Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Αρτέμιδα - «Άστραψε και βρόντηξε» σήμερα ο κ.Ι. Λεδάκης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
«Άστραψε και βρόντηξε» σήμερα (29.5.2014) ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Ι. Λεδάκης, προσερχόμενος στο χώρο (έξω από το αυθαίρετο
γήπεδο Αρτέμιδος), όπου είχαν προσέλθει ξανά για εργασία (παρά τη χθεσινή αστυνομική παρέμβαση), οι εργάτες που εμφανίστηκαν χθες να κάνουν οικοδομικές εργασίες χωρίς οικοδομική άδεια.
Όπως πληροφορηθήκαμε, ο κ. Λεδάκης φανερά εκνευρισμένος (και δικαιολογημένα όπως φαίνεται), ακούστηκε να επιπλήττει εντονότατα τους υπαίτιους της κατάστασης που δημιουργήθηκε από χθες, επισημαίνοντας τους την παράνομη παρέμβασή τους στον εν λόγω υπό ειδικό καθεστώς προστασίας χώρο που βρίσκεται και το γήπεδο της Αρτέμιδος, τονίζοντάς τους (περίπου), ότι «άλλα μου είπατε ότι θα κάνατε και άλλα κάνετε», ζητώντας τους να αποχωρήσουν αμέσως μαζεύοντας από το χώρο τα οικοδομικά υλικά και τα εργαλεία τους.
Προηγουμένως είχε περάσει από το χώρο ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΣ, κ. Χ. Ποθουλάκης, ο οποίος ενημέρωσε τον επικεφαλής του «συνεργείου» με στοιχεία σχετικά με τη θέση των αρμοδίων Αρχών για τα ζητήματα της Β.1. Ζώνης απολύτου προστασίας στην Αρτέμιδα, ενώ ο δεύτερος τον ενημέρωσε ότι η παρουσία τους σχετιζόταν με το γύρισμα κάποιου ντοκιμαντέρ, όπως ανέφερε και η χθεσινή (28.5.2014) έγγραφη βεβαίωση που είχε υπογράψει ο κ. Λεδάκης ως πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπάτων – Αρτέμιδος, χωρίς καμία απολύτως έγκριση για οικοδομικές εργασίες ή κατασκευές εκ μέρους του.
Όσο κι αν κάποια πράγματα φαίνονται περίεργα, τα ανωτέρω περιστατικά όπως εξελίχθηκαν εμφανίζουν τα πραγματικά γεγονότα, που σε κάθε περίπτωση δεν συνδέονται με καμία επίσημη, νόμιμη και ορατή ενέργεια εκτέλεσης έργων νομιμοποίησης και αναβάθμισης του υφιστάμενου αυθαίρετου (όπως λέει το Υπουργείο Οικονομικών) γηπέδου ποδοσφαίρου στη Β.1. ζώνη απολύτου προστασίας τοπίου και αρχαιολογικών χώρων, στην παραλία της Αρτέμιδος.
Ο Ο.Π.Α.Σ. συνεχίζοντας τη δράση του θα ενημερώνει και για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό και γενικότερα στα ζητήματα και τα προβλήματα που σχετίζονται με την παραλιακή ζώνη της Αρτέμιδος, που αφορούν όλους τους δημότες.
Αρτέμιδα, 29.5.2014
Ο.Π.Α.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου