Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Σπάτα, Άρτεμις - Να ζήσουν, να ευτυχίσουν...

Ο Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος κ. Δημήτρης Μάρκου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη
του Άντυ Μέλλιου, στον Ιερό Ναό Αγ.Δύναμης στην Χριστούπολη Σπάτων.

Το μυστήριο τελέστηκε την Παρασκευή, 25.07.2014, παρουσία συγγενών και φίλων καθώς και όλων σχεδόν των αιρετών της παράταξης του Δημάρχου.

Η  anatakti.gr και όλοι οι συνεργάτες της τους εύχονται “βίον ανθόσπαρτον”, ανέφελο και τρισευτυχισμένο.

33 σχόλια:

  1. Δημήτρη μου να ζήσετε, βίο ανθόσπαρτο.!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι κοντά στο σπίτι σας κύριε δήμαρχε να ανοίξει παράνομο νυχτομάγαζο, με συναυλίες και ολονύχτια "ντάπα-ντούπα", όπως έχει συμβεί στο δικό μου σπίτι και ξενυχτάει η οικογένειά μου... Να αισθανθείτε από πρώτο χέρι τι σημαίνει κάποιοι αλήτες να σου διαλύουν την ηρεμία σου, επειδή έτσι κερδίζουν αρπαχτές τα καλοκαίρια, τα Παρασκευοσαββατοκύριακα!
    Η περιοχή μας πάσχει από απίστευτη ανομία και αναισθησία.
    Ανομία εκ μέρους των λαμογιών και των προστατών τους που λυμαίνονται την παραλία και αναισθησία και ασυνειδησία εκ μέρους των δημοτικών αρχών μέχρι σήμερα, που αδιαφορούν προκλητικά και ένοχα για το μαρτύριο που περνάμε με την ηχορύπανση από τα καφέ-μπαρ που έχουν μετατραπεί παρανόμως σε κλαμπ-νυχτερινά κέντρα!! Αυτά δε, αδειοδοτήθηκαν με "άδειες μουσικής" τις οποίες παραβιάζουν ασύστολα και τελείως παράνομα κάνουν συναυλίες, με τεράστια ηχεία σε προαύλιους χώρους, που ταράζουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα με αφόρητη ηχορύπανση. Τα μεσημέρια τις νύχτες, τα ξημερώματα, όλη η περιοχή στο πόδι!
    Μακάρι κύριε δήμαρχε να βιώσετε κι εσείς από πρώτο χέρι το πρόβλημα, μήπως και καταλάβετε από το ξεκίνημα της θητείας σας, πόσο υποφέρουν κάποιοι συνδημότες σας, γιατί από τότε που βάλατε υποψηφιότητα δεν ακούσαμε από το στόμα σας ούτε μια λέξη για το οξύτατο θέμα της αφόρητης ηχορύπανσης από αυτά τα "καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος"!
    Οι προκάτοχοί σας έχουν σπείρει γενναιόδωρα μπαρ με"άδειες μουσικής", μέσα στις κατοικημένες περιοχές αδιαφορώντας πλήρως για του κατοίκους που διαλύθηκε η ζωή τους.
    Πολύ φοβάμαι ότι ενδείξεις ήδη υπάρχουν, πως η στάση σας επί του θέματος, δε θα διαφέρει στην ουσία από των προκατόχων σας.
    Εύχομαι να διαψευσθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να πείς μια ευχή για το νιόπαντρο ζευγάρι, κάθεσαι και κάνεις παράπονα κάτω απο την ανάρτηση με το γάμο τους? Εκτός οτι δεν έκανες καμιά απολύτως ευχή κάθεσαι και τον "κατηγορείς" χωρίς καν να έχει διοικήσει!
      Να ζήσουν οι νεόνυμφοι με ευτυχίες και υγεία.

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι πολύ που ένα τόσο σοβαρό σχόλιο (για την ηχορύπανση) επιλέξατε να το βάλετε σε αυτό το άρθρο... Το έκανα ένα ξεχωριστό άρθρο...

      Είναι κανόνας μας να μη σβήνουμε σχόλια αλλά το συγκεκριμένο ήταν άκαιρο και ενοχλητικό και -θα τολμήσω να πω- ασεβές.
      Αυτό είναι ένα άρθρο που εκφράζει τις ευχές για την προσωπική ευτυχία του Δημάρχου και θα σας παρακαλούσα ΟΛΟΥΣ να το σεβαστείτε.

      Θα σας παρακαλούσα Θερμά να μπορείτε να διακρίνετε που και πότε πρέπει να γράφουμε κάτι...

      Ο χώρος εδώ είναι αφιερωμένος ΜΟΝΟ σε σχόλια/ευχές για το ζεύγος και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

      Σας ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση...

      Διαγραφή
    3. Μπραβο!Αφου δεν καταλαβαινουν οι καφροι μονοι τους,οτι η ελευθερια μας τελειωνει εκει που αρχιζει του αλλου.
      Να ζησουν Ευτυχισμενα!

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ να μην γραφετε ευτυχ Ι σουν γιατι βγαζει ματι .Δεν ειναι ευτυχιζω ειναι ευτυχω.ΕΥΤΥΧΩΣ Κατα τα αλλα συμφωνω με την θεση σας.Ειναι ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ να γραφεις αυτο το ΑΠΕΧΘΕΣ ΣΧΟΛΙΟ που τελικα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ οτι, τετοιοι δημοτες τετοια εργα τους ΠΡΕΠΟΥΝ.ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙς περα απο την μυτη σου ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ....,πιστευεις σε βασκανειες κλπ κλπ κλπ απολυτα ΕΛΛΗΝΙΚΑΔΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ .....

      Διαγραφή
    5. ΒΑΣΚΑΝΙΕΣ

      Διαγραφή
    6. Μεγαλε δασκαλε,γραφεται πλεον στα νεα νεοελληνικα που μαθαμε οι νεωτεροι και με γιωτα και με ήτα,και τα δυο σωστα ειναι κατα τους καθηγητες μας των ελληνικων.Ολοι δεν ακολουθησαμε σποδες γλωσσας,αλλα αλλες σπουδες,και πηραμε και πολλους βαρυγδουπους Διεθνεις Τιτλους Σπουδων,χωρις να εχουμε Αριστα στην ορθογραφια.Εχω συμφοιτητη καταξιωμενο επιστημονα που αν δεις γραπτο κειμενο του,δεν εχει τελειωσει ουτε πρωτη Δημοτικου.Π.Χ.θα σου γραψει διμοτικο σχολι/ηο,και αντε εσυ καταλαβε τι εγραψε ο επιστημονας τρ ω μαρα του.Αστο δασκαλε η ελληνικη γλωσσα αλλαξε,οπως αλλαξαν και αλλαζουν ολες οι γλωσσες στον κοσμο.

      Διαγραφή
    7. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    8. ΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙ ΑΥΤΟ. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

      Διαγραφή
    9. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΛΚΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ.ΕΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ.

      Διαγραφή
    10. Μπερδευετε την επαγγελματικη ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ,με την παιδεια,Η γλωσσα ειναι η παιδεια καθε λαου, δεν ειναι το ΠΤΥΧΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΥ.Έγω εχω πτυχιο και διδακτορικο σε θετικη επιστημη.Αλλο ,παιδεια αλλο μορφωση σε συγκεκριμμενο αντικειμενο πχ μουσικη παιδεια η μορφωση.ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑ .Ελληνικη η γαλλικη η αγγλοσαξωνικη κλπ κλπ κλπ Η παιδεια απαιτει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.Υπαρχουν κωδικοποιημενες επιστημες ΧΗΜΕΙΑ ΠΧ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , που σχεδον δεν τΙς αφορα η γλωσσα
      Εγω λοιπον μιλαω για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και λυπαμαι,αν δεν καταλαβαινετε στα ελληνικα ,την διαφορα των λεξεων.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ να μην αντιλαμβανομαστε τις λεπτες διαφορες μιας τοοοοοοοοσοοοοο πλουσιας γλωσσας που δημιουργησε σχεδον ολους τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ .ΠΧ εχεις σκεφθει ποσο δυσκολο ειναι για αυτον που δεν ειναι ελληνας να αποστηθισει την λεξη δεκαεξαεδρο, στα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ?Την λεξη πολυμορφισμος στην χημεια ?Η Ελληνικη γλωσσα ειναι γλωσσα περιγραφικη ιππο ποταμος,ιππο δρομος ακομα και το λωποδυτης ειναι λωπος (ρουχο)και δυτης...Δεν ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΙΚΑ τα θεματα οπως τα παρουσιαζεις ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΜΑΓΚΑ και λυπαμαι ,αν δεν την εχεις γιατι δεν ξερεις τι χανεις σε κατανοηση του κοσμου γυρω μας.Σε αυτο το πλαισιο θεωρω την γλωσσικη σου προσεγγιση αφελεστατη, προιον ελλειψης ουσιαστικης παιδειας με η χωρις ΠΤΥΧΙΟ το ιδιο μου κανει........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΤΥΧΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΡΗΜΕΝΟ ΡΗΜΑ και αποκλειεται να γραφεται με ι.Μαλλον το εμπλεκεις με το ουσιαστικο ευτυχια ....Γιατι οχι λοιπον ευτυχΥσα η ευτυχιζω,γιατι ευτυχΗΜΑ ,ΑΤΥΧΗΜΑ ?Απαντησε μου εσυ και αυτοι που σου το εμαθαν ΛΑΘΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΠΑΘ Ι Α?Ολα εχουν ενα γιατι, και ενα διοτι στην ζωη.Αλλοι το αναζητουν και αλλοι βολευονται ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.....
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ και προσπαθησα να σου κανω ΣΑΦΕΣ, το γιατι.Αν δεν το καταλαβες ισως χρειαζεται να ξανα κοιταξεις τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ειτε εχεις πτυχιο ειτε οχι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ η γνωση και αυτο ειναι εμφανες .

      ααααααΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ποσο ανορθογραφοι ,αλλα πολυ καλοι επιστημονες, μπορουν να ειναι οι δυσλεκτικοι.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι δυσλεκτικοι.Μιας και μιλησες για συμφοιτητη εισαι,αρκετα μικρος ακομα ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ .....δεν θα προοδευσεις ετσι.Αυτος ειναι και ο λογος που ασχοληθηκα τοσο μαζι σου . Υπηρξα δασκαλος σε ΜΕΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ και το τι εχουν δει τα ματακια μου .......απο αμορφωσια ....με πτυχιο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ανωτατης δεν λεγεται.....

      Χρειαζεσαι πολλαπλα εφοδια ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.FLEXIES που λενε οι Αγγλοσαξωνες Θα ξερεις φανταζομαι ποσους ποντους σου δινει ενα πτυχιο τεχνικης φυσεως μαζι με ενα μεταπτυχιακο πχ στην φιλοσοφια....αν δεν το ξερεις φροντισε να το μαθεις γρηγορα.
      ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΑΙΝΕΤΟΙ.

      Διαγραφή
    11. ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ,Ο ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ.Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το να διορθωνω τα λαθη μου.

      Διαγραφή
    12. @ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ 27 Ιουλίου 2014 - 2:30 μ.μ.: Παρόλο που ορισμένες φορές είσαι εκνευριστικός με κάποιες απόψεις σου, αυτή η επιστολή που έγραψες είναι από τις καλύτερές σου και δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!
      Αγαπητέ έχεις παιδεία - είναι εμφανές - και είναι πολύ ωφέλιμο να προσπαθείς να "παρασύρεις" κάποιους να κατανοήσουν την άγνοιά τους!
      Ίσως αυτό να είναι το πρώτο βήμα στην κατάκτηση της πραγματικής παιδείας, που όποιος δεν την κατέχει όπως πολύ παραστατικά λες "δεν ξερει τι χανει...".

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΖΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευγενία Σαρόγλου27 Ιουλίου 2014 στις 12:08 μ.μ.

    Βίον Ανθόσπαρτων,με πάρα πολλές χαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ,ΠΟΛΛΑ ΖΟΡΙΑ ΜΑΖΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΣ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.
    Ατσα ο αρχιτσιγκουνης βρηκε γυναικα να τον πανρευτη,η πλουσια,η τρελη,ειναι η γυναικα αυτη,η απελπισμενη,η ηρωιδα,να δουμε ποσο θα αντεξει την τσιγκουνια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάλι ξέχασες την βαζελίνη σου . Θα σου την υπενθυμίζω, κάθε φορά που θα γράφεις υποφέροντας...!!!
      Μπράβο ρε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ καλά του τα έσυρες του " ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ " με τα πολλά πτυχία.....!!!!!! Πόσα έχει.....???? Ικανότητες μπορεί να έχει άπειρες, μόρφωση, παιδεία δεν έχει. Γι΄αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει .

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 6:23 μ.μ.

      που διαολο τις ειδες εσυ τις ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ 1 28 ,1 31 ,1 33 ?Τον αλλο αστον απηντησε με σεμν οτητα εγω μιλαω για τον λουτσο την παρατημενη ντε ...
      ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΙΟ.Οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε εναν αντρα.....ειναι αυτο.Μια χαρα μου φαινεται η κοπελλα ψηλη αερατη...μπραβο....και παλι να ευτυχησετε και Ας σας ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.....ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ...ΦΘΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ...ΦΟΒΟΣ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΘΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ .Αυτο θα το θυμηθεις πολλες φορες, στο ΣΕΡΑΙ που παραλαμβανεις.με τους πολλους καραγκιοζηδες, τα κολητηρια , τον χατζηαβατη ,κλπ κλπ κλπ ,

      Διαγραφή
  7. Να ζήσουν, να ευτυχήσουν και ότι καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΧΑΡΕΣ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ.ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΛΚΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είσαστε του " ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ " γιατί σας τσούζει και σας πονεί τόσο ? Υπάρχει και η βαζελίνη ...καλά σας λένε .

      Διαγραφή
  10. Γιατι βασανιζεσαι για κατι που ειναι πολυ απλο να το διαπιστωσεις?Παιρνεις τον κουβα με την βαζελινη που λεει καποιος και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΣΕΝΑ .ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.Εσυ που εχεις το προβλημα σου , γιατι δεν δοκιμαζεις την τυχη σου?ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ δεν το θυμασαι?
    ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥς ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ Στον 2 33 ευχομαι καλη αναταξη με ξου .....δεν ξερω αν με εννοεις για τι ανατα ΞΗ .....μιλαω ....γιατι εισαι κουτος ....και αυτο φωτογραφιζεσαι με γιωτα το φι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΣΤΑΜΤΗΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΨΑΛΤΑ,ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ.ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΓΙΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. I added half and half to my coffee in the 2nd week which is a major no, no
    on this diet and I stayed at the same weight for the
    week. There are now a great number of weight loss blogs that now exist
    all over the internet. Some have seen an immediate
    weight loss, calling this a "miracle" diet.

    Here is my page - is the hcg diet safe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 5:58 μ.μ.

    βρε απο ΠΟΤΕ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ?
    Ειδες τι κανει το ονομα Αριστογειτων που πηρες?αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη .
    εδω θα γελασω ΚΑΠΑΠΙΔΙΚΑ......βρε ΛΟΥΤΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 6:10 μ.μ.

    ΒΡΕ ΜΠΟΓΙΑ απο ποτε επαψες να εισαι ανθρωποφαγος?προοδος δικε μου, προοδευεις και απο ανωνυμος ξαναεγινες μπογιας, αντε και Αριστογειτονας αντε και ΛΟΥΤΣΟΣ το τελευταιο ειναιδωρο ψευδωνυμο απο εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 70 %
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. eiste geloioi oloi sas ta exete isopedosei ola epeidh eiste dystixixmenoi zhleuetai thn eutyxia tou allou mia euxh vre k tipota allo eleosss dhladh se ti diaferete apo ta zwa alla pernete auto pou ajizete san zwa pou eiste,,, panta eytyxizmenoi me ygeia k gera stomaxia na antexete tous geleious komplejikous.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. h politiki etsi einai...ama 8es idivtikh zoi pantreysai prin gineis dimarxos,ama se pantreyetai kapoia.tora einai poly arga....ola einai 8emata pros syzhthsh.....

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου