Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος. Πολλά και μείζονα τα θέματα της επόμενης τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. την 23η Σεπτεμβρίου 2014.

Η επόμενη τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των σημαντικών θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ειδικότερη μνεία αξίζει η σπουδή ορισμού δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή αυτού στην επιτροπή κατάρτισης ετήσιου μητρώου Αρρένων δήμου Σ-Α, ως ακριβώς περιγράφεται  στο τελευταίο -υπ. αρ. 16- θέμα της εξαντλητικής σε αριθμό θεμάτων ημερήσιας διάταξης: "Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή κατάρτισης ετήσιου μητρώου Αρρένων Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος".

Κάθε δήμος ή κοινότητα του Κράτους υποχρεούται να τηρεί ειδικό βιβλίο, που ονομάζεται μητρώο Αρρένων και στο οποίο είναι γραμμένοι οι άρρενες έλληνες υπήκοοι, σύμφωνα με όσα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης, στον κώδικα περί μητρώου αρρενων - Υπουργείου Δικαιοσύνης ... . Και προκύπτει αβίαστα ένα ερώτημα... Τι έχει συμβεί με το μητρώο αρρένων του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος κατά την προηγούμενη χρονική περίοδο κατά την οποία ίσχυε σε πλήρη πλην αφανή εφαρμογή  ο αντισυνταγματικός κηρυχθείς από το ΣτΕ νόμος Ραγκούση περί απονομής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, που να υποχρεώνει την σημερινή νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή να φέρει το θέμα αυτό στο πρώτο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της τακτικό Δ.Σ.;

Ανάμεσα στα μείζονος ενδιαφέροντος ζητήματα της ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. είναι επίσης:
- η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2014, του
μνημείου αυτού πολιτικής σπέκουλας, δημοτικής αυθαιρεσίας, αναισθησίας, "ύποπτων εγγραφών εσόδων και εξόδων, αποσπασματικής παρουσίασης, επιλεγμένων ενεργειών και τέλος "οικονομικού μαγειρέματος" αποτελεί το "Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός 2014 Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος θέμα στο οποίο η Ελληνική Αυγή μέσω της ιστοσελίδας μας έχει αναφερθεί εκτενώς, αποκαλύπτοντας την δημιουργική λογιστική της προηγούμενης δημοτικής αρχής,
- η χαίνουσα πληγή της σχολικής στέγης Σπάτων - Αρτέμιδος, το πρόβλημα της σχολικής στέγης στον δήμο μας που όλο "λύνεται" και όλο διογκώνεται...
 - η αναμόρφωσης των χρεώσεων ύδρευσης για τα έτη 2012, 2013 το οποίο έχουμε αναδείξει άμεσα τα ..."κολλημένα ρολόγια ..."  και  "Δήμος "Σπάτων-Αρτέμιδος, το νερό νεράκι ...!".\ αλλά και άλλα, όχι ήσσονος σημασίας θέματα.

Παραθέτουμε τα θέματα της αυριανής ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. ως έχουν αναρτηθεί στην δημοτική ιστοσελίδα δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος:
1. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Έργων οικονομικού έτους 2014 (αρ.απόφ.Ο.Ε.435/2014).

2. Λήψη απόφασης περί ορισμού διαχειριστών κίνησης τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

3. Λήψη απόφασης περί καθορισμού αμοιβής του Δικηγόρου Αθηνών κ. Ζυγούρη Παναγιώτη του Κων/νου, Νομικό Σύμβουλο της Κ.Ε.Δ.Ε., με ΑΜ.6216 ΔΣΑ, για σύνταξη γνωμοδότησης που αφορά τα τέλη ύδρευσης για τα έτη 2012 και 2013.

4. Λήψη απόφασης περί καθορισμού του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) προς υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα, 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε., για την εκτέλεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ».

6. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας του υπ΄αριθμ.πρωτ.33236/27-08-2013 συμφωνητικού που αφορά τη συντήρηση ανελκυστήρων Δημοτικών Καταστημάτων και Παιδικών Σταθμών.

7. Λήψη απόφασης περί κατανομής ποσού 33.349,55€ από 3η ΚΑΠ έτους 2014 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών κλπ. αναγκών των σχολείων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης του Δήμου.

8. Λήψη απόφασης για ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία «Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος "Ο ΞΕΝΟΦΩΝ"».

9. Λήψη απόφασης για ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος "Η ΑΡΤΕΜΙΣ"».

10. Λήψη απόφασης περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

11. Λήψη απόφασης περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

12. Λήψη απόφασης περί εκλογής δύο (2) αιρετών μελών αντιπροσώπων του Δήμου για το Δ.Σ. του Συνδέσμου για την ανάπλαση του περιβάλλοντος της περιοχής του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.).

13. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων, για το έτος 2015.

14. Λήψη απόφασης περί ορισμού Δημοτικού Συμβούλου ως εκπροσώπου του Δήμου στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της «ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε.».

15. Λήψη απόφασης για τον ορισμό του Προέδρου και του εκπροσώπου των Παραγωγικών Τάξεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

16. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή κατάρτισης ετήσιου μητρώου Αρρένων Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝ. ΣΤΑΥΡΟΣ 
 

15 σχόλια:

  1. Το άρθρο είναι copy paste απο την ιστοσελίδα της φασιστικής αυγής. Για μια ακόμη φορά εύγε και δις εύγε αφού συμπίπτει χρονικά με την επέτειο δολοφονίας του Π.Φυσσα απο μέλη της συμμορίας οπου ανήκει και ο Γερακοπουλος.
    Εύγε στους διαχειριστές για την προώθηση των θέσεων των ρατσιστων, φασιστών και δολοφόνων, συγχαρητήρια...
    Παλι θα απαντήσει κάποιος για ελευθερία έκφρασης, δημοσιοποίηση απόψεων, τοπική αυτοδιοίκηση κλπ., των μισανθρωπων, των υμνητων των σφαγεων των παππούδων μας και των μαστροπων της φτώχειας και της απόγνωσης.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ.23 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:09 μ.μ.

      Ναι ενταξει,και τι θες να κανουν οτι κανουν οι φασιστες λογοκρισια;Τα καθαρματα τα ψηφισαν χιλια τοσα αλλα καθαρματα,να το παιξουμε χουντα; να τους εξορισουμε,ή να τους εκτελεσουμε συνοπτικα; Θελω μια απαντηση,πως θα χειριστουμε σαν κοινωνια,τα καθαρματα της βιας,αλλα οχι αντιγραφοντας δικες τους πρακτικες,αλλα συμφωνα με το δικο μας ηθος,και δημοκρατικη πολιτικη αποψη.....περιμενω

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΛΑΨΕ ΚΟΜΟΥΝΑΚΙ ΚΛΑΨΕ

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώντας με τον προβληματισμό σου "ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ" θα έλεγα ότι πρέπει με λόγια και έργα να αποδομήσουμε το λόγο τους. Με αποδείξεις! Πχ. λένε για μη ισοτητα των φυλών αλλά υποστηρίζουν τη θρησκεία. Που λέει ο Χριστιανισμός (ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή θρησκεία) κάτι τέτοιο. Τουεναντίον! Αγαπάτε αλλήλους λέει. Ακόμα και οι αρχαίοι Ελληνες (που τους προσεταιρίζονται οι νεοφασίστες) μιλούσαν για τον Ξένιο Δία. Άλλο: λένε περι λαμογιών και αδιαφένειας στην πολιτική ζωή. Ξεμπρόστιασμα και αποστολή στη Δικαιοσύνη όλων όσων έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι. Πλήρη διαφάνεια απο εδώ και μπρος...

      Διαγραφή
    5. καλα το φασισταριο το βλεπουμε .ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ .
      ΤΑ ΚΡΥΦΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ που μαιμουδιζουν δεν τα βλεπει κανεις?
      9 58 πχ ειναο ΑΘΩΟΣ ?
      10 01 ΑΘΩΟΣ ?
      9 53 ΑΘΩΟΣ ?
      ΑΝ Η ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΑΘΩΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ και η ζημια που κανουν ολοι αυτοι οι ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΕς ειναι πολυ μεγαλη
      Δηλαδη τι θελει να μας πει το ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΠΑΠΙΠΙ?Για εξηγηστε μου γιατι λυσσαει ετσι?Γιατι φαγανε τον προοδευτικο κατσαλιρο ?

      Διαγραφή
  2. Ναι εχεις δικιο,αφου ο ΔΜΑΡΚΟΥ ειναι δημαρχος ελεω ΧΑ,και προσκειμενος αν οχι μελος της ΧΑ,φαινεται το εγραψε η ΧΑ,και το πηρε ο ΔΗΜΟΣ,εβαλε και ο ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟΣ το αυτογραφο του,και το δημοσιευσαν σαν ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΩΠΑΑΑΑ ΡΕΕΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΒΑΡΑΤΕ ΝΕΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ψύχωσή σου να πεις κάτι έστω μια κοτσανα σε εκθέτει ανεπανόρθωτα (ως συνήθως). Τώρα εσύ που ειδες ότι είναι δελτίο τύπου του δήμου μονο εσύ μπορεί να ξέρεις, όπως και για ασυναρτησίες που γραφείς και στο πιο πανω σχόλιο.
      Και ο λογος σου ξέρεις πως είναι η εκφραση ενός προβοκατορα, μέτριου και ψυχαναγκαστικου ανθρωπου.
      Καληνύχτα μ?????κα, η ζωή έχει πλάκα.

      Διαγραφή
  4. Τετοια ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΛΟΓΟΥ μονον ενας εχει .ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣ ΚΑΠΑΠΗΔΙ.Αυτο μαιμουδιζει αυτο αλωνιζει αυτο αριστεριζει αυτο ξεφουρνιζει οτι λαχει.Τωρα βεβαια γιατι εχει παθει τετοιο αμοκ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΔΕ...Εχει η τρελλα αιτια ?ΑΦΟΡΜΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Δεν εχει πλακα ειναι απλα αρρωστο και αυτο ειναι ΘΛΙΒΕΡΟ φαινομενο παρακμης προιον της τοπικης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΧΥΔΑΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΗ ...ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Απο εκει και περα ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΛΙ ?Η καλυτερη ατακα ειναι της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ που την ψηφισατε κιολας να σας εκπροσωπει.Ο Δημητρης ειναι ΧΑ και η ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ.....
    Εκει ειναι η μεγαλη πλακα τα αλλα ειναι απλα κολλητηλικια..γνωστα απο την εποχη του ΜΕΓΑΛΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ θεος σχωρεστον αυτον προετοιμασε το εδαφος για τα φιδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΜΟΥΓΓΟ σου ειναι δημοκρατικα φασιστας;

      Διαγραφή
    2. Το αφεντικο σου ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ Η ΟΧΙ ?
      Αντε πουλα ΤΣΑΜΠΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΙΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.Καλα σε λενε ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ....ΕΠΩΝΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ......με τα γκοντζιλακια .....
      η μαιμου ειναι ζωο ΠΟΝΗΡΟΧΑΖΟ. 9 53 ΚΑΙ 9 52 ΚΑΙ συνεχως στο πληκτρολογιο .....

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου