Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Φράγκου Ελένη - Κ.Υ. και οι επιπτώσεις της αναστολής 24η λειτουργίας

ΠΡΟΣ: 
- Κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Χ.ΜΑΡΚΟΥ

ΚΟΙΝ.: 
- Κύριο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΓΕΤΗ
Αντιδήμαρχο

- Κύριο ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
Αντιδήμαρχο
Ημερομηνία: 28-07-2014
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Παρατάξεων Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων

Κύριε Δήμαρχε!
Δεν πέρασε ούτε ένα χρόνος που με Δελτίο τύπου (σχετ. δ), ο ίδιος προσωπικά εκφράζατε την απόλυτη ικανοποίηση σας
για την αναβαθμισμένη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σπάτων.
Επίσης αναφέρατε στο εν λόγω δελτίο τύπου ότι «……Η ικανοποίηση αυτή έρχεται μετά τις επίμονες προσπάθειές μας, που έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, προσπάθειες, που θα συνεχιστούν για τη βελτίωση των δομών της πρωτοβάθμιας υγείας…. Αξίζει να σημειωθεί, πως η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας με την επιπρόσθετη στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό βελτιώνει αισθητά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου, σε μια περίοδο που η κοινωνία προσφεύγει επίμονα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων υγείας στις δημόσιες δομές.»

Ερωτώ Κύριε Δήμαρχε!
Τι έγινε και φτάσαμε σήμερα να αναγγέλλεται (σχετ. ε) περιστολή της λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων, το Αύγουστο τον πιο «δύσκολο» μήνα για την περιοχή μας, που ο πληθυσμός της υπερδιπλασιάζεται και που κατακλύζονται καθημερινά οι παραλίες μας, από χιλιάδες αυθημερόν επισκέπτες.
Το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Σπάτων, όπως και προσωπικό του ΚΥ Σπάτων, δημόσια από τότε (Οκτώβριο 2013), σας είχαν επιστήσει
την προσοχή για τα προβλήματα που ήδη υπήρχαν και που με την πάροδο του χρόνου θα διογκώνονταν όπως και έγινε. Ουδείς από το συμβούλιο συνερίζονταν «την απόλυτη ικανοποίηση» που εκφράζατε στο τότε δελτίο τύπου.

Κύριε Δήμαρχε!
Τι προτίθεστε να κάνετε για την άμεση αντιμετώπιση του σοβαρότατου αυτού προβλήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση Αύγουστο μήνα να μείνει η ευρύτερη περιοχή χωρίς εφημερίες!
ΣΧΕΤ.: α. Νόμος 3852/2010
β. Νόμος 2690/1999
γ. Νόμος 3920/2011
δ. Δελτίο Τύπου Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος της 31-10-2013 με τίτλο «Αναβαθμίστηκε επιτέλους η λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ»
ε. Δελτίο Τύπου Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος της 23-07-2014 με θέμα «Αναστολή 24ωρης λειτουργίας- εφημεριών του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ»
στ. Νόμος 4238/2014
Μετά Τιμής
Φράγκου Ελένη
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας
Σπάτων

64 σχόλια:

  1. ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ , Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ.ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΖΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕΙ. ΜΗ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΜΑΖΙ .ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γελιο το μεγαλο ειναι οτι εχει υποσχεθει ο Ζωτος γη και ουρανο και στο Ψινακη για το ΚΥ Ν.Μακρης. Το εχει στα θα......... Το οτι θα υπαρξει θεμα με το ΚΥ Σπατων ο Δημαρχος το ηξερε απο περσι ληγαν τον Ιουλιο οι συμβασεις των επικουρικων ιατρων. Εβαλαν το προβλημα κατω απο το χαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπύρος Καραπιδάκης29 Ιουλίου 2014 στις 12:38 μ.μ.

      Αυτά όλα περι αναστολής λειτουργίας κτλ είναι εντελώς ανυπόστατα. Αυτοί που παίζουν με την υγεία των πολιτών θα πρέπει να γνωρίζουν και τις συνέπειες.
      Όποιος αμφισβητεί την ομαλή λειτουργία του Κ.Υ.Σ. και την "σκοπιμότητα αυτής της ανακοίνωσης ας επικοινωνήσει με το Κ.Υ.Σ.
      Τηλ: 213 2030900

      Διαγραφή
    2. Κύριε Καραπιδάκη υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Δήμαρχου στην ιστοσελίδα του Δήμου για την αναστολή της 24ωρης λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων. Ευτυχώς οι γιατροί του ΚΥ Σπάτων αποδεικνύοντας την ευαισθησία τους κάνοντας δύο και τρείς συνεχόμενες βάρδιες θα το σώσουν μάλλον το θέμα των εφημεριών. Καταλαβαίνουμε την αναστάτωση σας λόγω της ανοικτής υποστήριξης σας σε κάποιους που εγκωμιάζατε αλλά αυτοί δεν έκανα τίποτα για αυτό φτάσαμε εδώ.

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 3:17 μ.μ.

      ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΕΣ ΤΗΣ λουτσας μας εκαναν λουτσα ..ΠΑΛΙ
      ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΩΣ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ....ΜΕ ΔΑΥΤΑ.....ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΦΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.....

      Διαγραφή
  3. Κ.Καραπιδάκη ,αμφισβητείτε την ανακοίνωση του δημάρχου σας ;Εμείς αυτή διαβάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
      ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

      Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
      ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ



      Αρτέμιδα: 23/7/2014




      Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



      Σας ενημερώνουμε ότι, το Κέντρο Υγείας Σπάτων – επί της οδού Δημ. Χρήστου Μπέκα (Περιφερειακός) και Λ. Πικερμίου – αναστέλλει την 24ωρη λειτουργία
      από 26/7/2014 έως 31/7/2014 όπως επίσης
      από 15/8/2014 έως 31/8/2014 (εφημερίες) δεδομένου ότι οι εναπομείναντες τέσσερις (4) ιατροί του ΕΣΥ δεν επαρκούν για την υγειονομική κάλυψη της ευρύτερης περιοχής Σπάτων – Αρτέμιδος, Πικερμίου, Γλυκών Νερών, Γέρακα, Παλλήνης.





      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ

      Διαγραφή
    2. Τα προβλήματα ελλιπούς λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων είναι γνωστά δεν υπάρχουν βασικές ειδικότητες, λήγουν οι συμβάσεις των επικουρικών και ότι λειτουργεί εξαιτίας της υπερπροσπάθειας του προσωπικού.

      Διαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΤΑ ΓΕΡΑΤΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΝ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ,ΤΟΝ ΕΓΔΑΡΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΨΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΡΙΣΕ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΣ@ΤΣ@ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ Π@@Τ@Ν@Σ,ΚΑΙ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ Κ.Υ.ΣΠΑΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΠΕΤΑΞΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΖΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΦΕΣ,ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΤΣΑ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστα χρυσοστομε.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 2:45 μ.μ.

      Η ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ..μωρε δεν το αλλαζω εσυ θα φυγει2ς στο τελος..ΕΓΩ ΑΝΕΤΧΩ.

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 2:47 μ.μ.

      ΠΡΟΣ ΜΑΙΜΟΥ
      δεν θα παρεις μια ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ

      Διαγραφή
    4. Κατώτατου επιπέδου σχόλια άκρως υβριστικά που φυσικά και δεν ανήκουν στον Αριστογείτωνα, που είναι αιχμηρός στο τρόπο γραφής και όχι υβριστικός.
      Είναι το ίδιο άτομο που βρίζει συστηματικά εδώ και καιρό το νέο Δήμαρχο και τα στελέχη του σε αυτό το blog με προσωπικά σχόλια, πως ντύνονται, για το γάμο, που κάνουν μπάνιο. Άλλες φορές με κεφαλαία και άλλες με μικρά γράμματα απαντάει από κάτω. Αυτό είναι δώρο για τον Δημήτρη γιατί δείχνει το επίπεδο των ατόμων που έχει να αντιμετωπίσει, που δεν έχουν να του καταλογίσουν τίποτα, σε αυτόν και την Φράγκου και απλώς βρίζουν για το ντύσιμο το γάμο και άλλα.

      Διαγραφή
    5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 3:02 μ.μ.

      ΠΡΟΣ ΜΑΙΜΟΥ
      ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΙΜ ΟΥΔΕΝΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ....ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ?Δεν σε εμποδιζει η κοιλαρα με τετοια ζεστη? ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ?Δεν σε θελει βρε εισαι κακομουτσουνος παρτο αποφαση να ηρεμησεις ....εχεις γινει εντελΩς ρεντικολο και παιζεις και τον ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ Ποιος βρε θα ξεγελαστει αφου ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ, ΜΗΝ ΜΑς ΣΕΡΒΙΡΗΣΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ που γελανε και οι ποθαμενοι με αυτα που γραφεις....Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΑΥΤΟΧΕΡΙΑΣΤΗΚΕ ΧΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟς ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ .ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΧΕΡΙΑΖΕΣΑΙ..και εσυ και το χειροτερο νομιζεις οτι με νοιαζει εμενα ...Αν βαλω για δημαρχος θα ου δσ αποκλειστικη συνεντευξη αλλα να ξερεις ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΩ οθεν γραψε οτι σου κατεβει ΟΥΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΟΙΡΑΖΩ...ΠΕΡΑΣΕ ΜΩΡΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ..τι τα βαφεις ,ΞΕΦΤΙΣΕΣ .....πια....

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 5:29 μ.μ.

      σερβηριζω μαλλον ανοητε

      Διαγραφή
    7. σερβίριζε ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ .Οχι για να ξεχωριζει ο πραγματικος απλα.

      Διαγραφή
  6. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΕΣΙΜ@ΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ,ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ 25/5ΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΣ 25/5ΟΥ ΜΕΧΡΙ 1/9ΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΝΥΝ,ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ Ο ΜΟΥΓΚΟ ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΟ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε μπογια βαρεθηκες το ανωνυμος βαρεθηκες το Αριστογειτων και ξανα γυρισες στο μπογιας?
      1 15 ,1 17,1 25 ,1 31 ,1 36 και ακομα να ικανοποιηθεις ?αμαν θα παθεις τιποτα τοσο παιξιμο ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΟΥ ΗΡΩΑ.
      Θα λεγεται ο Λουτσος..οχι το ψαρι ξερεις... οπως ο Τζουλος....

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ αυθεντικός δεν μπορεί να γίνει κανείς.΄Ενας είναι και σας έχει κάψει. Δεν μπορείτε να το χωνέψετε με τίποτε. Η ΜΠΟΓΙΑΣ υπογράφεις, η ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ, Η Μ@Κ@ΚΑΣ, η οτιδήποτε,ξέρουμε τι εκπροσωπείς. Προς το παρόν βάλε την βαζελίνη σου, που σου έχουν συστήσει.΄Ισως σου κάνει καλό και ηρεμήσεις......

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΓΙΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕ 61 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ;;;;;

      Διαγραφή
  7. Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ.Υ.ΣΠΑΤΩΝ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΘΑ ΠΕΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ,ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ 61 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΚΑΘΕΣΑΙ...ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ Η ΣΥΜΒΙΒΑΣΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΔΟΝΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΥΓΚΟ

      Διαγραφή
  8. ΒΙΑΖΌΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑΗ ΘΕΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό αυτό εμφανίστηκε μαϊμού Αριστογείτων για να βρίσει τη Φράγκου τόσο πολλή πειραχτήκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
      ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ...παιρνοντας ολα τα ψευδωνυμα....ωστε να γινει μπαχαλο ποιος λεει.τι.ΓΑ....ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥς ΜΠΛΟΓΚ .Σε λιγο μονον ψωνια θα κανουν κλικ οι αλλοι θα εχουν απαυδησει....και θα τους μεινει ο μπογιας που θα γραφει μια ως ανωνυμος, μια ως Αριστογειτων μια ως ΚΑΝΕΝΑΣ και μια ως Λουδοβικος.....


      το καλυτεροτερο για τον δημητρη να χασουν σε αξιοπιστους σχολιαστες......;

      Διαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 3:11 μ.μ.

    Ολες οι μαιμουδες τον ιδιο κω...δειχνουν οταν ανεβαινουν ψηλα Μωρε τον ειδαμε τον κ,,,,,αντε σκεπασε τον μαζι και την κοιλια σου γιατι σε σκεφτομαι και μου ερχεται εμετος καθως και στους μπλογκιτες αν σε ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ .ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΖΕΣΑΙ.....ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΡΥΦΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λενιω εισαι πια στην Δημοτικη Αρχη εσεις καντε κουμαντο πια,ο Κατσαλιρος ειναι αντιπολιτευση.Οσο πιο γρηγορα το καταλαβαινατε και τοσο λιγοτερα λαθη θα κανετε..Οτι κακο συμβαινει,ή συνεβη,ολα κατατρεχουν την Δημοτικη Αρχη που ειναι στην εξουσια.Για να διαχωρισετε την θεση σας ειναι πια αργα.Θα παραλαβατε τον Δημο συνοπτικα,με μια τυπικη υπογραφη παραλαβη-παραδοση με ολα τα βατραχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 8:28 μ.μ.

    Γεμισαμε Αριστογειτονες Ο ΚΑΘΕ ΛΟΥΤΣΟΣ νομιζει οτι αν υπογραψει ως Αρβελερ, θα γινει κιολας..... ΒΡΕ ΧΑΖΟ ,ΛΕΣ ΚΑΙ να εγραφα εγω ποτε ΚΑΝΤΕ.... Η ΤΟ .ΑΛΛΟ .Οσο πιο γρηγορα το ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ .... κατα λα βαι ΝΑ τε (λαθος χρονος )
    βρε αφου δεν σε θελει η μαυρομυτα γιατι ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ?Δεν αντιλαμβανεσαι οτι ετσι και δικιο να εχεις σε κατι ,κανεις δεν θα το δει ?
    τΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?Παρτο βρε στο χαριζω γραφε και ως Πλατωνας ως Σωκρατης ΚΑΙ ΩΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ
    ΕΚΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙς Να καταληξεις πηρες ηδη τον δρομο και δεν μπορεις να σταματησεις?Βρε οικογενεια δεν εχεις να σε λυπηθει και να σε μαζεψει?
    ΠΩ Π Ω ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΛΟΥΤΣΟ ΝΑΠΟΛΕΩΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με τον Δημαρχο Δ.Μαρκου μιλησατε κα Ε.Φραγκου;Γιατι ο Δημητρης σιγουρα κατι θα εχει ετοιμασει για τον Σεπτεμβριο και μετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν πτοούμαι από όσες κακοήθεις υβριστικές επιθέσεις και αν δεχτώ! Γράφοντας και παρεμβαίνοντας συνεχώς δημόσια στο τοπικό ηλεκτρονικό τύπο τα τελευταία χρόνια λογικό είναι να υπάρχουν ακόμα και ακραίες υβριστικές αντιδράσεις είτε από άτομα και συστήματα που ενοχλούνται είτε από διάφορους «τρελούς». Γίνεται κατανοητό στον καθένα ότι μη έχοντας κάτι μεμπτό να μου καταλογίσουν προβαίνουν είτε σε ακραίες ύβρεις, είτε ασχολούνται χλευαστικά με το τι φοράω, που κάνω μπάνιο κ.α. Γνωρίζεται όσοι παρακολουθείται τα blog πάντα απαντάω στην κριτική όχι στις ύβρεις. Δυστυχώς για αυτούς που ενοχλούνται θα με βλέπουν συνεχώς μπροστά τους, θα παρεμβαίνω θα γράφω και θα κριτικάρω. Από την θέση της αντιπολίτευσης περνάμε τώρα στην θέση της Διοίκησης στον Δήμο, το άγχος μου και το κύριο μέλημα μου, είναι να ανταπεξέλθω επάξια στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, δεν υπάρχει χώρος και χρόνος να ασχολούμαι με επαγγελματίες ή «τρελούς» υβριστές. Η παράταξη μας ένα σύνολο 100 ατόμων που με την κατεύθυνση και καθοδήγηση του νέου Δημάρχου Δημήτρη Μάρκου είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δουλεία από 1η Σεπτέμβρη. Σε ένα Δήμο σε δύο πόλεις με πολλά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χυδαιοι Αυτοκλητοι υπερασπιστες,¨Βασιλικοτεροι του Βασιλεως",του Δ.Μαρκου.Δεν αφηνεται καλυτερα το θεμα,να το χειριστει ο Δημητρης,η γλωσσα τα επιχειρηματα που μεταχειριζεστε δεν ταιριαζουν με το ηθος,και τον πολιτικο βιο του Δημητρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν πτοούμαι από όσες κακοήθεις υβριστικές επιθέσεις και αν δεχτώ! Γράφοντας και παρεμβαίνοντας συνεχώς δημόσια στο τοπικό ηλεκτρονικό τύπο τα τελευταία χρόνια λογικό είναι να υπάρχουν ακόμα και ακραίες υβριστικές αντιδράσεις είτε από άτομα και συστήματα που ενοχλούνται είτε από διάφορους «τρελούς». Γίνεται κατανοητό στον καθένα ότι μη έχοντας κάτι μεμπτό να μου καταλογίσουν προβαίνουν είτε σε ακραίες ύβρεις, είτε ασχολούνται χλευαστικά με το τι φοράω, που κάνω μπάνιο κ.α. Γνωρίζεται όσοι παρακολουθείται τα blog πάντα απαντάω στην κριτική όχι στις ύβρεις. Δυστυχώς για αυτούς που ενοχλούνται θα με βλέπουν συνεχώς μπροστά τους, θα παρεμβαίνω θα γράφω και θα κριτικάρω. Από την θέση της αντιπολίτευσης περνάμε τώρα στην θέση της Διοίκησης στον Δήμο, το άγχος μου και το κύριο μέλημα μου, είναι να ανταπεξέλθω επάξια στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, δεν υπάρχει χώρος και χρόνος να ασχολούμαι με επαγγελματίες ή «τρελούς» υβριστές. Η παράταξη μας ένα σύνολο 100 ατόμων που με την κατεύθυνση και καθοδήγηση του νέου Δημάρχου Δημήτρη Μάρκου είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δουλεία από 1η Σεπτέμβρη. Σε ένα Δήμο σε δύο πόλεις με πολλά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και τωρα...ΗΡΘΕ Η ΚΟΣΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ
    ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ γιατι δεν εχεις την ικανοτητα να γραφεις ειμι μονον να σου γραφουν στις φυλλαδες.
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ
    Αυτο το αυτοκλητοι...αααααα ολα τα λεφτα ....ενω εσυ πληρωνεσαι για να γραφεις τις μπουρδες στις φυλλαδες .και να εκβιαζεις.Εγω δεν μιλησα για τον Δημητρη , για σενα και τις φυλλαδες σου μιλαμε....που δεν τα πηρατε και παθατε αμοκ .ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΧΑΠΑΤΟ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ...ΒΟΥΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝ ΑΤΤΙΚΗ .....για το τι εισαι....και τι μεσα μεταχειριζεσαι,Και αν δεν το ηξερε κανεις με την μαιμουδια που κανεις ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ καταλαβαν ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Δεν μου λες τον πληρωσες για ενα μονο σχολιο τσιφουτη και το περιφερει σε ολες τις αναρτησεις...Μετα μιλας για ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ 48 ΩΡΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.....ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ ΤΕΛΙΚΑ.Αντε σταματα να χρησιμοποιεις το ψευδωνυμο μου αλλιως θα βγαζω στην φορα και τους διαγωνισμους για προμηθειες στους δημους....ξερεις...μπαζοσακουλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο αλήθειας έχει πάθει σοκ δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα. Πιες σόδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΘΕ..ΑΦΕΛΩΣ ..γιατι τα εβαλα με τον βοθρο του μπλογκ
    Αυτο εγινε γιατι πιστευω βαθυτατα οτι αν δεν βαλεις το ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΒΟΥΛΩΝΕΙΣ.Γιατι ο βοθρος βρωμαει υπερεκχυλιζει και μας πνιγει ολους.Γιατι ο βοθρος δεν εχει ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΜΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚ.....ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΒΟΘΡΟς ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΘΡΙΛΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ ΒΟΘΡΕ ΟΣΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ
    Ειτε σαν Αριστογειτων ειτε σαν ανωνυμος ειτε σαν Ο ΚΑΝΕΝΑΣ θα τα ξανα ριχνω μεσα σου και θα κλεισω ερμητικα το καπακι .Δεν φοβαμαι την βρωμα σου εχω επιμονη και υπομονη ΕΣΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ Θα σου το διαλυσω το μαγαζι ΤΟ ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΙΚΟ που εχεις.,με την γλωσσα που κοκκαλα δεν εχει μα κοκκαλα τσακιζει.Ζητας προμηθειες απο τους δημους εκβιαζοντας με τον βοθρο οτι θα τους περιλουσεις.Υπαρχει καποιος που μπορει να το καταθεσει ..ως εκβιασμο ....και αυτο ειναι ΣΟΒΑΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ δεν ειναι σαν τα εκλογικα τερτιπια ειναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ να κανω οτι νομιζω μονος μου.,ετσι οτι σκ και να μου ριξεις θα σου γυρισει πισω .
    Ελπιζω να συν ενοηθηκαμε .......εσυ αποφασιζεις με την στασησου αν θα το τραβηξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κα Φραγκου,αυτην την επιστολη την γραφεται,σαν Ε.Φραγκου"δημοτης",Ε.Φραγκου"εκλεγείσα Τ.συμβουλος Σπατων ανεξαρτητη μεμονωμενη" ,Ε.Φραγκου"εκλεγείσα Τ.συμβουλος Σπατων με τον συνδυασμο Ν.ΕΠΟΧΗ",Ε.Φραγκου"εκλεγείσα Τ.συμβουλος Σπατων επισημος εκπροσωπος του συνδυασμου Ν.ΕΠΟΧΗ",Ε.Φραγκου"εκλεγείσα Τ.συμβουλος Σπατων εκπροσωπος της Νεας Δημοτικης Αρχης".Μηπως ετοιμαζεται καποια αποστασια,ονειρευομενη πιθανες εκλογες,που σιγουρα δεν θα γινουν,η απο κεκτημενη ανοησια,απο την συνηθεια που σας εμεινε οταν πολτευοσασταν με τον κο Κασιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΡΑΦΕΤΕ ετοιμαζετε ΑΛΛΗ ΜΑΙΜΟΥ..που υπογραφει σαν μαιμουδο αριστογειτων ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Κ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΧΟΣ του καθε ΤΡΕΛΛΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ...ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ εταυτοποιηθη.Δεν με ενδιαφερεις εσυ κακομοιρη ο Αλογομουρης μονον με ενδιαφερει.
    Ο ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗΣ.....
    ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΟ Η ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η ΠΑΕΙΕΙΕΙΕΙ Η ΜΠΑΖΟΣΑΚΟΥΛΑ.....Εχει αραγε αρκετες στις απθηκες το σεραι, η θα κανει νεο διαγωνισμο μπαζοσακουλας για τα μπαζα που θα βρει και καλειται να διαχειρισθει ο νεος δημαρχος ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Παντως το μεγαλυτερο ΜΠΑΖΟ ειναι εδω και ΔΕΝ ειναι ο μαιμουδο αριστογειτων 12 28.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ....Ανευ σημασιας ....Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ .Παντως εγω καλου κακου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ..πολλοι τον εχουν αχτι και θα μιλησουν....τωρα μαλιστα που δεν βγηκαν, δεν τον εχουν και καμμια αναγκη οποτε ιδωμεν .....ααααα ειναι και δικηγοροι μεταξυ των θυματων ....ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΚΑ ,ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ31 Ιουλίου 2014 στις 10:13 μ.μ.

    Αυτες τις ημερες ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ σε μεγαλοεπενδυτες γαλλους ,οθεν θα πηγε για μπιζνα επειδη ξερει καλα ΓΑΛΛΙΚΑ.....
    ααααα ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ..αδερφε μου με την μιση Αττικη εχει προσπαθησει ....πω πω οσο σκαλιζεις τοσο βρωμαει ο βοθρος..να το παρατησω ....η να βαλω πιο βαθια το χερι ..ποιος ξερει..Και ολα αυτα τα εμαθα για μια μαιμουδια...αν ειναι βλαξ κανεις, βαζει τα χερια του και βγαζει τα ματια του....μονος του...
    αααααα ρε Δημητρη τι τεφαρικι σε κυνηγαει ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΡΕ ΒΡΕ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΟΥΓΚΟ .Τωρα μουγκαθηκε ο αλογομουρης με τα πολλα ψευδωνυμα ο μαιμουδο Αριστογειτων ....μπογιας κλπ κλπ κλπ .
    Αντιθετα γιναμε πολλοι οι Αριστογειτονες υποστηρικτες του ΔΗΜΗΤΡΗ .....ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙς, αντε να ξωπεταξουμε τους ποντικους που σαλταραν στην σωσιβια λεμβο του δημητρη να ξωπεταξουμε τους ΕΚΒΙΑΣΤΕς ....ολοι μαζι μπορουμε 61 % μαγκες ειμαστε θα μας πιανουν κωτσους 10 λαμογια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε ΚΑΝΕΝΑ αν στην Β κυρικη εχετε τον πεθαμενο Κατσαλιρο θα τα καταφερετε αν εχετε την ΑΝΑΣΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ1 Αυγούστου 2014 στις 7:06 μ.μ.

      ΒΡΕ 4 05 ΧΑΖΟ ΕΙΣΑΙ?
      Δεν καταλαβες τι παιχνιδι παιζουμε ?Κυνηγητο ειναι βρε δεν ειναι κρυφτο......
      ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΣΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ?Ειπαμε κυνηγητο οχι κρυφτο.

      Διαγραφή
  25. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ1 Αυγούστου 2014 στις 6:07 μ.μ.

    Ο ΜΗΤΣΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ.ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.ΜΑΡΚΟΥ,ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ.ΤΟ 61%,ΟΥΤΕ 6,1% ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΝΑΣΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ,ΟΥΤΕ 4%,ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ 4%,ΧΑ 3%,ΛΙΓΔΑΣ 4 %.ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΧΙ ΡΕ ΧΑ 48% ΟΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗς ΑΝ ΑΚΤΗ ,ΑΝΑΣΣΑ 35 % ΟΠΩΣ ΕΓΑΛΕ Η ΑΝ.ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 31 %
      ΘΑ ΧΑΣΕΤΑΙ ΡΕ ...ΘΑ ΧΑΣΗ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΗ Ο ΓΑΜΟΣ....

      Διαγραφή
    2. Ανοητε αδιαβαστε,αλλο η φηφορια σε ενα μπλογκ,και αλλο η δημοσκοπηση.Η ΧΑ,επαιρνε 45-48%,πηρε 1100 ψηφαλακια,και χαθηκε στα σκ@τα της.Η ΑΝΑΣΣΑ το ιδιο 48-53% εμεινε το 3 το καλο 3000 ψηφαλακια τριτη.Το μπλογκ ομως ξερει τι θα γινει εντελει,και τα προβατα καθε στανης ειναι ησυχα

      Διαγραφή
  26. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ1 Αυγούστου 2014 στις 7:02 μ.μ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ..θα γινει τετοιο μπαχαλο η ανατακτη με τα σχολια ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Οθεν συνεχιζουμε τον πολεμο με τις μαιμουδες ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΟΝΤΑΣ
    70 % ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΓΚΗΞΕΙ Η ΑΝΑτακτη η θα αναγκασθει να κοβει σχολια οποτε παλι μας συμφερει γιαυτο μαγκες ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

    ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗΥΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΩΝ
    Βρε αν δεν μπορεις να βρεις να πονταρεις σε ενα αλογο θα βρεις να πονταρεις σε ΠΟΥΛΕΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ?Απλα θα σου τα σκασουν και θα πιαστουν κωτσοι οπως οι προηγουμενοι.....Η ΑΝΑΣΣΑ ΤΟΟΟΟΣΑΑΑΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ....
    ΠΩ ΠΩ ΠΛΑΚΑ......ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΡΩ βΡΕ ΓΡΑΦΕ Ως ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΕΓΩ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ...ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ..Η ΧΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΗ ΟΛΑ,
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ Η ΧΕΖΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΧΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ Π@@ΣΤΑΚΙΑ ΕΙΧΑΤΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ,ΤΩΡΑ ΜΕΙΝΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΑΖΑ Π@@ΣΤΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
  28. ΄Αντε ρε στο νυκτερινό να βγάλεις καμιά τάξη ...!!! Που θέλεις και διάλογο με ανθρώπους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδια ελεος μην ειστε τοσο ασχετοι με τους ιδιους συνδισμους και τους ιδιους υποψηφιους εκτοος της ΧΑ θα γινουν οι εκλογες

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ?ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΑΣΩ ΑΛΟΓΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕς ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΩ......

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΠΑΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ,ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
  29. ΟΧΙ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ελπιδα και η βλακεια πεθαινουν τελευταιες. Πρωτο που ειδατε νεες εκλογες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕΕΕ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΥΝ ΝΤΑΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

      Διαγραφή
  31. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ ?ΣΑΣ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΤΕ....ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ....
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΓΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ?ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ....ΟΥΤΕ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗς ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ....ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΦΑΝΕΡΑ.ΕΝΑ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. P@@STARE BGALE THN PS@LI APO TO MATI,KAI TO MIALO POY DEN EXIS ALLOYNOY MAGAZI EINAI AYTO OXI TOY ALOGOMOYRI.PERPATA NA PESOYN OI KAPOTES APO PANTOU...

      Διαγραφή
  32. ΣΙΓΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΘΩΜΑΗ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ,ΑΠΟ ΚΑΣΙΜΗ ΣΕ ΗΜΙΦΑΣΙΣΤΑ,ΗΜΙΑΝΑΠΗΡΟ ΜΑΡΚΟ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ.ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΧΩΡΙΣ ΣΚ@ΤΑ.ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΚ2ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΡΩΣΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΟΟΟΟΝΟΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΙΑ.....
    TO Γ@ Μ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΛΙΟΓΑΛΟΤΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ Σ/Κ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΜΟ.ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΗΝ ΣΕ ΚΤΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑ ΓΙΑ ΚΟΝΣΟΜΑΝΣΙΟΝ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΙΑ.ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΔΕΡΝΟΥΜΕΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΟΤΣΕΣ.ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΒΙΖΙΤΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ,ΟΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΛΑΝΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ5 Αυγούστου 2014 στις 12:57 π.μ.

    ΡΟΚ ΜΠΟΓΙΑΣ
    Για σου βρε μπογια με τα αι και τα εεεεεεεεεε αυτη την φορα τα εγραψες σωστα.
    αρα μαθαινεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου