Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Δικαίωση για τον Ηλία Ψηνάκη και τους συνεργάτες του

Το πρώτο «χαστούκι» στους πρώην διοικούντες του Μαραθώνα για το κλειστό της αφετηρίας
Το έγγραφο που έφτασε στον Δήμο Μαραθώνα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Περιφέρεια Αττικής) δηλώνει ξεκάθαρα, ότι το γήπεδο της αφετηρίας μαραθωνίου δρόμου, δεν υπάγεται στην πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) σύμφωνα με την οποία, δεν μπαίνει λουκέτο στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων και δίδεται παράταση ώστε να μπορέσουν οι νέες Διοικήσεις να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αδειοδότησης τους.
Αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, όπου τέθηκε το ζήτημα για το κλειστό γήπεδο, ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Σόμογλου (μετά από σύσταση του δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη) απέστειλε σχετικό ερώτημα στις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η απάντηση έφτασε σήμερα (σ.σ. 26/9), και σύμφωνα με πληροφορίες του dimotisnews.gr, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε έχουν διενεργηθεί έλεγχοι καταλληλότητας και ασφάλειας στο χώρο, ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να υπαχθεί ο χώρος αυτός, στην εν λόγω ΚΥΑ και προφανώς, είναι απαγορευτικό να συνεχιστούν οι όποιες αθλητικές δραστηριότητες, έως ότου γίνουν τελικά, οι απαραίτητοι έλεγχοι.
Είναι αυτονόητο ότι, αλλάζει άρδην το σκηνικό στη συγκεκριμένη υπόθεση, με συνέπεια να δούμε τους... κατήγορους να καταλήγουν «κατηγορούμενοι» αφού όπως γράψαμε και σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ, καταπέλτης αναμένεται και το πόρισμα του κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που έλεγξε το γήπεδο. 
 

3 σχόλια:

  1. ..ΑΡΑ,ΠΟΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ..???..ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ..??..Η ΜΗΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ Η "ΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ..???..Η ΜΗΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΚΑΛΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΝΜΕ,ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ..???..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΠΑΛΙ Τον ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥ/ΤΕΜΠΕΛΗ ΜΙΣΟΓΥΝΗ/ΠΡΟΑΓΩΓΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ/ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥ ΒΙΑΣΤΗ,ΕΝ ΔΡΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κοτζαμπάση,πήγαινε σε κανέναν ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΛΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ...
    ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ
    ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ
    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΠΑΛΑΒΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΕΙ Ο ΨΙΝΑΚΑΣ
    ΑΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ ?ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΨΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου