΕΡΟ....
    Αν ακομα αμφιβαλλετε διαβαστε ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΤΑΣ ΠΡΟΣ ΚΟΤΑ εδω σε αυτη την αναρτηση λιγο πιο πανω...
    Βρε τους ΠΟΘΑΜΕΝΟΥΣ παλι περιμενετε να σας ανοιξουν τα ματια ?Τοοοοοσο καιρο σας το γραφω με κωδικα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ χαμπαρι δεν παιρνετε?ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΟΛΩΜΑ κατα καιρους και επιασα ΖΑΡΓΑΝΑ.....παλιοψαρο ολο κοκκαλα...με γλωσσα μαουνιερη και σεξουλιαρικο .....
    ΑΠΑΠΑΠΑ εγω δεν το τρωω το ξαναπεταω μεσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο ποθαμενος ΜΠΟΓΙΑΣ14 Οκτωβρίου 2014 στις 8:11 π.μ.

    θηλυκο

    τιρι τομπα τιρι τομπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελααα Αραχωα ιδου Σατολουτσα μι ακουςςς!!!ΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι εκανες Δημητρακη κολησες στην λασπη σου,και φταινε οι αλλοι? Τι σου εκαναν χρυσο μου,να ερθω να τα κανω ντα,τα παλιοπαιδα?Τι παραληρημα ειναι αυτο Εμπολα εχεις? Η νεκρικη απραγια που ειχες επι Κατσαλιρου τελειωσε,τωρα εισαι Δημαρχος,δεν μπορεις να κοιμασε,χωρις δικοπη. Η ζωη του Δημοσιου υπαλληλου,8-14 ηρεμα χαλαρα,παω φευγω,χωρις να κανω τιποτα ουσιαστικο τελειωσε,με την αποφαση σου να γινεις Δημαρχος.Εισαι 90μερες ανεπισημα Δημαρχος,και 44 μερες Δημαρχος,τι εκανες! ποιο ειναι το εργο σου σε αντιπαραθεση της υποτιθεμενης λασπης? Εφερες τον ΓΓ με 10χιλιαδες ευρω,πληρωνεις 5 Αντιδημαρχους γιατι εσυ το επελεξες,και συνεχιζεις το ιδιο καταστροφικο εργο των προηγουμενων,με σχεδον τα ιδια προσωπα του πρωην δημαρχου.Ποια ειναι η πραξη σου που θα σηματοδοτήσει την αλλαγη Δημαρχου,και πολιτικης? Σπαταλας το δημοσιο χρημα,και πληρωνεις,ανελεγκτα τις υποχρεωσεις που σου αφησε ο πρωην,δημιουργοντας καθε μερα νεες δαπανες? Την λασπη θα την κανεις βουρκο που θα σε ρουφηξει και θα ξεραθει πανω στο πτωμα σου.Εσυ νομιζες οτι θα βγεις δημαρχος και ολα θα συνεχισουν,να ειναι ανετα και χαλαρα,ελατε αυριο μεθαυριο,να περασουν τα 5χρονια.ΕΕΕμμ δεν ειναι ετσι,και εισαι πολυ τυχερος που ειναι κουταβια,και δεν σε εχουν στειλει ηδη στον εισαγγελεα,αλλα το ενστικτο τους θα τα οδηγησει και σε αυτο.Μεσα σε 40μερες σε εκαναν κοτοπουλο με κομμενο κεφαλι που τρεχει δεξια αριστερα μεχρι να ψοφησει.Αν ηξεραν θα σε ειχαν δεμενο χειροποδαρα,και θα σε αποκεφαλιζαν.Με αυτο το γελοιο δελτιο τυπου μιζεριας,δηλωνεις την ανικανοτητα σου να ανταπεξελθεις στις απαιτησεις της νεας σου δουλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε παρατημενα δυο αλλος ειναι ο γαιδαρος σταματατε να βαρατε το ΣΑΜΑΡΙ ΒΡΕ ΒΛΗΤΑ....
      Οι χαζοι σου φταινε τωρα που ψηφισαν 61% ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ?Με καρφακια και γκονζιλομαιμουδες που σε δουλευουν ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΣΑ θα πορευτεις?Αφου ειναι αυτοι οι εξυπνοι γιατι ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΤΟΝ αριστογειτονα κ αι γελαει και η παλαβη γιδα στα Σπατα ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΠΧ ΤΟΝ ΣΙΣΣΥΦΟ ?
      Αν εχει αδικο ΑΥΤΟΣ γιατι τον ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΜΕ ΚΟΥΦΑ?
      ΒΡΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 61% ?
      ΚΕΝΕΛ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ?ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΣ ΜΠΟΓΙΑΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΣ ....ΠΟΛΙΤΙΚΗ....
      Να εισαι καλα γελασα ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑ ΠΗΔΟΙ......

      Διαγραφή
  16. ΕΙΔΑΤΕ μολις ριξεις ΔΟΛΩΜΑ ξεφυτρωνει η μαιμου .....
    ΒΡΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ και αυτο καταστρεφεσαι...ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ..οσο δειχνεις εδω ειναι η ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΜΑΙΜΟΥ....
    Ξερεις τι λενε στην περιοχη?ΠΩ ΠΩ ΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ.....
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ εστω και τελευταια στιγμη την πεταξε απο πανω του.Τωρα θα μου πεις τι πηρε?Εκει θα σου απαντησω ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ να δεις δημαρχια με αυτα που κανεις.Σε πηρε μπαλα ΤΟ ΠΑΘΟΣ και το παθος καταστρεφει.Ειδες για να ειναι COOL ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΙΛΙΚΙ σταση για καρριερα ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ..

    ΕΕΕΕΕ Ας ΠΡΟΣΕΧΕΣ.....
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑ κατσε και χτυπησου εσυ στα μπλογκ και ο αλλος στην Δημαρχιακη καρεκλα.....

    δεν μαθαινεις με τιποτα σε εχει βαρεσει ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ......και συνεχιζεις ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ.....ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ.....ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ.
    Μην φοβασαι εκει που τον εχεις τον κάλο ψηλα εεεεεε δεν τον παταμε ευκολα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ? ΙΣΟΒΙΤΗΣ? ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ.ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΙΣΟΒΙΤΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΑ.....ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με τα ισως και τα θααααααακααα κατσε και περιμενεεεεεε ΕΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ και χτυπα το πληκτρολογιο η οτι αλλο εχεις προχειρο....
    ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΘΑΛΑΣΣΑ
    Κανει καλο το κρυο νερο....αντε και με καθυστερησαν εργατες και συνομιλω με ΒΟΥΡΛΑ....ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΗ .......
    ονειρα λουτσεικα ο πειξας ο δειξας θα πεσει καταρα πανω του κλπ κλπ
    ΒΡΕ ΜΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ?ΑΥΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ .ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ?Τιμε το πληκτρολογιο περιμενεις να κανεις δουλεια?Πηγαινε σε μαγισσα σε χαρτοριχτρα κανε και κανενα ξεματιασμα φτου να μην σε ματιασω ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ Κ...ΛΟΥ
    ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφηστε να γραφουν και να βριζουν ελευθερα οσο οι αναρτησεις και τα αισχρα σχολια συνδιαζονται με την παραταξη τους τοσο χανουν. Προεκλογικα κτυπησαν λυσαλεα και απο δω και με εφημεριδες και καταφεραν μια τρυπα στο νερο. Καποιοι μονο τα κονομησαν δευλευοντας τους και πουλωντας εποικινωνιακες οδηγιες. Αυτο συνεχιζει και σημερα. Αφηστες τους αυτοι χανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ
      Και αλλοι κανουν ενστασεις Λενε ερχονται ξανα εκλογες ΝΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ για το φερετρο ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ.....
      Ειδαν χρημα και επεσαν σαν τα κορακια γιατι ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΕΙ.Μεχρι στον Ψινακα πηγαν να πουλησουν Τετοια βλακεια.τους δερνει μπλεξανε την μοντελα με τον μοδιστρο....Βρε αλλος τα σχεδιαζει και αλλο κουτορνιθι τα ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ που ειναι και μαιμουδες επι πλεον Μεγααααλες μαιμουδες μεγεθους Γκονζιλα......
      Ελα ψινακα να σου δειξει τα αμπελοχωραφα σου η ΗΜΕΡ ι ΣΙΑ....ατακτη.....
      Αντε γελασαμε για πρωινο παλι...με τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΑ....
      ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ ΠΟΤΕ?
      AU DEMAIN?

      Διαγραφή
    2. ΓΚΟΝΖΙΛΟΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ15 Οκτωβρίου 2014 στις 3:25 μ.μ.

      ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ?
      θΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ Α ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟΝ Α ΓΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ......
      ΕΕΕΕΕ στον β γυρο θα την ψηφισει και ο Δημητρης
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ....
      Μεσημεριανο πηραμε φαβα με πατατες.....ΒΡΑΔΥΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙ?
      ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ?

      Διαγραφή
  20. Βρέ βρέ πόσο σας ετσουξε το πηρε η μαιμου το εβαλε στο μπλογκ της και αρχισε να γραφει με οσα παρατσουκλια μπορει. Δεν στα εδωσε τα χρηματα τοτε ο δημαρχος και σκυλιασες εμ δεν είναι ολοι χορηγοι μαιμου μου. Δαγκωσε τα αννασοπαιδια οσο μπορεις και κατεστρεψε τους όπως εκανες και με τον κατσαληρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΠΡΙΓΚΙΨ Βλαντιτς των Καρπαθιων της ανατολικης ακτης14 Οκτωβρίου 2014 στις 3:27 μ.μ.

    βΡΕ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ
    Θα σου φανε την προικα οι μαιμουδες και θα μεινεις στα δευτερα αντα ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΡΑ.Η αντα ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕ και δεν εδωσε και μια .Εσυ θα μεινεις με τα σηκωμενα καρφακια ΑΜΑΝΑΤΙ.Ακουσε με κατι ξερω και δεν σου ζηταω και μια....
    Αυριο θα σου δωσω ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΝΑΣΣΑ με πεντε απλα βηματα.ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ θελουν αρχηγο δεν θελουν αλλα κουταβια ΜΕΓΑΛΩΣΕ ασε τους προστατες αν χρειαζεσαι ΠΡΟΣΤΑΤΕς εγω το λεω αλλιως νταβατζηδες θα μεινεις και ταπι και δεν εισαι και ΨΥΧΡΑΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΑΝΑΣΣΟΠΑΙΔΙΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΗ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΡΕ ΣΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ
    ΣΤΑ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ Που την βρηκες αυτη την θειτσα που ηθελε ΛΕΕΙ να βοηθησει την καρριερα της ζητωντας την θεση του συνηγορου?
    Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΤΟΠΙΑΣΕ εσυ δεν συνενοηθηκες πρωτα να εμφανισεις ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και οχι τρεις λαλουν και ενας χορευει?ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ ωραια παραταξη.....κουμανταρεις.Το τσιφτετελι το χορευεις μονος σου Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ειναι ομαδικος χορος τι χορευτετε οτι θελει ο καθεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΔΜΑΡΚΟΥ
    ΨΕΥΤΗΣ -5133 ΚΟΥΚΙΑ
    ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ -4120 ΚΟΥΚΙΑ
    ΑΝΝΟΥΛΑ ΛΟΥΤΣΑΣ -2870 ΚΟΥΚΙΑ
    ΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ -1531 ΚΟΥΚΙΑ
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑΖΙ - 1052 ΚΟΥΚΙΑ
    ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ - 780 ΚΟΥΚΙΑ

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ Λ..ΟΥΤΣΑΣ?? ΤΟ Λ ΜΕ Π

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΜΩΡΕ.....αφησε την να ονειρευεται οτι τα δυο τοσο θα γινουν τρια....ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?
      ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δεν δικαιουται να κανει ονειρα ?

      Διαγραφή
  25. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ.ΤΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ? ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ΤΟ ΕΦΕΡΕ.........ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΓΓΟΜΑΡΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΟ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ουκ εαν με καθευδειν το του Δημητριου ΤΡΟΠΑΙΟΝ...
    ΚΑΛΑ 2 Η ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΣ?ΕΧΕΙΣ ΑΥΠΝΙΕΣ ?
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΙς ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ.....
    δηλαδη τα φασιστακια θα ψηφισουν Ανασσα για να φυγει ο φασισμος η θα δουν το φως της ανασσας με το κοκκινο μαλλι και θα γινουν ανασσοπαιδα ΛΟΓΩ ΓΕΙΤΝΙΑΣΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ? Βρε εκει τα κανονισανε ?η την γουσταρει το βαρεμμενο καιειπε να της δωσουμε κατι? ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΙ ΛΕΣ? ΒΡΕ ΤΗΝ ΘΑΒΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ και σκεπασου γιατι εισαι ξεσκεπαστος..... ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ?ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ (οποτε παει στα 3922 και ο κατσαλιρος την περναει αρα δεν παει β γυρο ) Η ΠΡΩΤΑ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ (ΛΙΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟ?Αυτα της λες ?οτι ολοι θα ψηφισουν αυτην 3 μηνες μετα τις εκλογες....Και το πιστευει?ελα παναγια μου τετοιο προβλημα εχει ?Αυτο ειναι χειροτερο απο το να ειναι παρατημενη ειναι και μυθομανης

    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΚΟΥΤΑΒΙ....μεγεθους γκονζιλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,Ο ΨΕΥΤΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ,Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΛΟΝ,ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΣ ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ; ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ,Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΔΡΟ 10ΜΧ20Μ....ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΝΥΧΤΑ ΟΛΟΥΣ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΥΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΝΕΑ ΧΙΛΗ....

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ .....ΑΝΤΑΛΟΝ ....βρε δημοτικο δεν πηγες?Γιαυτο δεν εμαθες αριθμητικη?Κοιτα 3 46 που θυμωσε ο γκονζιλας να δεις τι θα παθεις με το ανταλον....της ανασσας

      Διαγραφή
  27. ΓΕΡΟΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΣΚ@Τ@.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το γερακοπουλο θα γινει ΤΡΙΗΡΑΡΧΟΣ Θα παρει ΚΑΙ τα τρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ενω εσενα θα σου τα σκαει η ανασσα ΣΥΝΕΧΩΣ?
    Η ΠΛΑΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ...ΨΙΛΑ .....ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.....
    ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ......τοσο ειναι για εμενα αυτα που ζητας.....Δεν θα με απειλησεις παλι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου