Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πατέρας και γιος πέθαναν μαζί χτυπημένοι και οι δυο από καρκίνο

Πατέρας και γιος πέθαναν μαζί χτυπημένοι και οι δυο από καρκίνο
Αχώριστοι και στη ζωή και στο θάνατο
Πατέρας και γιος, αχώριστοι φίλοι στη ζωή, έφυγαν από τη ζωή, μετά από μάχη με διαφορετικές μορφές καρκίνου.


Ο Έρικ, 71 ετών, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας πριν από 15 μήνες και έκανε χημειοθεραπείες. Έχασε τη μάχη για τη ζωή, λίγες ώρες μετά το γιο του. Ο Ντιν, 40 ετών, πάλευε με καρκίνο στον εγκέφαλο για τέσσερα χρόνια.

Ο Έρικ είχε μπει στο χειρουργείο τον περασμένο χρόνο, αλλά οι γιατροί διέγνωσαν πως ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί σε όλο του το σώμα. Ο Ντιν, είχε δει τέσσερις φορές το νυστέρι του χειρουργείου τα τέσσερα χρόνια του αγώνα του, αλλά η μάχη ήταν άνιση.

Μπορεί να εγχειρίστηκε και στο κρανίο, με στόχο να ανακοπεί η πορεία της αρρώστιας, αλλά η κατάσταση χειροτέρευσε και ο Ντιν εισήχθη στο νοσοκομείο του Μπέρνλει, για να τον ακολουθήσει ο πατέρας του, δυο εβδομάδες αργότερα. Πέθαναν με διαφορά μιας ημέρας ο ένας από τον άλλο.

Η αδερφή του Ντιν, Τρέισι δήλωσε: «Η ζωή δεν θα είναι η ίδια χωρίς αυτούς. Ήταν πρακτικά αχώριστοι» συμπληρώνοντας: «Ο Ντιν είχε δικό του μίνι βαν, ώστε οι δυο τους να μπορούν να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο μόνοι τους ή και οικογενειακά. Μέχρι και τα δωμάτιά τους στο νοσοκομείο ήταν διπλανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου