Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Σπάτων, Αρτέμιδος στη Βουλή

ΑΡΤΕΜΙΔΑ 31/07/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 29/07/2014, πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, συνάντηση των Βουλευτών - εισηγητών,
για το Σχέδιο Νόμου σχετικά με τα Δασικά, με διάφορους Φορείς της Λαυρεωτικής, της Ανατολ. Αττικής, Γέρακα και Σπάτων-Αρτέμιδος, στην οποία συμμετείχε και η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Σπάτων Αρτέμιδος δια της Προέδρου Κας Πιτσιγαυδάκη καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας Α/Α . κ Γώγος.

Ο δασολόγος κ. Ελ. Σταματόπουλος, ως κύριος εισηγητής του Σχεδίου Νόμου ανέπτυξε με επιχειρηματολογία τους λόγους για τους οποίους πρέπει να δοθεί λύση στο σοβαρότατο αυτό ζήτημα.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας όταν έλαβε τον λόγο κατέθεσε, εκ μέρους της Ομοσπονδίας, στην Επιτροπή μια επιστημονικά τεκμηριωμένη, ρεαλιστική και υλοποιήσιμη πρόταση-Τροπολογία για την επίλυση του μακροχρόνιου δασικού-Οικισμών προβλήματος που επί δεκαετίες ταλαιπωρεί χιλιάδες συμπολίτες μας.

Η Ομοσπονδία δια ανακοινώσεως θα ενημερώσει τα μέλη της και τους συμπολίτες μας για τις εξελίξεις επί του θέματος όταν έχει νεότερα.


          Η Πρόεδρος 
Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη

Ο Γενικός Γραμματέας
 Σπύρος Καραπιδάκης

2 σχόλια:

  1. Σπύρος Καραπιδάκης1 Αυγούστου 2014 στις 1:54 π.μ.

    Το λογότυπο είναι και πάλι λάθος ανηρτημένο από το blog Η επιστολή αναφέρει Πολιτιστικών και ΟΧΙ Εκπολιτιστικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΦΕΙ ΣΠΑΤΩΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?Ποσοι συλλογοι των Σπατων υπαρχουν στην ομοσπονδια?ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ, ουτε απο προεδρειο ουτε απο πρωτοδικειο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου