Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
18.10.2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          Έκπληξη μας προκάλεσε η πληροφορία που λάβαμε πρόσφατα που έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν επαληθεύτηκε κατόπιν σχετικής έρευνας. Δημοτική Σύμβουλος της
παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», του νέου μας Δημάρχου κ. Μάρκου Δημήτρη, δηλαδή της νέας Διοίκησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, ζήτησε και χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με οδηγό για να τη μεταφέρει από το Δημαρχείο στο χώρο εργασίας της!!!

Και μπορεί να πει κάποιος «μεμονωμένο περιστατικό» ή «μια μικρή εξυπηρέτηση για μια και μοναδική φορά». Δυστυχώς, επαναλήφθηκε και δεύτερη φορά και μάλιστα επειδή τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός, παραλίγο να διακοπεί δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων, την ώρα της αποκομιδής, για να χρησιμοποιηθεί ο οδηγός!!! Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς βρέθηκε τελικά οδηγός που τη μετέφερε στην εργασία της.

Μετά την έκπληξη μας δημιουργήθηκε, πιστεύουμε δικαίως, απορία!!! Σε πρόσφατη συνέντευξη του Δημάρχου κ. Μάρκου Δημήτρη ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Δεν είναι άγνωστο στους παροικούντες στην Αρτέμιδα και σε πολλαπλάσιο βαθμό στα Σπάτα, ότι οι προηγούμενες Διοικήσεις περισσότερο ήθελαν τους εργαζόμενους στο Δήμο, ως εν δυνάμει ψηφοφόρους και ψηφοσυλλέκτες παρά ως εργαζόμενους στην υπηρεσία των Δημοτών, από τους οποίους και αμείβονται».

Και ιδού η απορία μας…, στη συγκεκριμένη περίπτωση ως τι τους θέλετε τους εργαζόμενους; Ως προσωπικούς σοφέρ και ταξιτζήδες στην υπηρεσία των Δημοτικών Συμβούλων; Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνουν οι Δημότες καύσιμα, εργατοώρες και φθορές στο Δημοτικό όχημα;

Σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», δηλαδή η Διοίκηση του Δήμου, μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Η νέα δημοτική αρχή με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο, δείχνει από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσουν».

Αν αυτό είναι το νέο μοντέλο Διοίκησης για εσάς, σας ενημερώνουμε ότι, εμείς το «έργο» το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν… πολλάκις!!!

Αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί Δημοτικούς Συμβούλους να χρησιμοποιούν παράνομα Δημοτικά Οχήματα, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί εσπευσμένη αλλαγή Διευθυντών χωρίς ίχνος κριτηρίων, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί Προϊστάμενο δύο τμημάτων της Διεύθυνσης Εσόδων και Περιουσίας να περιφέρεται ως «αθίγγανος» από γραφείο σε γραφείο γιατί δεν έχει που να κάτσει, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί να μετακινούνται εργαζόμενοι από Υπηρεσία σε Υπηρεσία με απόφαση Δημάρχου χωρίς την υπογραφή του και να ανακαλείται εντός λίγων ωρών, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί την μετακίνηση εργαζομένων από Υπηρεσία σε Υπηρεσία χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Προϊσταμένων τους, που έχουν την ευθύνη για τη σωστή τους λειτουργία ή έστω την απλή ενημέρωσή τους, «ξεχρεώνοντας» έτσι πιθανές προεκλογικές «επιταγές»,.. τότε αυτό το μοντέλο δυστυχώς έχει αποτύχει πριν ακόμη εφαρμοστεί!!!

Στο ίδιο Δελτίο Τύπου συνεχίζει: «Ειλικρίνεια, διαφάνεια, συμμετοχή, συλλογική προσπάθεια, ικανότητα, εμπιστοσύνη, ουσιαστικό και εποικοδομητικό  διάλογο, ρεαλιστικές προτάσεις, πολιτική βούληση και βέβαια ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!»

‘Έχουμε ζητήσει επανειλημμένως, εγγράφως και προφορικώς, συνάντηση με τη νέα Δημοτική Αρχή. Σκοπός μας… να αναπτύξουμε έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, με ειλικρίνεια, διαφάνεια, συμμετοχή, συλλογική προσπάθεια, ικανότητα, εμπιστοσύνη και ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν πραγματικά να κάνουν τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους καλύτερους και αποδοτικότερους με τελικό αποδέκτη τον Δημότη που στενάζει καθημερινά από τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.

Εμείς το εννοούμε πραγματικά, η Δημοτική Αρχή το αποφεύγει με κάθε τρόπο!!!

Κάθε νέο μοντέλο διοίκησης για να πετύχει πραγματικά χρειάζεται συλλογική και σκληρή προσπάθεια, με ίσους όρους απέναντι σε όλους, με αξιοκρατία, αντικειμενικά και πάνω από όλα με πνεύμα συνεργασίας. Έχουμε δει στο παρελθόν στη Χώρα μας και συνεχίζουμε να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες όπως, η «αναδιάρθρωση της Χώρας», η «μεταρρύθμιση», η «ανάπτυξη», η «αξιολόγηση», η «μηδενική ανοχή», το «μαχαίρι στο κόκκαλο», η «πάταξη της φοροδιαφυγής», η «κατάργηση της γραφειοκρατίας», οι «χιλιάδες επίορκοι», ο «επανέλεγχος» κλπ κλπ κλπ. Δυστυχώς όλες έπεσαν στον «Καιάδα» και η Χώρα βρίσκεται σήμερα στη χειρότερη καμπή της Ιστορίας της!!!

Καταχρεωμένοι και εξαθλιωμένοι Πολίτες, εκατομμύρια άνεργοι, ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, διάλυση του Δημόσιου Τομέα και ιδιαίτερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γιατί; Απλά, γιατί όλα έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται για τους λίγους «έχοντες και κατέχοντες», για τα «δικά μας παιδιά», για τους δυνάστες – δανειστές μας, για το μεγάλο κεφάλαιο και τους μεγαλοεργολάβους – μεγαλοεκδότες – καναλάρχες – εφοπλιστές και μεγαλοβιομήχανους!!!

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και φυσικά και ο Δήμος μας, στενάζει και αιμορραγεί καθημερινά από όλες τις πλευρές. Η Πολιτική που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, η απάθεια της πλειοψηφίας των Αιρετών, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση των Δημοτικών Υπηρεσιών χωρίς καμία εξαίρεση.  Η σοβαρή έλλειψη προσωπικού, η περαιτέρω ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, η έλλειψη υλικών και τεχνικών μέσων και ο οικονομικός στραγγαλισμός, οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση και στην κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. Θύμα για ακόμη μια φορά θα είναι ο Πολίτης – Δημότης που θα καλείται να πληρώσει υπέρογκες αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη χωρίς αντίκρισμα, για να γίνουν πλουσιότεροι κάποιοι λίγοι μεγαλοκαρχαρίες!

Όλα αυτά είναι γραμμένα και αποτελούν Μνημονιακές Δεσμεύσεις της Χώρας!!!

Παρόλα αυτά και με τα δικά μας προβλήματα, εμείς οι εργαζόμενοι στεκόμαστε και θα σταθούμε με ψηλά το κεφάλι απέναντι στη λαίλαπα όλων αυτών των μέτρων από όπου κι αν προέρχονται. Έχουμε τη διάθεση, τη θέληση και την όρεξη, με κάθε ειλικρίνεια, να σταθούμε αρωγοί σε κάθε ουσιαστική προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος στους Δημότες, διατηρώντας πάντα το Δημόσιο και Κοινωνικό Χαρακτήρα τους. Έχουμε τη βούληση, με κάθε ειλικρίνεια, να απομονώσουμε και να καταγγείλουμε τους πιθανόν κακούς εργαζόμενους που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.

        Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε τη διάθεση και τη θέληση να χρησιμοποιούμε τα ιδιωτικά μας οχήματα για την διεκπεραίωση υπηρεσιακών αναγκών λόγω έλλειψης οχημάτων και οδηγών. Έχουμε αποδείξει περίτρανα τη διάθεση, τη θέληση αλλά και την ικανότητα των συναδέλφων της Οικονομικής Υπηρεσίας και όχι μόνο, να φέρουν έναν υπερχρεωμένο και «κατακόκκινο» Δήμο σε μια αξιοπρεπή Οικονομική κατάσταση λαμβάνοντας υπόψη πάντα την γενικότερη οικονομική κατάσταση της Χώρας!!!

Αρκεί την ίδια διάθεση και θέληση να έχουν και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές!!!

Υ.Γ.: Και κάτι τελευταίο για τους γνωστούς και άγνωστους «φίλους μας»… Για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές… το γνωρίζουμε!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Νίκος Κρέτσης

Ο Γεν. Γραμματέας
Πέτρος Σταρράς


29 σχόλια:

  1. Τι το παραξενο?Οι ανθρωποι εχουν ελλειμα δημοκρατιας ΟΚατραμαδος φωναζε [κλειστε τα μικροφωνα]....{εγω ειμαι εδω και κανενας αλλος] Ο Ι Τουντας απειλουσε εσπαγε και τον συνελαβε η αστυνομια και αυτοι με τον Δημαρχο τιποτα...[Αγρον ηγοραζαν]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν και εσυ με τις αγκυλες ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΕ .....εχει και παρενθεσεις το πληκτρολογιο ΑΓΚΥΛΩΘΗΚΕΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ φτανει ..αλλος ΑΠΙΚΟΣ μας βρηκε...
      ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ ...ΕΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ...ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΛΟΓΚ που νομιζουν οτι ασκουν επιδραση ....ΕΠΙ ΔΡΟΜΗ ασκειτε Επιδρομη εναντιον της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ειναι οι αναρτησεις ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ .ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΟΣΧΟΛΙΑ οπου ολοι παριστανουν ολους στα ψευδωνυμα ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ
      Και αν σας το πουνε απαντατε...
      Αν δεν σας αρεσει να ...φυγετε.....
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....της ατακτης μαιμους και αν δεν σας κανει ΣΒΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.Σαμπως πρωτη φορα θα ειναι?
      ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΔΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ....

      Διαγραφή
    2. Eπι της ουσιας τιποτα.Για την καταγκελια περι παρανομης χρησης των οχηματων τιποτα,για το οτι σας ζητουν συναντηση και δεν απαντατε τιποτα.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΚΠΑΤΕΣ ΜΟΥ...

      Διαγραφή
  2. Οταν βγαινει μια ενωση εργαζομενων και καταγγελει βγαινει επωνυμα και αναφερει ονοματα ημερομηνια περιστατικο. Το γενικο μια δημοτικη συμβουλος........... εχουμε δικαιωμα εμεις εδω στα blog και ιχι επισημα θεσμικα οργανα εργαζομενων. Παντως κανενας στην περιοχη δεν βλεπει θετικα τετοιες παρεμβασεις των εργαζομενων του Δημου μας. Μπορω να σας πω για πολλες περιπτωσεις εργαζομενων που επιναν ολο το πρωι ουζα σε γειτονικο ουζερι οπου υπηρχαν απεξω παραρισμενα υπηρεσικα οχηματα. Εργαζομενες με τσαντες super market εκτος γραφειου εν ωρα εργασιας, παραλαβη-παραδοση παιδιων στο σχολειο εν ωρα εργασιας. Δυο το μεσημερι να ψαχνω υπαλληλο να μην το βρισκω και να μην ξερει κανενας που ειναι. Αυτο βεβαια ειναι ενα μερος των υπαλληλων γιατι υπαρχουν οι τυπικοι και ευσυνηδητοι. Παντως αυτοι η επιστολη ειναι εγκωμιο για την νεα αρχη. Η αντιδραση δειχνει οτι κατι κινειται στον Δημο κτυπανε καταστημενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς ονόματα θα γράψετε;

      Διαγραφή
    2. Να προχωρήσετε άμεσα σε καταγγελίες στα αρμόδια όργανα για όλα τα παραπάνω. Όσο για τα κατεστημένα που αναφέρετε... ήδη ξεκίνησε το βόλεμα των ημετέρων!!! Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!!

      Διαγραφή
    3. Εμεις θα πουμε ονοματα αυτοι που καταγγελουν ξερουν, γιατι τα κρατανε εαν ειναι αληθεια.

      Διαγραφή
  3. EΛΑΑΑΑΑ βρε μπλογκιτη τωρα...Πρωτη φορα βλεπεις ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ?Του επαναστατικου σωματειου του ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑ και να γινουν ενα σωματειο γιατι πως θα βολευτουν ολοι ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ?
    Συμφωνω μαλλον πανε να τους βαλουν ΧΕΡΙ.
    Οσο για το μια συμβουλος ..ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΛΟΥΤΣΑΙΚΕΣ ΓΚΟΝΖΙΛΟΠΡΟΒΑΛΟΜΕΝΕΣ σαν τις αλλες της ανασσας του καρφακιου που νομισε οτι θα γινει ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ εν μια νυκτι λογω γκονζιλα..κλπκλπ κλπ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ
    ΒΑΤΡΑΧΟΜΥΙΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ
    βρε οσο και να τραβατε την τριχα ΤΡΙΧΙΑ δεν γινεται δεν σας εμαθε τιποτα η φοβερη ειδηση του αυτοφωρου που σας εγραψε το συμπαν ?Αν βαρεσε καποιον στο υποθυκοφυλακειο ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΣ σας λεω καλα τους εκανε να αρχισουν να φοβουνται τους αγανακτισμενους ...και ας μην ειναι και συμβουλοι.Ως συμβουλος επραξε ΚΑΚΙΣΤΑ ως απλος ταλαιπωρουμενος ειμαι μαζι του .
    ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ....
    Επανασταση των θυματων σας θα γινει πλεον αν δεν φοβασθε ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ εμεις δεν σας φοβομαστε γιατι σας πληρωνουμε.....
    ΓΚΕΚΕ?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ μονον και μονον οσα ημουν παρων και αυτηκοος αντε να σηκωσετε καμμια εξεδρα να την πατε σε καφετερια ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα καταγγείλετε κύριε ή κυρία όλα τα κατορθώματα που αναφέρετε και μη μπαίνετε στον κόπο να γράφετε για μήνες. Αλλιώς είστε απλά συκοφάντης και φυσικά δειλός!!!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΕ??
      Ασε μας μωρε ο κοσμος τοχει τουμπανο και εσυ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ .....Παει ο Σημιτης παει και ο ακης αντε και στου κατσαλιρου καλοδεχουμενα...ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ..ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΓΩ Η ΠΗΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ?ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ?

      Διαγραφή
    3. Μην νομιζεται οτι δεν θα μπουμε σε αυτη την διαδικασια. Ευτυχως τα δικαιωματα που δινονται πολλα. Θα μας πειτε οτι δεν ξερουμε τι βλεπουμε. Ας παει καποιος στον Δημο αυριο 0701 να κλειδωσει να δει ποσους θα βρει μεσα

      Διαγραφή
    4. να μην τους κλειδωσει να τους απολυσει ....κατ ευθειαν....

      Διαγραφή
  4. Προχωρα Δημητρη με δυναμη. Ηταν το πρωτο ευχαριστω αυτη η ανακοινωση αυτοι οι οποιοι εργαζονται στο τελειο και αψογο Δημος αντιδρουν επομενως κατι γινεται επιτελους καποιος τους πιεζει την ψαχνει. Προχωρα Δημαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προχωρα αλλα παρε θεση και για τον νταη συμβουλο σου που συνεληφθη απο την αστυνομια για σοβαρα πειθαρχικα παραπτωματα{φθορα δημοσιας περιουσιας κ α} ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΕ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ αλλιως στην αποκομιδη σκουπιδιων ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ δεν εχει απο αγραμματους ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ...

      Διαγραφή
  5. Ένα προκλητικότατο κείμενο άσχημα γραμμένο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κείμενο από συνδικαλιστικό φορέα. Έχω συμμετάσχει σε αγώνες για εργασιακά θέματα έχω βιώσει προσωπικά την διαθεσιμότητα εχώ πλήρη επίγνωση τι σημαίνει αγώνες και δίκαια αιτήματα εργαζομένων αλλά αυτό το κείμενο, είναι το κάτι άλλο. Μόνο και μόνο η αρχή του τα λέει όλα μία Δημοτική σύμβουλο που δε λέμε ποια και τι έκανε παρατυπία και επομένως εμείς νομιμοποιούμαστε που υπάρχουν αυτά τα χάλια. Γιατί υπάρχουν χάλια όπως λέει παραπάνω σχολιαστής και πολλά. Με αυτό το κείμενο αν ο Δημήτρης Μάρκου πήρε 60% στις προηγούμενες εκλογές τώρα θα πάρει 80% είναι ο μόνο που φαίνεται από την άσχημη αντίδραση ότι πάει να βάλει τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χρήση Δημοτικού οχήματος για ίδιο όφελος από Δημοτικό Σύμβουλο για εσάς είναι νόμιμο;

      Διαγραφή
    2. Τάξη με ύφος "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" γιατί έτσι μας αρέσει δεν πρόκειται να μπεί ποτέ. Όταν είσαι ψηλά στο "καλάμι" τα μυαλά σου παίρνουν εύκολα αέρα!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν ειναι νομιμο και ζηταμε ονοματα. Παιζουμε κρυφτουλι. Επισης δεν ειναι νομιμες οι κοπανες κσι τα αλλα καλα που βλεπει καθημερινα η μικρη κοινωνια. Γιατι μικρη η κοινωνια μικρη η πολη ολοι γνωστοι και οι δημοτες δεν ειναι ηληθιοι και ματια εχουν

      Διαγραφή
    4. βρε με τι οχημα πηγε Η ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΕΡΙΑ ?ΑΝ ΣΑς ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ μεταφεροντα την εξεδρα με ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΟΛΗ?Οιοσδηποτε υπαλληλος δικαιουται και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αρνειται παρανομη εντολη.
      εσεις γιατι δεν ΑΡΝΕΙΣΘΕ ?Για να εκβιαζετε η για να παιρνετε ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ ?Αντε εξαφανιστειτε εκβιαστες ..που παριστανετε τους αγωνιστες..Ευτυχως που καταλαβατε οτι ολοι σας βριζουν οτι ΦΤΑΙΤΕ.Αντε αυτο να ειναι η αρχη να ΑΛΛΑΞΕΤΕ αφου αναγνωριζετε μονοι σας οτι σας φτυνουν εν χορω και δεν σας υπερασπιζεται κανεις.Το δελτιο τυπου ειναι ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.συνελθετε και εκ συγχρονισθειτε.

      Διαγραφή
  6. Όχι και νταής, μάλλον δεν γνωρίζεται τίποτα από το τόπο, μια μικρή κοινωνία είμαστε, για αυτό και ψάχνεται ακόμα την ψήφο σας στα Σπάτα. Πάντως στην περιοχή ακούνε κτηματολόγιο και βγάζουν σπυράκια, εκατοντάδες οικογένειες πληρώνουν χιλιάδες ευρώ και τρέχουν στα δικαστήρια εξαιτίας του κτηματολογίου πολύ κόσμος το χάρηκε. Ο συγκεκριμένος είναι καλό παιδί τον ξέρουν όλοι, φοβερό το νταής για γέλια. Πάντως όταν ο γκοντζίλας έπαιρνε τα χιλιάρικα για να τον προβάλει με άρθρα ήταν άγιος και καλό παιδί, τώρα έγινε νταής κοιτάξτε κάτι κωλοτούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο γκονζιλας ετσι εμαθε ετσι κανει.Εσεις γιατι τα δινατε ?φοβηθηκατε το βρωμοστομα του?
      ολοι καταλαβαν πλεον ποιος ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΜΙΑ......αυτο καιρος ειναι να το καταλαβει και χερι που δεν μπορεις να το ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΓΛΕΙΨΤΟ ....που και αυτο θα γινει ειναι ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.Ακομα ελπιζει σε εκλογες οταν το σβυσει θα δειτε καρα κωλοτουμπα .....

      Διαγραφή
  7. Οι υπάλληλοι και ιδίως τα Σωματεία να αναφέρουν επώνυμα σε ποιους δημοτικούς ή δημοτικές συμβούλους αναφέρονται. Να παίρνουν θέση ενάντια σε όλες τις αυθαιρεσίες και περιστατικά και όχι επιλεκτικά και πάντα με σαφείς τοποθετήσεις (γεγονότα, ημερομηνίες, υπαίτιους και θύματα). Μόνο έτσι θα τους παραδεχθώ. Γιατί για άλλα πιο σοβαρά θέματα από "την δημοτική σύμβουλο που μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο του δήμου", ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ; Για παράδειγμα για συναδέλφους τους που συγκαλύπτουν παράνομες άδειες καταστημάτων (από κοινού με τις εκάστοτε δημοτικές αρχές) δεν είδα ποτέ να αντιδράσουν συγκεκριμένα και με το επιβαλλόμενο ζήλο. Για τον συνάδελφο τους της πολεοδομίας μιλιά. Για τον υποβιβασμό του πρώτου τη τάξη (βαθμολογικά) υπαλλήλου - πρώην προϊσταμένου της ΤΥ μιλιά (αν και υπόδικος ο αντικαταστάτης). Για να μην προχωρήσω στο ερώτημα "Τι γύρευαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Σ-Α στις 14.4.2014, κατά τη διαδικασία συζήτησης (διαπαραταξιακής συγκάλυψης) της υπόθεσης του υπόδικου συναδέλφου τους και γιατί σε εκείνη την περίπτωση (πολύ πιο σοβαρή από αυτήν της δημ. συμβούλου) δεν εξέδωσαν ανακοίνωση;". Κύριοι του Σωματείου αφήστε τα «παιχνίδια» και τοποθετηθείτε ευθέως και επί της ουσίας αρχίζοντας από τα σοβαρά. Μη καταπίνετε την κάμηλο και διυλίζετε τον κώνωπα. Ξέρουμε τι γίνεται στον Δήμο, αλλά και να μην ξέραμε τα πράγματα φαίνονται από τις σχεδόν ανύπαρκτες υπηρεσίες που απολαμβάνουν εδώ και χρόνια οι δημότες που σας πληρώνουν όλους. Υπαλλήλους και αιρετούς. Εμπρός λοιπόν βγείτε να μας πείτε τι γίνετε στην ύδρευση. Τι στην πολεοδομία. Γιατί κάηκαν τα αρχεία; Τι γίνεται με τα παράνομα μαγαζιά στην παραλία (εσείς δεν ξέρετε …….. τίποτα); Τι γίνεται με τα σκάνδαλα των Μυκηναϊκών και Επιχειρηματικών Πάρκων (εσείς ως στελέχη δεν ξέρετε …….. ούτε ακούσατε τίποτα); κλπ, κλπ. Να σας ακούσουμε πρώτα για τα μεγάλα και όχι για τη μεταφορά μιας δημ. συμβούλου, που σε τελευταία ανάλυση δεν είναι μισθοδοτούμενη και δεν γνωρίζουμε το επακριβές περιστατικό, γιατί αν προσέφερε αφιλοκερδώς κάποια υπηρεσία (συνάντηση κλπ) για λογαριασμό του δήμου και χρειάσθηκε να εξυπηρετηθεί ανθρωπίνως για να βρεθεί εγκαίρως στην εργασία της, έ δεν είναι και το πρώτο θέμα. Εκτός κι αν εκτελείτε διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ πρώην αντιδημάρχου, που συνήθως κρύβετε πίσω από τέτοιου επιπέδου αντιπαραθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΤΑΞΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ.Απο την κριση των δημοτων περασατε και πηρατε ΜΗΔΕΝ πεντε ολοκληρα χρονια.
    Δεν δικαιουσθε να ομιλειτε...ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΘΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάθετε να δουλεύεται όσοι είχαν ξεμάθει αυτή είναι η λύση όλα τα άλλα είναι λόγια. Υπάρχουν υπάλληλοι που δουλεύουν πραγματικά και υπάλληλοι τουρίστες όπως παντού βέβαια. Από αύριο ο Δήμαρχος μετά από τέτοια επίθεση δικαιωματικά πλέον θα επιβάλει πλήρη τάξη αλλιώς οποιαδήποτε υποχώρηση θα θεωρεί ήττα του απέναντι στη κατάσταση όλων αυτών των χρόνων. Για την διάλυση του Δήμου την καντατια των δύο πόλεων φέρουν ευθύνοι και υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Οι αλλοι μισοι που ειναι?ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
    Ειστε για γελια και για κλαματα ΜΙΣΟΙ ...που δεν μπορειτε καν να γινετε ολοκληροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑΑΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΜΕΡΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΟΣ.Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΥΤΕ ΨΙΧΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ? ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΛΑΨΕΣ ΠΕΡΙΤΕΣ,ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΜΑΡΩ? Ο ΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΗΣΙΑΚΟ ΣΑΝ ΙΧ? ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΑΝ ΙΧ? ΕΝΤΑΞΕΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ,Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ,Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,Η Ο ΔΥ,Η Ο ΠΟΛΙΤΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙ ΘΑΑΑ ΓΙΝΕΙ? ΕΧΕΤΕ 20-25 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΜΠΕΛΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ .
    ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ....
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Ο ΔΕ ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΞΕΛΙΓΩΜΑ ΣΚΕΤΟ.
    ΜΟΝΟ 25 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ?
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΟΥΤΑΡΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ .
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ...ΥΠΑΛΛΗΛΕΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 25 .ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΒΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Oμολογω οτι θελει πολυ θρασος μετα απο τετοιο προγκηγμα και ομοφωνια ΑΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΧΑΡΤΑ..
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ
    Βαλτε τα κεφαλια μεσα και δουλεψτε

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΦΤΟΥΣ ΤΟΝ Κ @ΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΟΥΣ...
    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΧΕΡΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου