Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση - Δήλωση ΟΠΑΣ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ


ΔΗΛΩΣΗ

Επειδή διαπιστώνουμε ότι σήμερα το πρωί (24.5.2014) ορισμένοι γνωστοί «κύκλοι» παραπληροφόρησης και φθηνής πολιτικής προβοκάτσιας, διαδίδουν σκόπιμα, ότι ο ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ έχει δήθεν στραφεί κατά της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και του υποψηφίου Δημάρχου μας, κ. Δημ. Μάρκου, χρησιμοποιώντας ένα σχόλιο – ρεπορτάζ στο διαδίκτυο (http://www.networkedblogs.com/X7P9L), ο ΟΠΑΣ επανέρχεται, καταγγέλλει και διευκρινίζει:

1.             Στις 19.5.2014 και επειδή εκτιμήσαμε ότι οι ίδιοι «κύκλοι» της τοπικής ανωμαλίας, θα επιχειρούσαν να συκοφαντήσουν τον Όμιλό μας, κυρίως για να πλήξουν την τεράστια προσπάθειά μας στο αποχετευτικό πρόβλημα με κατεύθυνση την λύση Ψυττάλεια (βλέπετε από 28.11.2013 αποκλειστικές ενέργειές μας στην ποινική Δικαιοσύνη, προμελέτη, κλπ), εκδώσαμε και κυκλοφορήσαμε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, με επικαιροποιημένη τη θέση μας, για στήριξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και στη β’ Κυριακή των εκλογών (25.5.2014)

2.             Σε ότι αφορά τα οποιαδήποτε σχόλια που έγιναν, γίνονται ή θα συνεχίσουν να γίνονται από οποιοδήποτε μέσω μαζικής ενημέρωσης (blog, εφημερίδα, κλπ), που τυχόν μας σχολιάζει θετικά ή αρνητικά, σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούμαστε, ούτε δεσμευόμαστε από αυτά, δηλώνοντας προκαταβολικά ότι παραμένουμε υπερασπιστές της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και της ελεύθερης έκφρασης, δεδομένου ότι δεν φοβόμαστε αντίθετες απόψεις, ούτε έχουμε να κρύψουμε τίποτα, στη διάφανη – σταθερή πορεία μας από το 2006. Επιπλέον δηλώνουμε ότι απεχθανόμαστε τη λογοκρισία.

3.             Σε ότι αφορά το θέμα του αποχετευτικού παραμένουμε αταλάντευτοι στο έργο που έχουμε τεκμηριωμένα προωθήσει για επίλυση μέσω της εφικτής λύσης σύνδεσης με το ΚΕΛ Ψυττάλειας της ΕΥΔΑΠ, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή μας για την έως τώρα έμπρακτη συνεργασία και στήριξη, που είχαμε τόσο από τον κ. Δημήτρη Μάρκου, όσο και από τον κ. Σωτήρη Γιαννάτο, οι οποίοι είναι και οι μόνοι αιρετοί του Δήμου μας που δέχθηκαν και προσήλθαν να καταθέσουν ως μάρτυρες ενώπιον της ποινικής διαδικασίας που έχουμε προωθήσει στη Δικαιοσύνη, όταν οι λίγοι υπονομευτές μας και όσοι σήμερα επιχειρούν να ρίξουν σε εμάς «σκιές», σιωπούσαν σκανδαλωδώς, κατά τη λήψη επίμαχων αποφάσεων στο Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος, την περίοδο 2012 (βλ. αρχική χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, κλπ – βλ. αποφ. 87/2012 και 206/2012)

4.             Τα στελέχη του ΟΠΑΣ, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Ποθουλάκη, ουδέποτε έχουν ζητήσει θέση (έμμισθη στο Δήμο), όπως κακόβουλα και αποπροσανατολιστικά σχολιάζουν για προφανείς λόγους ανώνυμοι κύκλοι.

5.             Η σχολιαζόμενη στο blog «anatakti» φωτογραφία του κ. Δημήτρη Μάρκου στην είσοδο του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι είναι πραγματική, την ίδια ημέρα που έγινε και η από κοινού μας φωτογράφηση (με τους Ποθουλάκη, Γιαννάτου, Δημ. Μάρκου), μετά τις καταθέσεις μας στα πλαίσια της Εισαγγελικής παραγγελίας και σε συνέχεια της μηνυτήριας αναφοράς του ΟΠΑΣ για το αποχετευτικό (Ψυττάλεια, κλπ)

6.             Τόσο ο ΟΠΑΣ, ο εκπρόσωπός του (Χ. Ποθουλάκης) και ο κ. Γιαννάτος, παραμένουν και θα παραμείνουν συνεργάτες στον αγώνα για τη λύση Ψυττάλεια, υποστηριζόμενοι όπως πάντα από τον κ. Δημήτρη Μάρκου (υποψ. Δήμαρχο), αποστομώνοντας στην πράξη τους κακεντρεχείς υπονομευτές των κοινών μας υποθέσεων και

7.             Η συνημμένη από 19.5.2014 ανακοίνωσή μας είναι ξεκάθαρη, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στάλθηκε ηλεκτρονικά και στο blog «www.spata-artemida» (κ. Καντερέ), αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους δεν αναρτήθηκε από αυτό.

Αρτέμιδα, 24.5.2014

Για τον ΟΠΑΣ

Χ. Ποθουλάκης



Προηγούμενη ανακοίνωσή μας (19.5.2014)

ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ

Η  ΕΠΟΜΕΝΗ  ΗΜΕΡΑ

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Οι εκλογές της α’ Κυριακής (18.5.2014) στο Δήμο μας, έφεραν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στην πρώτη θέση δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ανατροπής της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Ο Όμιλος Προβληματισμού Αρτέμιδος - Σπάτων, μέσα από τη συνεχή και αταλάντευτη πολυετή δράση των φίλων και συνεργατών του, έχει από την αρχή τοποθετηθεί εμπράκτως, για όλα τα δημοτικά μας θέματα, αντιπαλεύοντας ασυμβίβαστα, όλες τις «γκρίζες» υποθέσεις που βαρύνουν τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές, καταδικάζοντας ανοικτά και αιτιολογημένα την ασκούμενη διοικητική και διαχειριστική πολιτική και της νυν Δημοτικής Αρχής του κ. Χρήστου Α. Μάρκου. 

Στις χθεσινές δημοτικές εκλογές ο ΟΠΑΣ συμμετείχε με δυο εκπροσώπους του στο συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του υποψ. Δημάρχου, κ. Δημ. Μάρκου, με τον οποίο συνεργάζεται σε καίρια δημοτικά ζητήματα από το 2010 (Αποχετευτικό, διοικητικά, κλπ), δείχνοντας έτσι το υψηλό αίσθημα ευθύνης και συλλογικότητας που διακατέχει τη λειτουργία του στις δημοτικές υποθέσεις.

Μετά τη χθεσινή Νίκη (της πρώτης Κυριακής, 18.5.2014), αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε όλες και όλους όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, καλώντας τους να εντείνουν την προσπάθειά τους για την τελική Νίκη της ερχόμενης Κυριακής 25.5.2014 και την απαλλαγή μας από τη ζημιογόνο πολιτική που ασκήθηκε τα 3,5 τελευταία χρόνια στο Δήμο μας, σε ζωτικά ζητήματα νομιμότητας, διαφάνειας και κρίσιμων αναπτυξιακών επιλογών.

Επισημαίνουμε ότι η χθεσινή νίκη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν ανέδειξε νικητές και ηττημένους δημότες, αλλά ώριμους και αποφασισμένους πολίτες για το αύριο, στο οποίο και εμείς ως ΟΠΑΣ οφείλουμε να καλέσουμε και αυτούς που δεν ψήφισαν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, να έλθουν δημιουργικά μαζί της και μαζί μας ΝΙΚΗΤΕΣ, στην δεύτερη Κυριακή, στις 25.5.2014, για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα που όλοι αγαπάμε. 

Ο ΟΠΑΣ θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στον άδολο και δύσκολο αγώνα μας στα δημοτικά θέματα, σε όσους βοήθησαν και στήριξαν τους εκπροσώπους μας στα πλαίσια της συμμετοχής τους και στις τελευταίες εκλογές με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να αναλάβει με απόλυτη ευθύνη και διαφάνεια τη διακυβέρνηση των δημοτικών μας υποθέσεων δρομολογώντας αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, ΗΡΕΜΗΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ αλλαγής για το σήμερα και το μέλλον.

Έχοντας καταθέσει στον υποψήφιο Δήμαρχο και αυριανό Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Μάρκου, τις προτάσεις μας και από την Κυριακή βράδυ (18.5.2014) το ειδικό πλαίσιο αγώνα της β’ Κυριακής (25.5.2014), με δεδομένο βέβαια ότι ο ΟΠΑΣ δεν δίνει «λευκές επιταγές» σε όσους εμπιστεύεται στα κοινά θέματα – υποθέσεις, καλούμε σε συστράτευση για νικηφόρα έκβαση του αγώνα, στις 25 Μαΐου 2014 για να επικυρωθεί και τυπικά η  εκλογή της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ στο τιμόνι του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, με τους δημότες πρωταγωνιστές και ελεγκτές των λειτουργιών του Δήμου

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, 
ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, 
ΣΤΙΣ 25.5.2014

Αρτέμιδα, 19.5.2014
Ο Επικεφαλής του ΟΠΑ
Χ. Ποθουλάκης


14 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΦΟΒΑΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.ΜΕ 170 ΨΗΦΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΘΑΨΕ?ΕΝΤΑΞΕΙ 24ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΓΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδαμε κι αυτό. Οι ανορθόγραφοι να υποδεικνύουν στους γραμματισμένους τί να κάνουν!.....
      Πασπαλίζουν το σχόλιο και με βρισιές και μας το σερβίρουν. Μάθε ελληνικά άνθρωπέ μου πρώτα και μετά δώσε μας συμβουλές.

      Διαγραφή
  2. Λυπάμαι που αγνοούσα τόσα και ιδιαίτερα για το παρατημένο και λεηλατημένο πάρκο! Έφριξα με αυτά που είδα εδώ:

    http://attikanet.blogspot.gr/2014/05/blog-post_3296.html

    και εδώ:

    http://dmarkou.blogspot.gr/2013/06/blog-post_24.html
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη, αλλά ξέρασα με τη φωτογραφία στο πρώτο μπλογκ. Πού κάνουμε μπάνιο! Θα φάνε μαύρο αύριο οι υπαίτιοι, που να το θυμούνται!

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ?ααααααα να πας βολτα οπως πηγαινα εγω με ψηλη μποτα ομως ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκει που εκαναν το παρκο φιδια ειχε φιδια εμειναν,αφου το παρατησε στην μοιρα του κουτσομαρκος,σερετης πουλακης,και ο μουγγος που ουτε μια κουβεντα δεν ειπε.Εκει που ειναι το παρκο κατοικη ανθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκάνδαλο με το πάρκο της εγκατάλειψης, ο Δημήτρης Μάρκου το αποκάλυψε και μάλιστα εδώ και ένα χρόνο το δημοσίευσε και στο ιστολόγιό του.
      Τί να περιμένεις από Κατσαλίρους! Άλλα είχαν στο μυαλό τους! Ανίκανοι και επικίνδυνοι!

      Διαγραφή
    2. Το θέμα με το πάρκο είναι απίστευτο. Σα δε ντρέπονται!

      Διαγραφή
    3. προς 4 2;5 τομ ονο ακατοικητο ειναι το κεφαλι σου .ΕΝΤΕΛΩΣ ακατοικητο....

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΓΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ.ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ,ΑΠΟ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ο ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ
    ,ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ,Ο ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΓΓΟΥ..ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕΠΑΡΑΤΑΞΗ
    .ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΧΙΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΙΥ.....ΤΕΤΟΙΟΥς ΤΣΖΑΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Εαεις εχετε τους ανοιχτοχερηδες που χρωστανε 7000 σε ολους μας και τους Μακρυχερηδες της παραλιας.ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝ, ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ σημαινει οτι ειπε ΟΧΙ ?Διαφημιση του κανεις, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.που δεν εδωσε σε μπραβους της παραλιακης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τσιγκουνης τσιγκουνηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι άλλοι ρε βλίτο που νομίζεις ότι τα βρίσκουν τα λεφτά? Από μίζες και από την τσέπη σου τα παίρνουν.Βλίτο, ακατοίκητο κεφάλι, που θα δώσεις εσύ συμβουλές σε νοήμονες ανθρώπους.Αλλά ένας από αυτούς δεν είσαι κι΄εσύ ? Εχουμε καταλάβει ποιός είσαι. Η κυριαρχία σας τελείωσε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου