Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής
Ποιότητας Ζωής και των εκπροσώπων του δήμου στα συνδικαλιστικά όργανα. Η Λαϊκή Συσπείρωση, από θέση αρχής, ζήτησε αυτή η εκπροσώπηση να βασιστεί στην αρχή της αντιπροσωπευτικότητας και της αναλογικότητας, να τοποθετηθούν σε αυτά τα όργανα εκπρόσωποι των παρατάξεων με βάση τη δύναμη που συγκέντρωσαν στις εκλογές. Ζήτησε επίσης να έχουν όλες οι παρατάξεις, ασχέτως αν εκλέχθηκαν ή όχι, το δικαίωμα να παρακολουθούν τα όργανα αυτά και να μπορούν να τοποθετούνται χωρίς βέβαια δικαίωμα ψήφου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σπάτων-Αρτέμιδας, με βάση τη γενική στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλη την Ελλάδα, ζήτησε επίσης από τις υπόλοιπες παρατάξεις με τη στάση και την ψήφο τους να αποκλείσουν τη συμμετοχή του εκπρόσωπου της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι όπλο του συστήματος ενάντια στο λαό και τη νεολαία. Με μια ιδεολογία που σπέρνει το μίσος και διαιρεί τους εργαζόμενους και τους λαούς. Είναι χιλιάδες τα παραδείγματα που επιβεβαιώνουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική, και γι' αυτό εγκληματική οργάνωση, που παίζει ρόλο μακριού χεριού του συστήματος, του κεφαλαίου. Έχει στόχο να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική του κεφαλαίου και της ΕΕ. Δεν πρόκειται, δηλαδή, για ένα οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα, αλλά για μια ναζιστική οργάνωση με εγκληματική δράση, που στην πλειοψηφία των βουλευτών της έχει αρθεί η ασυλία και οι υποψήφιοί της είναι υπόδικοι, προφυλακισμένοι ή ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις, για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική ναζιστική οργάνωση. 

Απέναντι σε αυτή την ξεκάθαρη στάση της Λαϊκής Συσπείρωση, δεν υπήρξε καμία απολύτως τοποθέτηση από τις υπόλοιπες παρατάξεις, ακόμα και αυτών που προβάλλονται ως δημοκρατικές, αντιμνημονιακές δυνάμεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε μια από τις ψηφοφορίες έλαβε πάνω από τις μισές ψήφους του δημοτικού συμβουλίου. Η Λαϊκή Συσπείρωση ξεκαθάρισε ότι καταδικάζει αυτή τη στάση ανοχής της εγκληματικής, ναζιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής από τις υπόλοιπες δυνάμεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό της περιοχής να υψώσει ένα γερό, δυνατό λαϊκό τοίχος, να δώσει τη μάχη για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά. Να πάρει τα μέτρα του, απομονώνοντάς την και παύοντας να έχει αυταπάτες ότι με ψευτοτσαμπουκάδες θα μπορέσει να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο.



4 σχόλια:

  1. Ψήφισαν χ.α για να μην ψηφίσουν ΑΝΑΣΣΑ, δυστυχώς... Αυτοί είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΩ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος θελει να ειναι στον πατο και προσπαθει να συγκαλυψη το εγκλημα του,λεει οτι η εναλλακτικη λυση ειναι να παω με τους ΝΕΟΝΑΖΙ.Ολοι οι Εφιαλτες Γερμανοτσολιαδες το ιδιο λεγανε,το ιδιο λενε.Αυτη η πολιτικη θεση-παραταξη εκφραζει μονο ανεγκεφαλους εγκληματιες.Θελεις να ανηκεις σε αυτο το μορφωμα?μην απορεις γιατι εισαι στο περιθωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγκληματική οργάνωση είναι οι σφαγιάδες του Ελληνικού λαού κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου. Δεκανίκι του συστήματος είναι εκείνοι που έπαιρναν εύσημα από τον Άδωνι Γεωργιάδη όταν φύλαγαν τη Βουλή παρέα με τα ΜΑΤ.
    Εναντίον του λαού είναι εκείνοι που ανάλγητα και καπιταλιστικά απολύουν μαζικά τους εργαζομένους τους σε Τυποεκδοτική και Ριζοσπάστη.
    Τους αφήνουμε λοιπόν στην ιστορική τους ανυπαρξία και στη χλεύη του Ελληνικού λαού.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου