Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ν.ΝΑΚΡΗ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

Εδώ και δυο χρόνια οι κάτοικοι της Ανατολής Ν.Μάκρης βρίσκονται σε ανησυχία και επαγρύπνηση για την ενίσχυση της τάσης του υποσταθμού της ΔΕΗ που βρίσκεται στην
περιοχή. Το ήδη βεβαρυμένο παρελθόν υγείας κάτοικων που βρίσκονται κοντά στον Υ/ΔΕΗ ταυτόχρονα με την ενίσχυση της τάσης από το καλώδιο που φέρνει ρεύμα από τις ανεμογεννήτριες της Ευβοίας δεν μπορεί να μας αφήσει αμέτοχους.
Η απελευθέρωση της ενέργειας που έχει ξεκινήσει 25 χρόνια τώρα βάζει το κέρδος των επιχειρηματιών πάνω από ένα κοινωνικό αγαθό με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται δυσβάστακτα ο οικογενειακός προϋπολογισμός, και όχι μόνο, κάτι που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
Δεν είμαστε ενάντια στον εκσυγχρονισμό των υποδομών για την ενέργεια ούτε και στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας (ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά κ.α) . Είμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών και στις επιπτώσεις που έχουν στην ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
Δεν μπορεί να ξοδεύουν 82 εκατομμύρια για την μεταφορά του ρεύματος από την Εύβοια και να μην ξοδεύουν πολύ μικρότερο για την απομάκρυνση και την μεταφορά του Υ/ΔΕΗ που από ότι λένε υπάρχει σχέδιο μεταφοράς του σε 8 χρόνια εδώ μπαίνει το κόστος ,το κέρδος απέναντι στην υγεία και την οικονομία της Λαϊκής οικογένειας
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 25 / 7 / 2014 ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ
Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθωνα

1 σχόλιο:

  1. Then, a gradual addition of starch can be added in small
    quantities. There are now a great number of weight loss blogs that now exist all over the internet.
    Now, the HCG excess weight damage approach is achieving several followers in this country.



    my page is the hcg diet safe

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου