Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

"Ο ΓΚΟΤΖΙΛΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ" - «ΑΛΗΘΕΙΑ»;

Φωτογραφία από αρχείο
του Γκόντζου Γεώργιου
«Οι άνθρωποι δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι η γνώμη τους για τον κόσμο είναι και μια εξομολόγηση για το χαρακτήρα τους.» -
Αυτό το είπε ο Ralph Waldo Emerson, 1803-1884, Αμερικανός φιλόσοφος.
Παίρνοντας αφορμή από τη φράση αυτή θέλω να σχολιάσω όλα όσα γράφονται σε σχόλια για μένα στο σάιτ, anatakti.blogspot.com
Όσα λοιπόν λέγονται για το πρόσωπο μου, αναδεικνύουν το χαρακτήρα, του γράφοντος.

Αλλά ας μπούμε στην ουσία της υπόθεσης.
Όλοι αυτοί που γράφουν ανώνυμα, κρύβονται πίσω από την ανωνυμία, γιατί δεν έχουν τα κότσια και την ψυχή να δώσουν στη δημοσιότητα το όνομά τους, και τους αρέσει να βρίζουν φορώντας κουκούλα, όπως στη κατοχή, η είναι ραγιάδες, έχοντας απωθημένα της τουρκοκρατίας.

Και τι λένε; "Ο ΓΚΟΤΖΙΛΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ"
Εγώ φταίω που η δημοτική αρχή ξεκίνησε στραβά, που έχει πάρει λάθος δρόμο, όπως και για ότι γίνεται στο δήμο.
Ας τα δούμε όμως ένα-ένα.
  • Ο νέος γενικός γραμματέας του δήμου, είναι ο άνθρωπος που έχει εκφράσει άποψη, παλιότερα, και έχει λάβει μέρος σε συναντήσεις για το ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ. Ήταν σε ομάδα, ισχυρότατου άνδρα του ΠΑΣΟΚ, και είχε σχέσεις εκείνη την εποχή με δήμαρχο των ΣΠΑΤΩΝ, και σίγουρα αυτός τον έφερε σήμερα στο δήμο.
  • Το σωματείο υπαλλήλων, έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία, καταδικάζει, δημοτική σύμβουλο, γιατί θέλει αυτοκίνητο να τη μεταφέρει στη δουλειά της, χρησιμοποιώντας υπάλληλο και αυτοκίνητο του δήμου. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ, η οποία και παλιότερα έκανε το ίδιο, θέλοντας μάλιστα αυτοκίνητο με air codision.
  • Ξεκίνησε με διαγραφές ποσών του αεροδρομίου 200000 ευρώ, όπως και διαγραφές κλήσεων.
  • Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου χρωστάνε χιλιάδες ευρώ στο δήμο και έκαναν διακανονισμό, και θα πληρώνουν ενώ είναι δημοτικοί σύμβουλοι ή άλλοι θα πληρώνουν από την αντιμισθία, πληρώνοντας δηλαδή με λεφτά του δήμου.
  • Δείγματα διάλυσης, έδειξε η παράταξη του δημάρχου, κατά τη ψηφοφορία, για τον αναπληρωματικό σε επιτροπές, όπου ο ΚΡΟΚΟΣ πήρε 4-7 ψήφους λιγότερους από τους συμβούλους της πλειοψηφίας. Και σε άλλες ψηφοφορίες είχαμε διαρροές.
  •  Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά στους διαγωνισμούς: Διαβάστε το διαγωνισμό για προμήθεια επίπλων στο δήμο και θα δείτε φωτογραφικότατο διαγωνισμό. Τέτοιες προκηρύξεις δεν έχουν βγει σε κανένα δήμο μέχρι τώρα.

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, όμως επιφυλάσσομαι προς το παρόν.
Άλλωστε εντός των ημερών κυκλοφορεί η «ΑΛΗΘΕΙΑ», όπου θα διαβάσετε όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα, ενώ ετοιμάζουμε και εκπομπή στη τηλεόραση με παρουσιαστή εμένα.
Όμως, δεν καταλαβαίνω τον πανικό της παράταξης του δημάρχου, στο να επισκέπτονται διαφημιζόμενους για να μη βάζουν διαφημίσεις στην εφημερίδα.

Τώρα για όσα μου γράφουν,το ρητό στην αρχή τα λέει όλα.
 Άλλωστε όσοι γράφουν για μπανάνες, αγγούρια και παλούκια, ότι βοηθήματα έχει ο καθένας σπίτι του, αυτά γράφει.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ «ΑΛΗΘΕΙΑ», ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΙΤ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΥΓ. Δήμαρχε γνωρίζεις το έγγραφο της πολεοδομίας που αναφέρει ότι σε σπίτι δημοτικής συμβούλου το οικόπεδο είναι μεγαλύτερο σε μήκος; Εσύ δεν είσαι υπεύθυνος πολεοδομίας;

22 σχόλια:

  1. Ποιος πληρωνει για την εφημεριδα κα την εκπομπη δεν λεμε. Παντως για τις προεκλογικες εκδοσεις υβριστικου περιεχομενου ολοι γνωριζουμε τα ελεγες ο ιδιος. Το αν ο Δημητρης Μαρκου θα τα καταφερει να αποδειξει οτι αξιζει που το επελεξε ο κοσμος αυτο θα το δειξει ο χρονος σιγουρα καποιοι ηδη με τις συμπεριφορες τους εδειξαν οτι πανε οπου τους δωσουν χρημα. Τωρα για αρχη και μετα την αποτυχια της ενστασης για τις εκλογες λιγο σοδα για την χωνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχην να δηλωσω οτι δεν συμφωνω με τα πεισσοτερα που λει και γραφει ο κ Γκοντζος,ομως [θα αγωνιστω να μπορει να τα λεει και να τα γραφει]. ομως ολοι εσεις που τον κατηγορειτε δεν βλεπω να γραφετε τιποτα για την ουσια αυτων που γραφει:[για συμβουλους που χρωστανε ,για παρανομες αναθεσεις ,για τον γραμματεα του δημου κτλ]

      Διαγραφή
    2. Σοβαρά θέματα μας δουλευεται ψάχνεται και βρισκετε αηδίες. Καντε λίγη υπομονή και θα έρθουν τα σοβαρά θέματα. Μπαίνει μια ολοκληρη παράταξη η ''ΑΝΑΣΣΑ'' στο τρυπακι του γκοτζίλα του αληθινου και απαξιωνεται έτσι. Ακολουθούν την εμπάθεια του ατόμου αυτού και χαλάνε την εικόνα μια σοβαρής αντιπολύτευσης. Περιμένουμε σοβαρή αντιπολύτευση για τα σοβαρά θέματα και όχι κουταμάρες.

      Διαγραφή
  2. Οσο και να προσπαθησε ο γκοντζιλας ο αληθινος πριν τις εκλογες οτι και να εγραψε και να εκανε δεν καταφερε απολυτως τιποτα. 61% πηρε ο Δημητρης Μαρκου μαλλον καλο του εκανε παρα κακο. Τσαμπα αυτοι που τα εσκαγαν εκαναν μια τρυπα στο νερο. Η πολιτικη και προσωπικη του εμπαθεια στον νυν Δημαρχο ειναι γνωστη και επειδη αυτο ειναι ευρεως γνωστο και την δειχνει και με ακραιο και ακομψο τροπο ανερει στην ουσια την δυνατοτητα να ασκηση αντιπολυτευση. Ακομα και δικιο να εχει δεν θα τον πιστευει κανενας γιατι δεν θα ξερει αν τα λεει αληθεια ή απο εμπαθεια. Υπαρχουν σοβαροτατα θεματα στον Δημο και σιγουρα αυτα που προβαλει δεν ειναι τα σοβαρα αλλα γελιοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΝΖΙΛΑΣ
    ΚΑΙ ΕΙΠΕ Α ΓΚΟΥ....ΟΟΥ ΟΥ ΟΥ
    ΠΡΟΣΕΧΩΣ LIVE ME ΓΚΟΝΖΙΛΕΣ ...


    Ο ΤΑΡΖΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα εχει και αρκουδες το show? H μονον το γελιο της αρκουδας θα πεφτει?
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ
    ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ....ΕΜΕΝΑ......και ανησυχουσα μην βαλει ΑΛΛΟΝ Η ΑΛΛΗ που εχει φωτογενεια
    Παντως Γκονζιλακο σου το κολλησα να ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ εεεεε κατι λεει .Αντε και ο βατραχος να γραφει Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ η παρατημενη ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ και εγω ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ .ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ....
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΘΑΜΕΝΟΥΣ μετα τα 40 ΜΕΡΑ ....
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΓΚΟΝΖΙΛΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ NUMBER ONE .....ΑΠΙΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επ ευκαιρια που μας θυμισατε τις αγωνιστικες περγαμηνες σας μετα του Ποθου ΤΙ ΒΡΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?Αν δεν βρηκε τιποτα η αν δεν τελειωσε την ερευνα του ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ?ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ?Αν εχει που ειναι?Αν παλι δεν εχει βγει ΑΚΟΜΑ οφειλουμε να περιμενουμε Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ και πρεπει να πιστευουμε οτι ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ θα τα καταφερουμε καλυτερα ?Αν παλι ΑΘΩΩΘΗΚΕ προς τι το μισος στον ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ?
    Με αφορμη ΤΗΝ ΦΩΤΟ θελω να σας ευχαριστησω που μας ΘΥΜΙΣΑΤΕ οτι το ΘΕΜΑ ουτως η αλλως ΕΚΡΕΜΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΑΤΕ,,,,, Το μονο που περιμενουμε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ δεν ειναι η προσεχης τηλεοπτικη σας εμφανιση ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ..
    Αυτα εγω θεωρω σοβαρα θεματα και οχι οτι θεωρειτε εσεις ΣΟΒΑΡΑ πχ το οικοπεδο και η χρηση δημοτικου αυτοκινητου μιας συμβουλου ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ που ειναι το εξης. .Η Κα ηταν υπευθυνη των οικονομικων ΕΠΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ αρα η ερευνα την περιλαμβανει και αυτην η οχι?
    ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.ΕΠΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ
    Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΦΤΑΙΕΙ..γιατι πεταει μονιμως την μπαλα στην εξεδρα οταν ειναι να μπει ΓΚΟΟΟΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ τι σημαινει αφου ?ΤΟ 61% ΤΟ ΕΧΕΙ Στο τι θα το κανει σηκωνει ΑΦΟΥ.Εσεις δηλαδη το αμφισβητειτε το 61% Εχουμε νοθεια?ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΘΕ ?Το 61% αποτελει εγγυηση οτι δεν κανει λαθη οποιος το εχει,η οτι θελει καθε ημερα εκλογες?
    Δεν σας καταλαβαινω ΚΑΘΟΛΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα 60,61,70% ειναι για τα τυφλα ασκερια καθε πολιτικου.Ο Δημητρης"Μουγγος" εχει 5133 ψηφους.Αυτη ηταν η εκλογικη του δυναμη τοοοοοτεεεεε.Οι μαγικοι αριθμοι ειναι εκει γραμμενοι,και δεν αλλαζουν,την δευτερη κυριακη του εδωσε η Ραφτοπουλου "Αννουλα της Λουτσας" τις ψηφους της,και η ΧΑ και τον εκαναν Δημαρχο.Ο Λουδοβικος πηρε μονο της Λιας.Αλλα τι νοημα εχει ολη αυτη η εκλογοσυζητηση? Η αποφαση ειναι ΟΧΙ και τελειωσε το παραμυθι.Ακομα και εκλογες να ξαναειχαμε τα ιδια πολιτικα πτωματα θα επρεπε να ψηφισουμε.Ποια η διαφορα Δημητρης,Χρηστος,στην πολιτικη τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΚΟΕΝ ΕΤΩΝ 8027 Οκτωβρίου 2014 στις 10:38 π.μ.

    ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΓΙΔΟ ΒΟΣΚΟΣ .....ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
    Ετσι και να ερθει αληθινος κινδυνος ποιος τον πιστευει πια ?Στειλτε τον ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ σε βασιλισσα της ΝΥΧΤΑΣ......ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω θα στηριξω οποιον μου ριξει 100.000 στις εκλογες...το θυμασαι οταν τα ελεγες αυτα γκογκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ειμαστε με τα καλα μας.Πρωθυπουργο νομιζε οτι θα βγαλει ο Γκονζιλας? Ηξερα οτι οι ΓΚΟΝΖΙΛΕΟΙ δεν εχουν μυαλο και νομιζουν οτι ειναι διπλα στον Ομπαμα ΑΛΛΑ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?Αν κρινω βεβαια απο τα σχολια του εδω ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ.ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ θα κανω εκλογες θα θα θα ...
    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ αρκουδας ....της Λουτσας εχει γινει ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΟΥΑΟΥ ....και τους τα μασαει .....ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!!!!Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!!!!ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο γκοτζιλας δεν εχει δει ολο το εργο ακομα..θα φορεσει βραχιολακια συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα βραχιολακια ερχονται για αλλους στο δημο και οσοι εχουν κανει μυνηση του γκοντζιλα εχουν φαει την αγωγη και θα τρεχουν
    10 ΧΡΟΝΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ 1 ΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΑΥΤΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γκοτζιλουποστηριξη στ φουλ ρε εσυ είσαι ο ίδιος. Υπομονη 5 χρονια και μετά άλλα 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μας ειπε ο γκονζιλας ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    Εγω γκονζιλα προτιμω κοροιδο ΠΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.Ξερω οτι οι γκονζιλες μονον να γρυλιζουν μπορουν αλλα ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να αρθρωσεις και κανενα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑ.ΤΟΣΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ
    Με γρυλισματα απειλες και βωμολοχιες ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΚΟΝΖΙΛΑΚΟ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΦΑΚΙΑ.
    Χρειαζεσαι και ΜΥΑΛΟ παναθεμα τηνΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ.Ολοι σε πηραν ειδηση ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ.ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΣ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    Αντε θα πνιγεις στο τελος σαν ΧΑΝΟΣ ..και δεν τρωγεται το παλιοψαρο οπως και η ΖΑΡΓΑΝΑ διπλα σου...Τωρα εστειλες και τον ΣΠΑΡΟ αλλο χαζοψαρο.....θα τους ΚΑΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ και θα καεις.
    Αν τα βλητα δεν καταλαβουν ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΚΟΝΖΙΛΕΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ και καλυτερα του του Δημητρη
    Ειπαμε γκονζιλακο ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΓΛΕΙΨΤΟ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ γιατι το παρελθον σου αλλα λεει.Αυτο το καλο σου αν παλι δενμπορεις ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΟΥ.
    Αυτος ο γερο βατραχος που ειναι γατα δεν το καταλαβε να σου το πει?ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΑ παλι .ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟνα μηνμπορεις να ξεχωρισεις ενα πουλαρι καινα βαζεις καρφακια εεεεεε τινα σου πω πια....ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ Εκτος αν ΒΟΗΘΑΝΕ στις δυσκολιες που εχεις και εσπευσες να μας ενημερωσεις με διαγγελμα

    ο κοσμος αλλαξε
    αλλαξαν οι καιροι
    γκονζιλες βρισκεις
    μοναχα στα παραμυθια

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΑΤΟΥΚΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
    ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΟΥ.Εκσυγχρονισμος δεν ειναι το γυαλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γουσταρωωωωω
    μαρλα πιπα -γκονζιλας και παλι μαρλαπιπα
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TOP TEN....Mε οποιον δασκαλο καθησεις τετοιο τοπ τεν θα κανεις....
    τελειο ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΚΟΝΖΙΛΟΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ


    Γραμμα απο εναν πεθαμενο


    Τελειωσαν οι εκλογες κριθηκαν και οι ενστασεις και τωρα
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    για αυτη την κακοποιημενη γωνια της Αττικης γης πρεπει να ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    Να σταματησουμε τις ανευ νοηματος κοντρες ιγα αστεια θεματα να αφησουμε τα προσωπικα παιχνιδακια του καθε συμβουλου και να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ,
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?
    Αν το θελουν οι περισσοτεροι πρεπει ολοι μαζι να συρουμε τον Δημαρχο σε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ προς αυτη την κατευθυνση
    Το Τοπικο συμβουλιο επισης ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    Το ΔΣ παλι σε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    Σε αποφασεις ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    Και ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ να τα καλυψουμε με την νομιμοτητα της ενεργους παρουσιας και απαιτησης των δημοτων /.Αυτοι ειναι που προσδινουν νομιμοτητα και κυρος στις οποιες αποφασεις.Αυτοι ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ
    Εδω γινομαστε μαρτυρες μιας απροκλητης ΕΞΩ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ενος εκδοτισκου που με θρασος δηλωνει οτι ΑΥΤΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ.
    ΕΕΕΕΕΟΧΙ ΚΥΡΙΕ
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ
    Ας του το αποδειξουμε λοιπον.
    ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΒΙΑΣΘΕΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΟ ΜΕΤΩΠΟ
    Αυτο ειναι αμεσης προτεραιοτητας θεμα ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ για να εχουμε καποια ορατη διαφορα το καλοκαιρι.Τωρα ειναι η εποχη για προετοιμασια.Το θεμα ΚΕΛ ειναι επισης σοβαροτατο και απτεται τησ παραλιακης.Αν ερθει και κελ στον Αγ Νικολαο σχολασε ο γαμος για ολη την παραλια.
    Η κληρονομια που παραλαμβανει το νεο ΔΣ ειναι πολυ βαρια.Ολο και θα βγαινουν φαντασματα του παρελθοντος που τα αποτελεσματα τους ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.οπως επεσαν τοσων χρονων χρεη της χωρας ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
    Ας ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΜΕ και να ενηλικιωσουμε και τους νεους δημοτικους συμβουλους που λογω απειριας ,θελω να πιστευω ,ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΧΙΑ και δεν ασχολουνται με τα ΟΥΣΙΩΔΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..
    Αυτα βλεπουμε εμεις οι ποθαμενοι.
    Βλεπουμε τους νεους να κανουν τις ιδιες μ@λ@ κιεςπου καναμε και εμεις στα νιατα μας και μας εφεραν στα χαλια που βρηκαν και αυτοι τωρα.Ας αφησουμε τους γκονζιλες για την ζουγκλα και ας φερθουμε σαν ΩΡΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
    Αυτα που λεγονται εδω τα γκονζιλοσχολια τα λεγαμε καποτε και εμεις ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.Τωρα τα λενε στα μπλοκς.
    ΟΜΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.
    Παιρνονται στα δημ συμβουλια στα Τοπικα συμβουλια και σε ολα εκεινα τα οργανα ΕΛΕΧΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ενθα λαμπουμε δια της ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ υποκαθιστωντας την δημοκρατια της εκκλησιας ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ με την Δημοκρατια των μπλοκς.

    εεεεε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΕΣ....γιατι τοτε θα κυριαρχησουν οι γκονζιλες που κατεχουν το μεσον ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    Δεν ειναι ολα εικονικα ΑΚΟΜΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που σκεφτονται ανησυχουν και δρουν.
    η εικονικη πραματικοτητα του τσιρκου ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ δεν μπορει να την εξαφανισει.ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

    Αντε παππου παω για μπανιο, Τωρα μονον μπορεις να κανεις ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟ ετσι που τα καναμε στην παραλια...Να μαζεψω και κανενα σκουπιδι εκει διπλα στο ΙΕΡΟ που θα μας καταριεται η ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΣ και εγω την καταρα των προγονων την λαμβανω παντα υποψιν .Αν πας στον αλλο κοσμο καταλαβαινεις ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε ποθαμενε ολα ασυναρτησιες λες .Δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο γραφεις γραφεις γραφεις σε βαρεθηκαμε σταματα τα πολλα ΕΛΕΟΣ.Αναπηρος εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε κυνηγανε ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Γκονζιλα με αυτα που γραφεις
    Αυτο βρηκες να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ?
    Εχεις δει πολλους αναπηρους(αντε να μου χαθεις βρισια ειναι να εισαι αναπηρος?)ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ που φαγανε και την εξεδρα αναπηρων οι γυφτοι?ολα τα αναπηρα στο μυαλο ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ και μαιμουδοφερνουν στο μπλογκ του μαιμουδοαριστογειτονα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?Γιατι δυο ειναι και εσυ τρεις και η γρια γατα ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ σχολιαζει.Θα σου αλλαξω τον αδοξαστο δεν σου αρεσει που σου σηκωνω το ΓΚΟΝΖΙΛΟΜΠΛΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου