Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ποιοι είναι οι δυο bodybuilders που δολοφονήθηκαν στη Μάνη

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες – Ο Κωνσταντίνος Σγούρος και ο Γιάννης Κομμάτης βρέθηκαν σε χαράδρα σε δυσπρόσιτη περιοχή μεταξύ Καρδαμύλης και ΚαλαμάταςΣοκ προκαλεί η δολοφονία των δυο νεαρών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Οι σοροί των δύο bodybuilders, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη, ανασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από χαράδρα σε δυσπρόσιτη περιοχή της Μάνης (Γαϊτσές) μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τους δύο άντρες και στη συνέχεια τους πέταξαν στο φαράγγι. Ουδείς γνωρίζει αυτή την ώρα αν το άγριο έγκλημα σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τα δυο νέα παιδιά είχαν μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ. Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος είχε βγει 2ος στην κατηγορία των Juniors στο Κύπελλο «Μr. Οδύσσεια» 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ και εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής.

Ο Γιάννης Κομμάτης, ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης με το βαθμό του δεκανέα και βρισκόταν σε άδεια. Ο Κομμάτης υπηρετούσε σε ευαίσθητη μονάδα σε νησί, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Τα δυο νέα παιδιά ήταν λάτρεις των τατουάζ και είχαν αποτυπώσει στο σώμα τους αρκετά σύμβολα και φράσεις. Ανάμεσα στα τατουάζ που διακρίνονται στις φωτογραφίες υπάρχουν φράσεις όπως «Μολών Λαβέ», «Ελλάς ή Τέφρα», «Ή ταν ή επί τας» και «Υπεράνω όλων η πατρίς», ενώ ο Σγούρος είχε και τατουάζ με σβάστικα.

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς των δυο νεαρών καθώς και η σύντροφος του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου που δηλώνουν με σχόλια τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τη θλίψη τους για την τραγική δολοφονία. Αρκετοί είναι μάλιστα εκείνοι οι οποίοι έχουν τοποθετήσει μαύρες κορδέλες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, σε ένδειξη πένθους.





































17 σχόλια:

  1. όποιος νύχτα περπατεί ... λάσπες και σκ@τ@ πατεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα τα αστερια στους ωμους που ειχαν και τα 2 παιδια μου θυμηζουν (αν και δεν ειναι ιδια) μια ταινια με τον viggo mortensen οπου υποδυόταν εναν ρωσο μαφιοζο, τα αστερια τα πηρε οταν εγινε επισημο μελος του συνδικατου και ηταν ενδειξη οτι ηταν πλεον χρισμενος,.Τελοσπαντων λιγο ασχετο, απλως το θυμηθηκα,ειναι σιγουρο πως καπου μπλεξανε η ηταν μπλεγμενοι, ευχομαι να βρουν τους υπευθυνους που το εκαναν. Καλο ταξιδι στα παιδια και συλληπητηρια στους γονεις τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο σεβασμο στους νεκρους δεν σχολιάζω ...Η διαδρομή από τη φωτο τουρλα χωρίς τατου έως τις μετέπειτα δείχνει την αρχή της συγκεκριμένης πορείας ...από κει στα χαΚρίμα νέοι άνθρωποι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή πολλή κουβέντα γίνεται για τα αστέρια στους ώμους, να το ξεκαθαρίσουμε για να το μάθουν όλοι..Αστέρια στους ώμους κάνει κάποιος για να δείξει ότι τιμά την πειθαρχεία, την ιεραρχία και την παράδοση. Το ότι είχαν από ένα σε κάθε ώμο μπορεί και να σημαίνει ότι είχαν πάρει προαγωγή στον βαθμό του "λοχαγού" σε όποια οργάνωση και αν ανήκαν.Επιπλέον, αίσθηση προκαλούν τα κρανία στην πλάτη που θα μπορούσαν να υποδεικνύουν την διάπραξη κάποιου φόνου από τον φέροντα. Σε εμφανές σημείο και η σβάστικα που λογικά όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν ψάχνουν για τα αίτια, μήπως τα αστέρια που έχουν και οι δύο στους ώμους τους θα έπρεπε να λένε κάτι στα παλικάρια της αστυνομίας; Λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γυρευε που τα μπλεξανε αυτα τα παιδια η που μπλεξανε απο μονοι τους και τους φαγανε , κριμας Σιγουρα καποιο οικιο ατομο απο το περιβαλον των παιδιων κατι θα γνωριζει και θα βοηθησει να εξεχνιαστει το εγκλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το οκτάκτινο αστέρι είναι σύμβολο πληρότητας και αναγέννησης. Το οκτώ συμβολίζει το άπειρο που το σύμβολο του είναι ένα πλαγιασμένο οκτώ. Το οκτάγωνο, είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό σχήμα ενδιάμεσο του τετραγώνου και του κύκλου, που δείχνει την διαδρομή ενός πνευματικά μυημένου από την ύλη στην πνευματική αρχή και ολοκλήρωση. Γι αυτό τον λόγο πολλές κολυμπήθρες και πηγές είναι οκταγωνικής διατομής.Το οκτώ και το οκτάγωνο αντιπροσωπεύουν την αναζωογόνηση και την αναγέννηση. Κατά συνέπεια έγιναν σύμβολα βαπτίσματος, πνευματικής αναγέννησης. Πολλές βαπτιστικές κρήνες είναι οκτάγωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ αγγελικά τα λες φίλε, αλλά δεν είναι όλα δυστυχώς έτσι αρμονικά... Η αναγέννηση, οι πνευματικά μυημένοι κλπ δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με αυτά τα σύμβολα, σε αυτές τις θέσεις του σώματος, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα τατουάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέσα στην πνευματική ανάταση και εμβάθυνση τους βλέπω και τους δυο. Ψαγμένα παιδιά. Κρίμα πάντως για τη μανούλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1 ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ!ΌΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν τους εξηγησε καποιος αυτους τους [...] οτι καποτε θαρθει και η δικη τους σειρα.ποιος ρε [...] γλιτωσε και γερασε απο σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπάμαι για το θάνατο των παιδιών. Λυπάμαι και για τα τατουάζ με τις σβάστικες. Μετά το θάνατό του, κανείς δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του για αυτό δεν γράφω περισσότερα για το θέμα με τα ναζιστικά σύμβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με τα ναζιστικά σύμβολα... Από όλο αυτό, αυτό σας απασχολεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε, μας απασχολεί το αν είχε σβάστικα στο χέρι του, επειδή εδώ είναι ΕΛΛΑΣ ρε, όχι Γερμανία του 40. Γκέγκε?

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ.ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ?

      Διαγραφή
  14. Ρε ξεκολλάτε την ζωή σας!τι σας νοιάζει τι ταττοο χτυπάει ο καθένας?τι κρίνετε?είστε καλύτεροι?είστε θεοί εσείς?ο καθένας μπορεί να κάνει ότι ταττοο θέλει!αλλες φορές απλα γιατι του αρεσει σαν σχέδιο,σαν εικόνα,αλλες γιατι σημαίνει κάτι για αυτον το συγκεκριμένο σχέδιο η φράση!τα παιδιά ήταν παλικάρια,νέα παιδιά!αυτο μετράει!με αγάπη για τον αθλητισμό!με όμορφες δουλιές που πρόσφεραν!μην μένετε προκατειλημμένοι και στην εποχή του μεσαιωνα!ας ξεπεραστεί αυτο το ταμπού με τα ταττοο πια!ζούμε στο 2014!ο καθένας κάνει ότι θέλει!απο ταττοο,σκουλαρίκια,μαλλιά!μην κρίνετε απο την εικόνα!εμένα επίσης,μου δειχνουν οι ελληνικές φράσεις των ταττοο τους,την αγάπη τους για την Ελλάδα!και μπράβο τους!τώρα εαν ανήκαν σε κάποια οργάνωση,κάποιο κόμμα,οτιδήποτε μαγκιά τους!δικαιωμα τους!όπως τόσα χρόνια δικαιωμα όλων των πολιτών ήταν να ψηφίζουν Ν.Δ.και πασοκ με αποτέλεσμα,να μας χαντακώσουν και τώρα να πεινάμε!σταματήστε να είστε χουντικοί!ο καθένας,μπορεί να είναι και να πιστεύει ότι θέλει!κρίμα για τα νέα παιδιά,τις οικογένειες τους!κρίμα!ότι κι αν έγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ
    Με ενα σμπαρο δικο τους ερριξαν 4 τρυγονια δικους τους.....δυο δολοφονημενοι και δυο οι φονιαδες
    ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ 4 ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου