Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Δημοτική Αρχή με την Παράταξη «Νέα Πόλη»

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
της “Νέας Πόλης” του ΧΡ. ΜΑΡΚΟΥ (05.11.2010)
Οι Δημοτικές εκλογές έφτασαν, αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί και δημοσιευθεί τα ψηφοδέλτια από τις παρατάξεις που συμμετέχουν και αυτός είναι ο λόγος
που θα επανέλθουμε στο θέμα τότε.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι η πρώτη με την οποία πρέπει να ασχοληθούμε.
Γιατί η θητεία τους μας έπεισε ότι αυτή την παράταξη και όσους συμμετέχουν δεν πρέπει να έχουν άλλη ευκαιρία να καταλάβουν δημόσιο αξίωμα. Απέδειξαν ότι κανείς τους δεν αξίζει ούτε καν για σύμβουλος. Η θητεία τους χαρακτηρίστηκε από απόλυτη ανικανότητα, της έντονη ενασχόληση σε εξυπηρετήσεις προσωπικών συμφερόντων,  καταλήστευση των δημοτών και εγκλήματα περιβαλλοντολογικά που διέπραξαν η επέτρεψαν με την ανοχή τους ή σχεδίαζαν να υλοποιήσουν.
Ο Λουδοβίκος δήλωσε απερίφραστα ότι θα ξανά είναι υποψήφιος για να μας φέρει τα σκ@τά στην θάλασσα. Μάλιστα προγραμμάτιζε και σχετική ημερίδα που γιατι τον προλάβαμε και τον κράξαμε δεόντως δεν έγινε.
Όσοι πιστεύετε ότι θα το κάνει και έχετε συμφέροντα από την χωροθέτηση του ή άλλα που μόνο εσείς γνωρίζετε ακόμη και εσείς οι κολλητοί του μην τον ψηφίσετε. Το λόγο γιατι ΟΧΙ σας τον έχει δώσει ο ίδιος... Φάνηκε ανίκανος, εξελίχθηκε σε επαρμένο άτομο, αποδείχθηκε ανεπάγγελτος λόγω της κρίσης, αδικαιολόγητα συγκεντρωτικός σε εξουσίες που τελικά τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα, αδιάλλακτος με τους συνεργάτες του, αποτυχημένος στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού με αποτέλεσμα και οι υπάλληλοι του δήμου να δυσανασχετούν και οι δημότες να μην εξυπηρετούνται, επιπόλαιος στην αποφάσεις που επηρέασαν καταστροφικά τα οικονομικά των δημοτών με τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς νερού, ανεπαρκής στην διαχείριση του πλούτου Σπάτων, Αρτέμιδος με την τόσο μαγευτική ακτογραμμή της, ανεκτικός στους συνεργάτες του που τους επέτρεψε να λυμαίνονται ύποπτα τα παραλιακά καταστήματα, αποκλεισμένος στο γραφείο του μακρυά από τους δημότες και τα προβλήματά τους, έρμαιο των μεγάλων οικονομικών επιχειρήσεων στις επιθυμίες τους αλλά δεν φρόντισε να προσφέρουν τίποτα στον τόπο, εκτός από το να κάνει τον εαυτόν του "λαδωμένο ποντικό".
Ας θυμηθούμε το τελευταίο του βεβαιωμένο έγκλημα: Επέτρεψε την αύξηση 400% του νερού για να μπορεί να έχει θετικό ταμείο, να μην του έρθουν άμεσα ελεγκτές και πάει άρον άρον στον εισαγγελέα. Ανάγκασε δημότες να προσφύγουν στα δικαστήρια με ότι κόστος σήμαινε αυτό και στο τέλος δικαιώθηκαν και όχι μόνο δεν προσπαθεί να διευθετήσει την επιστροφή των επιπλέον χρημάτων που εισέπραξε μόλις βγήκαν οι αποφάσεις, αντίθετα μας έστειλε τους νέους τιμοκαταλόγους. Φυσικά αν επέστρεφε τα χρήματα που οφείλει στους Δημότες αμέσως αυτό θα επηρέαζε αρνητικά το ταμείο και, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ελεγκτές...
Ο Λουδοβίκος με τα "κολιβογράμματα" που τελικά έχει μάθει δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ότι τα Σπάτα δεν είναι απλά μια υπολειτουργούσα αγροτική περιοχή και η Αρτέμιδα δεν κατοικείται μόνο αγράμματους, αστοιχείωτους ετεροδημότες. -Περισσότερα στο προσωπικό του αφιέρωμα που σχεδιάζουμε.

Ας έρθουμε στους κοντινούς του συνεργάτες...
Ο άλλος Μάρκου, ο Χρήστος, αλήθεια τον θυμάστε; Ήταν Υπεύθυνος Τύπου και προγραμμάτων ΕΣΠΑ..Στην διάρκεια της θητείας του τι από αυτά έκανε;. Ζήτημα να συνέταξε ελάχιστα Δελτία Τύπου, εκ των οποίων τα περισσότερα εξέθεταν ανεπανόρθωτα την δημοτική αρχή της οποίας ήταν κυρίαρχο μέλος. Ήταν πρόχειρα και ημιτελή λες και απευθύνονταν σε αγράμματους ή χαμηλού νοητικού επιπέδου αναγνώστες. Όσο για το ΕΣΠΑ αυτό έγιναν "ΑΣΠΑ" (Αστικές Συγκοινωνίες Πρωτευούσης Αθηνών -ονομασία των λεωφορείων από το 1960-80, και ο λαός έλεγε "Άνθρωποι Σκεφθείτε Πριν Ανεβείτε") Τελικά, αυτό που έκανε ήταν να φροντίζει τον πολυτελή του ιδιωτικό βίο του, στις ιδιοκτησίες του στα κοντινά νησιά, ακίνητα για τα οποία δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ "πόθεν έσχες" -Περισσότερα στο προσωπικό του αφιέρωμα που σχεδιάζουμε.

Γκινοσάτης Γιώργος. Επαγγελματικός συνεταίρος του Δημάρχου πριν τις εκλογές, αντιδήμαρχος πολεοδομίας, ειδικός γνώστης και με μεγάλη πείρα στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Μετέφερε 3 φορές τα αρχεία της πολεοδομίας μήπως κατορθώσει να δικαιολογηθούν οι απώλειες φακέλων που τους ενδιέφερε, χαρακτήρισε Β1 περιοχή σε Η1 και κατόπιν το συγκάλυψε, γενικός γραμματέας του Σύριζα Σπάτων, Αρτέμιδος...-Περισσότερα στο προσωπικό του αφιέρωμα που σχεδιάζουμε.

Πουλάκης Πέτρος. Κατά δήλωση ανεπάγγελτος, και κάτοικος Θεσσαλονίκης (προφίλ στο FB), πολιτικό έργο ανύπαρκτο, εκτός από φωτογραφίες με στελέχη της ΝΔ και πόζες σε δράσεις του Δήμου, τον περιγράφουν με διάφορα ενδιαφέροντα ψευδώνυμα, το τοπικό έργο του πλούσιο με καλή χρήση όλων των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου για διάφορες εργασίες που του έδωσαν την δυνατότητα να έχει συμπληρώσει 2 ευρετήρια με στοιχεία ευεργετημένων ψηφοφόρων, τουλάχιστον σε αυτό ήταν προνοητικός -δεν περίμενε την προεκλογική περίοδο εκμεταλλεύτηκε ολόκληρη την θητεία του!! -Περισσότερα στο προσωπικό του αφιέρωμα που σχεδιάζουμε.

Γιώτα Μάρκου. Η "θεά" του πολιτισμού! Εκτός από "ποιητικά αναλόγια" και αφιερώματα σε λογοτέχνες που πρώτιστο στόχο είχαν την προσωπική της προβολή και πνευματική ανάταση, φρόντισε να κάνει το μεγάλο έργο: Εξαφάνισε την Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αρτέμιδος μετακομίζοντας όλα τα βιβλία από το κληροδότημα συνδημότη μας σε χώρο στο "Γυάλινο Κτήριο" άγνωστο μέχρι τώρα που, με την υποστήριξη του Δημάρχου, ο οποίος παραχώρησε, αυθαίρετα το ακίνητο σε ένα σύλλογο και μια Ομοσπονδία χωρίς καμία διαφάνεια, χωρίς κανείς να ξέρει ποιοι πληρώνουν τα έξοδα, χωρίς απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου. Ο τρόπος που έγινε και η σιωπή τους στα επίμονα ερωτήματά μας όλο αυτό τον καιρό μας δίνουν το δικαίωμα να αμφιβάλουμε για την χριστή χρήση του διαμερίσματος. Η συμβολή της για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες "ΑμεΑ" ήταν "ΕΞΕΧΟΥΣΑ". Αλλά θα ασχοληθούμε στο προσωπικό της αφιέρωμα που σχεδιάζουμε.
Θανάσης Μαργιέτης.  Ένας υπέργηρος συνταξιούχος του Δημοσίου που δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα απορρίμματα της Αρτέμιδος ενώ στα Σπάτα τα πήγε καλύτερα. 
Περισσότερα λέγονται για τις θητείες του με τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές των Σπάτων παρά για την παρούσα.
Κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να μείνει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά τις φωτογραφικές επιδιωκόμενες εμφανίσεις του στις δράσεις του Δήμου. -Περισσότερα στο προσωπικό του αφιέρωμα που σχεδιάζουμε.
Χρήστος Σερέτης. Ένας πολύ αξιοπρεπής νέος άνθρωπος που όμως δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος της υπόλοιπης Δημοτικής Αρχής. Κατηγορήθηκε πολλές φορές για έργα που προσπάθησε να κάνει βάζοντας πολλές φορές το χέρι στην τσέπη, αλλά η Δημοτική Αρχή τον άφηνε πάντα ακάλυπτο. -Περισσότερα στο προσωπικό του αφιέρωμα που σχεδιάζουμε.

Αυτή είναι μια πρώτη, σύντομη περιγραφή μιας παράταξης που τολμά να ζητάει την ψήφο μας και σε αυτές τις εκλογές. Θα επανέλθουμε αναλυτικότερα με ατομικά αφιερώματα για τον καθένα ξεχωριστά για όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους.
Προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί και να μην παρασυρθούμε από το αίσθημα αηδίας για αυτούς που μας έχει καταβάλει, αλλά ο άνθρωπος δεν παύει να είναι υποκειμενικός. Αυτός είναι και ο λόγος που θα παρακαλούσαμε τους αναγνώστες μας αν σε κάποιο σημείο πιστεύει ότι αδικούμε κάποιον από αυτούς να μας γράψει τα θετικά του και να μας διορθώσει.

24 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΣΑ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ 5-6 ΑΤΟΜΑ.ΡΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. HCԌ is the most effective, permanent weiցht loss prߋgram
    to both men and women, in particular, those who have ցiveո up hope in their journey
    to permаnently lose weigɦt. For the first two days, you
    can eat as much as you want of anytҺiոg yօu
    want. It is released by thе placeոta when the fertilized
    egg is imρlanted in the uterus.

    My weblog; plan dе la dieta HCG ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. THE GOOD FELLOWS.....ταινια με μαφιοζους εκ των καλυτερων του ειδους...oldies but goodies......Aυτο εναι το αφιερωμα....σας....λεω να ξαναδω την ταινια....και να μοιρασω ρολους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακραν η χειροτερη δημοτικη αρχη ολων των εποχων. Ολοι τους αδιαφοροι, ανικανοι και καιροσκοποι. Μακαρι να τους προλαβει ο εισαγγελεας και δεν κατεβουν καν! Απο την αλλη να αναλαβει η ομαδα του πλεον ασχετου Αντωνη Τουντα και Βαιου Τυρακη ειναι χειροτερο σεναριο. Δρομο ολοι σας απο εδω μαυρογιαλουροι χαρτογιακαδες Μαρκαιοι. Ανικανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ θα ψηφίσεις την Αννούλα του Χιονιάααααα

      Διαγραφή
    2. Ναι, θα ψηφίσει την σχετική, με το άλλο λα.... (λαχείο), τον Μαρλαντή !

      Διαγραφή
  5. να μην τους ψηφισετε τους περι ου μπλογκιτη.
    Σας υποχρεωσε κανεις να τους βγαλετε συμβουλους?Με σταυρο βγαινουν ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?Αποδειξτε και μια φορα οτι δεν καθαριζουν οι επι της ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.Πακετο παει το ψηφοδελτιο?Αν τους βγαλετε με σταυρο ποιος θα ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ?Αυτο ΄που θελεις να μας πεις ειναι οτι ΜΟΝΟΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη η λογικη ειναι πολιτικαντικη και ακρως αποπροσανατολιστικη. Αυτη ακριβως η λογικη εφτασε τα Σπατσ και τη Λουτσα στο χαος. Μαυρο στους Μαρκου, στους Τουντες, στους Τυρακηδες και στους Αναγνωστοπουλους! Δεν παει αλλο πια, ντροπη στους συνδυασμους που τους εχουν μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ θα ψηφίσεις την Αννούλα του Χιονιάααααα

      Διαγραφή
    2. Ναι, με το λουλούδι....Μαρλαντή !

      Διαγραφή
  7. Δηλαδη αυτη τη λογικη δεν την καταλαβα. Ο συνδυασμος εχει μεσα καλους και κακους και εμεις πρεπει να επιλεξουμε τους καλους? Τι το περασατε κυριε? Menu σε εστιατοριο? Να επιλεξουμε απο τη λιστα? Εννοειται οτι παραταξη με αυτους τους αχρηστους και τεμπεληδες που μας κατεστρεψαν τη πολη ειναι για μαυρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι να σας δινουν το δικαιωμα να σταυρωνετε?Εγω καταλαβα οτι σε εσας ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Βρισκετε ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΣΑΤΕ ...που να κουραζεστε τωρα να διαβαζετε 40 ονοματα...ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ....ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ο ιδιοκτητης ξερει τι πελατες εχει και τι θα τους σερβιρει.....ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ...ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΘΕΟ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ...ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ......γιαυτο τα πηγατε τοσο καλα τοοοοοοσαααααα χρονια.....
      ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ..... ΒΓΑΖΑΤΕ.... εν οσω περιμενετε τον .μεσσια.....
      Εμεις να επιλεξουμε ?ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ
      Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΜΕΙΣ αυτον εμπιστευομαστε αυτος ξερει...εμεις τι να ξερουμε.....σε μια σταλια τοπο ποιος ειναι τι.....ΑΠΑΠΑ μην μας φορτωνετε,,,να σκεφθουμε ..Εμεις τα θελουμε ετοιμα.Μηπως και σταυρωμενο το ψηφοδελτιο ?

      Διαγραφή
    2. Α μάλιστα..... Του Χρηστάκη είσαι και κράζεις παντού!! Έπρεπε να ψάξω για να δω ποιος είσαι. Έλα τώρα μεταξύ μας, και εσύ ένας από τους χιλιάδες κλέφτες του Χρηστάκη είσαι. Και μάλλον είσαι και ο χειρότερος..

      Διαγραφή
  8. Δηλαδη εγω που ειμαι Σπαταναια θα ψηφισω τους καλους του Λουδοβικου η του Δημητρακη με την ελπιδα οτι δεν θα βγει ο Αντωνης ο Τουντας και δεν θα γινει αντιδημαρχος? Αστειο ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ θα ψηφίσεις την Αννούλα του Χιονιάααααα

      Διαγραφή
    2. Ναι,με το φυτώριο... Μαρλαντή και τον μπαμπά από πίσω....!

      Διαγραφή
  9. MΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΤΑΝΕΙ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασικά δεν ξέρετε τι θέλετε.
    Θέλετε καθαρές ακτές αλλά και μαρίνα.
    Θέλετε αλλαγές στις χρήσεις γης αλλά και αγροτουρισμό.
    Θέλετε αξιοποίηση των ακτών αλλά και ήσυχα μεσημέρια.
    Θέλετε καθαριότητα αλλά στην ανακύκλωση πιανετε 4/100.
    Θέλετε αναπτυξη αλλά δε θέλετε ΣΔΙΤ.
    Θέλετε σχολεία αλλά δε σας ενοχλούν οι γενίτσαροι της χα.
    Θέλετε αποχέτευση αλλά δε θέλετε ΚΕΛ.
    Θέλετε αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος αλλά όχι περιορισμούς.
    Θέλετε προστασία του δάσους στον Ασύρματο αλλά και νομιμοποίηση των αυθαίρετων σε δασικές εκτασεις.
    Θέλετε νομιμότητα στο συνολο και αυθαιρεσία στη βολή σας.
    Να ξερατε τι θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θελουν επισης ενα ψηφοδελτιο χωρις κανεναν γνωστο γιατι ολοι ειναι αχρηστοι , για να το μαυρισουν και να ψηφισουν μια απο τα ιδια .....οπως τοοοοσαααα χρονια.....
    Ενα ψηφοδελτιο Σπαταναιων και ενα Λουτσαιων..
    ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ με ιδιοκτητες νυχτερινων κεντρων ,που δεν θα θελουν νυκτερινα κεντρα....ενα ψηφοδελτιο μηχανικων αυθαιρετων ,που δεν θα νομιμοποιουν αυθαιρετα, και αλλα τετοια ονειρα.....
    ΟΜΕΡΤΑ λεγεται το συμτωμα......η ....βολεμα και μετα ...γκρινια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θελουν πραξεις εφαρμογης για να εχουν δουλιτσες βγαζοντας οικοδομησιμοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως δεν θέλουν, θέλουν την Αννούλα του χιονιάαααα, που λέει και ο πιο πάνω, που τα κάνει όλα .

      Διαγραφή
    2. Δεν θελουν νομιμοτητα ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.Γιατι επιβιωνουν απο την παρανομια.Μηχανικαρες..εργολαβαρες ιδιοκτητες κεντρων ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ?Η νομιμοτητα δεν αφηνει κερδος...μονον εσεις δεν το εχετε καταλαβει και τους ψηφιζετε.

      Διαγραφή
  13. ΤΙ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΤΩΡΑ?
    Ολα ειναι προβα για το εργο που θα ανεβασει ο κατσαλιρος την Β Κυριακη.Δεν ακουσατε το ΝΤΕΛΑΛΗ ?
    ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΤΕ?
    Το εργο θα ειναι
    ο κατσαλιρος η χιονατη και οι 7 νονοι.....
    Τωρα προβαρουν τους ρολους.....
    Σκηνοθετης ο ΜΕΓΑΣ τσαλαπετεινος...το θεμα ειναι οτι οσα παραπανω ψηφαλακια παρουν τοσο διαπραγματευονται απο καλυτερη θεση.Αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση και ας βγουν να το διαψευσουν ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.Για ρωτηστε τους τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ...και αν παρετε απαντηση ....γραψτε μου..θα παρετε δημοσκοπηση....
    Ειναι απογοητευτικο ποσο ευκολα ξεγαλιουνται οι ψηφοφοροι και ποσο ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου