Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Κα ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ σας ενημερώνει ότι:

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής και η Τεχνική Επιτροπή Παραλαβής & Παρακολούθησης του έργου, συνεχίζει το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών την Δευτέρα 09.06.2014, με την 5η Επίγεια Εφαρμογή στις Οικολογικά προστατευόμενες περιοχές (φυσικά συστήματα) της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

8 σχόλια:

  1. I tend not to write many responses, but
    i did a few searching and wound up here "�ΠΡΟΓΡAΜΜA KAΤAΠΟΛEΜΗΣΗΣ ΤΩΝ KΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΓΙA ΤΟ 2014�".
    And I do have 2 questions for you if it's allright. Could it be simply me or does it appear like
    some of these remarks appear as if they are written by brain dead folks?
    :-P And, if you are posting at other sites, I'd like to keep up with anything
    new you have to post. Could you list of all
    of all your communal sites like your twitter feed, Facebook page or
    linkedin profile?

    Check out my web-site - search engine optimization

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I’m usually to blogging and site-building and i really adore your content.
    The article has truly speaks my interest. I am going to save your web
    site as well as keep checking for new information.

    my web site :: get rid of acne scars

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε/α, το μπλόγκ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θελεις να πεις?Επειδη δεν μπορεις να το σκεφτεις καν.Τα μπλογκς ειναι παγκοσμια,οποιος θελει μπαινει,διαβαζει,βλεπει,αφηνει σχολια.
      Κοιμασε Ορθιος και πληρωνεις Ξενοδοχειο?
      Παει αυτο το μπλογκ εφυγε απο τα συνορα Χωριο-Νομος-Χωρα,αμα δεις τις επισκεψεις του ειναι απο ολο τον κοσμο,γιατι ειναι πολυγλωσσο,εσυ το διαβαζεις ελληνικα γιατι μπαινεις απο την Ελλαδα...

      Διαγραφή
    2. Σιγά το ......διεθνές μπλογκ! Για διαφημιστικά μπαίνουνε.

      Διαγραφή
  4. Αν είσαι εσύ ο ίδιος κόπανος που έγραφες Αγγλικά, αφού γνωρίζεις τόσο καλά την μητρική σου,γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ να σε διαβάζουν και να φωτιστούν περισσότεροι. Εξ΄άλλου το συγκεκριμένο μπλόγκ, είναι τοπικό και όχι διεθνές. Αν ανοίξεις τα στραβάδια σου θα διαβάσεις στην αρχή της σελίδας : ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ | ΣΠΑΤΑ , ΑΡΤΕΜΙΣ | ΡΑΦΗΝΑ , ΠΙΚΕΡΜΙ | ΜΑΡΑΘΩΝΑ | ΚΕΛ | ΧΥΤΑ.
    Δεν είσαι ο μόνος που γνωρίζει ξένες γλώσσες, αλλά αν το πάμε έτσι που το πας εσύ ο ξύπνιος που δεν κοιμάσαι όρθιος αλλά ξαπλωτός, χάθηκε εξ αιτίας σου η γλώσσα μας, η ωραιότερη με σημασία, στον κόσμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΛΚ στοκε,υπαρχουν εκτ.Ελληνες 2ης,3ης,γενιας που ουτε ναι-οχι δεν ξερουν να πουν,και να γραψουν,αλλα ειναι Ελληνες της Διασπορας.Αλλα τι να καταλαβει ενα ζωντανο σαν και εσενα.Στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ εχεις παει εκδρομη εσυ και η οικογενεια σου ποτε?Ολοι αυτοι εχουν παει,αλλα την γλωσσα για πολλους λογους δεν την εχουν προχειρη.Αυτοι ειναι η Απολυτη Δυναμη της ΕΛΛΑΔΑΣ αλλα που κατι ΜΛΚΣ σαν και εσενα τους εχουν στην απ'έξω.Ασε τον κοσμο να μιλησει,να βρισει,να λεει μπουρδες,βλακιες,σιγα σιγα θα μαθει και αυτος!!

      Διαγραφή
  5. ΜΛΚας φαίνεσαι βέβαια ότι είσαι, με όλο σου το σόϊ, αφού δεν σε συμβουλεύουν τι να κάνεις. Τα εκατομμύρια ΄Ελλήνων της διασποράς ηλίθιε, δεν ομιλούν όλοι Αγγλικά. Ομιλούν Γαλλικά στην Γαλλία και στον Καναδά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, στις διάφορες χώρες της Ευρώπης, Ρωσικά, Ποντιακά,Ισπανικά στη Νότιο Αμερική και διάφορες άλλες γλώσσες. Αλλά, αν αυτοί οι αξιαγάπητοι αδελφοί μας είχαν γονείς σαν κι΄εσένα, πως να μάθουν το ναι και το όχι. Μόνο το ΜΛΚας τους μάθαιναν, όπως πιστεύω ότι θα μάθεις κι΄εσύ στα παιδιά σου, αν έχεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου