Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γιατί πρέπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να "μαυρίσουμε" τον Σγουρό;

Υπάρχουν δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ευτυχώς -για τον Σγουρό- δεν
υπάρχει κάτι για την περίπτωσή του. Το φορτίο απονομής δικαιοσύνης έπεσε στους ψηφοφόρους. Συμπεριφέρθηκε στην Ανατολική Αττική σαν γενοκτόνος σφαγέας, μια και δεν κατοικεί στην περιοχή, οπότε θα τον ενοχλεί το αποτέλεσμα των πράξεών του. 
Έβαλε τον ΧΥΤΑ του Γραμματικού για να καταστρέψει όλο το παραλιακό μέτωπο.
Σχεδίασε, πρότεινε και μάλιστα θεμελίωσε και ένα ΚΕΛ σε αποστάσεις στάσης λεωφορείου, με την σύμφωνη γνώμη των κατά τόπους συνεργάσιμων Δημάρχων.
Φρόντισε να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο Δήμος που ανήκει η δική του, προσωπική περιουσία.
Για αυτόν η Ανατολική Αττική ήταν η πίσω αυλή που μπορούμε να ρίχνουμε τα απόβλητά μας.
Εάν είδε κάποιος κάποιο αναπτυξιακό έργο στην περιοχή του από τον Σγουρό να το φωτογραφίσει και να μας το στείλει να το θυμηθούμε και να το δημοσιεύσουμε.
Μπορούμε να γεμίσουμε πολλές σελίδες για τα εγκλήματα του περιφερειάρχη Σγουρού αλλά ο πόνος από τα εγκλήματά του μπορεί να μας τύφλωσε και να μη μπορούμε να δούμε τα καλά έργα που τυχών να έκανε. Μακάρι να έχουμε πρόβλημα όρασης... αλλά τα έργα του μας περιμένουν σαν τον δράκο να μας καταπιούν. Αφανίζουν την αξία της περιουσίας μας και σε λίγο θα εξαφανίσουν και εμάς τους ίδιους και τις οικογένειές μας.
Πάλι θα προσπαθήσει να μας ξεγελάσει ο άεργος επαγγελματίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αν τον απολύσουμε από αυτή την προσοδοφόρα θέση θα ζήσει τρώγοντας τα "έτοιμα" και πιστέψτε με έχει πολλά για πολλές ζωές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου