Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ

Υποψηφίου Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος
Ως υποψήφιος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου μας, επιθυμώ να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων – Αρτέμιδος, συνολικά, για την άψογη διαδικασία που
τηρήθηκε από την Προκήρυξη έως και την συζήτηση στη συνεδρίαση της 6.10.2014, για επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.
Είναι ευχάριστο ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έδειξε ξεκάθαρα τη θέληση και αποφασιστικότητά του να λειτουργήσει ο σημαντικός αυτοδιοικητικός θεσμός του Συμπαραστάτη και στον Δήμο μας.
Είναι ευχάριστο ότι εκφράστηκε μια ισχυρή δυναμική επίλυσης του θέματος από την πρώτη συνεδρίαση, ταυτόχρονα με τον δημιουργικό προβληματισμό που εξέφρασαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι (είτε με τις τοποθετήσεις – ερωτήσεις τους, είτε με την μυστική ψήφο τους), γεγονός που δείχνει υγιή αυτοδιοικητική σκέψη και συμπεριφορά.
Απορρίπτω κατηγορηματικά τη νοοτροπία αναζήτησης ποιος δημοτικός σύμβουλος ψήφισε ποιον υποψήφιο, γιατί θεωρώ ότι η αντίληψη αυτή αδικεί τις άψογες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και δεν συνάδει με το πνεύμα και το πλαίσιο υπέρβασης που προϋποθέτει η ανάδειξη – επιλογή του Συμπαραστάτη.
Ως άνθρωπος του ανταγωνισμού προσφοράς, δηλώνω ότι εκτιμώ και σέβομαι όλους τους συνυποψηφίους που συμμετείχαν στην πρώτη αυτή διαδικασία, ομολογώντας βέβαια ότι με ένα εξ αυτών με συνδέει πολυετής φιλία και αλληλοεκτίμηση.
Επειδή στις δημοκρατικές διαδικασίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ελπίζω ότι τόσο η Δημοτική Αρχή, όσο και οι δημοτικές παρατάξεις και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα επαναφέρουν το θέμα επιλογής του Συμπαραστάτη για συζήτηση, όπως ορίζει ο νόμος και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, οπότε θα είμαι ξανά υποψήφιος και στη διάθεση όλων.
8.10.2014
Χρ. Ποθουλάκης

9 σχόλια:

  1. Χρηστο προσωπικα πιστευω οτι δεν κανεις για την θεση αυτη .Κατ αρχας εισαι δικομανης αρα κατα του συμβιβασμου. Μετα εκανες κακο στην πολη με πολλες ενεργειες σου με κορυφαια αυτην την εμπλοκης στο θεμα του γηπεδου της Αρτεμιδος που εξ αιτιας σου βαλτωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ Ποθουλακη ασε τις εξυπναδες και ζητα συγνωμη για το ολισθημα σου.. Σε ποιο σημειο οριζει ο νομος ποτε πρεπει να ξαναγινει επιλογη συμπαραστατη του δημοτη? τι σημαινει η φραση σου [ εντος των προβλεπομενων απο τον νομο χρονικων οριων] ΝΤΡΟΠΗ για χαζους τους περασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΕΕΕΕΕΕΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΚΑΙΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ......

      Διαγραφή
    2. Καλα ρε ΧΡΗΣΤΟ Ποθουλακη δεν καταλαβαινεις οτι ο κοσμος δεν σε θελει? καθε φορα που μπαινεις υποψηφιος πιο λιγους ψηφους παιρνεις.Τοσα προβληματα δημιουργησες στην Αρτεμιδα.Το γηπεδο εξ αιτιας σου δεν γινεται.

      Διαγραφή
    3. Πολυ θορυβο δημιουργεις κ Ποθουλακη και οπως ξερεις [ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΒΟΥΙΖΕΙ]

      Διαγραφή
  3. μπααααα η παρανομια ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ?
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΠΙΤΙΑ καθε λογης παρανομια φουντες οπλα ουσιες νηπιαγωγεια προστατες κλπ κλπ κλπ
    ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ........
    ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ Κι το επιβεβαιωνετε και θρασυτατα ......
    οποιος θελει νομιμοτητα ειναι ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ενω οι ΠΟΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 800 ΑΡΕΣ .......
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ .......ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ νομιζεις οτι θα γινει καλυτερη η χαβουζα που φτιαξατε?Στραβος εισαι η σου ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΥΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξύπνησαν τα πνευματικοειδή πνεύματα..Όλα τα φαντάσματα στην πίστα.Πόσο μου έλειψε σήμερα κατεβατό του Μαρλαντή. Ακόμα το γράφουν οι σύμβουλοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΣΙΣΣΥΦΙΑΣΜΕΝΟ ......ΑΡΘΡΟ.....ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕς ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ
    ΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΑΡΦΑΚΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ?
    Και η παρατημενη εξαφανιστηκε οχι η ΜΕΓΑΛΟ παρατημενη....μουγκη η αλλη.....και ΑΝΑΣΣΑΝΕ το μπλογκ.
    ΝΑ ΔΕΙς ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΧΥΛΟΠΙΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου