Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σπάτα, Άρτεμις - Οι Παλαίμαχοι και οι έμπειροι κινητοποιούνται

Σπάτα, Άρτεμις - Οι Παλαίμαχοι και οι έμπειροι κινητοποιούνται
Την περασμένη Παρασκευή μαζεύτηκαν όλοι οι παλαίμαχοι που έχουν ασχοληθεί, στο παρελθόν, με τα κοινά των Σπάτων και Αρτέμιδος σε καφενείο της Αρτέμιδος...
Παραμέρισαν τις παλιές, προσωπικές τους διαφορές, αντιπαραθέσεις, διενέξεις και αντεγκλήσεις μπροστά στην επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζει ο τόπος σχετικά με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ήταν όλοι εκεί: παλιοί Δήμαρχοι των δύο πόλεων, τέως και νυν πρόεδροι συλλόγων και τοπικών φορέων, σημερινοί Τοπικοί Σύμβουλοι κ.α -γνωρίζουμε όλα τα ονόματα. Εκείνοι, όμως, δεν έκριναν φρόνιμο να τα δημοσιοποιήσουμε αυτή την στιγμή.

Η εμπειρία και τα χρόνια που έχουν αφιερώσει στα κοινά του τόπου, τους κινητοποίησε να μαζευτούν και να συζητήσουν τον χειρισμό των καθημερινών προβλημάτων σε σχέση με τις παρατάξεις που θα κατέβουν στις εκλογές.
Ίσως χρειαστεί να ορίσουν κάποιον να τους αντιπροσωπεύσει ή ακόμη και να κατεβάσουν υποψήφιο.
Πολλές ήταν οι προτάσεις και οι απόψεις που διατυπώθηκαν και, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση κατέληξε στο φλέγον θέμα του ΚΕΛ.
Στην διάρκεια της συζήτησης κρατήθηκαν και πρακτικά και τα ονόματα και τηλέφωνα των παρόντων για επόμενη συνάντηση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη.

5 σχόλια:

  1. Αφού κατέστεψαν τα Σπάτα τουλάχιστον ολοσχερώς και γλύττωσε τελευταία στιγμή η Αρτέμιδα από την ολοκληρωτική καταστροφή με τον αγωγό στον Αγιο Νικόλαο χάρις σε σκληρούς αγώνες νέων και όχι παλαιμάχων ,προσπαθούν να εμποδίσουν την σωτήρια εξέλιξη ,αντί να παραμερίσουν.Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνου τον κανόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αναφορά σε μια τέτοια συνάντηση γίνεται για να τρομοκρατηθούμε. Αυτοί που κατέστρεψαν την περιοχή όλοι μαζί σκοπεύουν να ενωθούν για να την αποτελειώσουν. Οι πρώην και νυν δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτική σύμβουλοι! Να αποτελειώσουν ότι δεν πρόλαβαν. Είκοσι χρόνια προσπαθούν να μας σώσουν έλεος όχι άλλη σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
    Μονον οσοι εδειξαν ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.
    Συμφωνιες πλακακια για β γυρο τερμα.
    Τα βλεπουμε τα χαρτια σας.
    Ξυπνησαν τα ζομπυ να φανε ζωντανους.
    Τοσο καιρο κοιμοντουσαν ?ΠΟΥ ΗΤΑΝ?Μυρισαν εκλογες και ξυπνησαν?ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΑ ΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?
    Ποιοι ετρεχαν σε εισαγγελεις ,ποιοι κυνηγουσαν τα ομπρελλοκαθισματα,ποιοι αποκαλυπταν τις καταπατησεις,ποιοι τα εβαλαν με τα σκυλαδικα?
    ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΒΟΥΡΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ Η ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tin ydrefsi stin artemida ti kanane pou plironoume horis na ehoume nero

    Me tin ydrefsi ti kanane sti artemida pou tosa hronia plironoume horis na ehoume nero


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. whoah this weblog is wonderful i like studying your articles.
    Keep up the great work! You recognize, many individuals are searching
    round for this information, you can help them greatly.


    Also visit my page ... why am i not getting pregnant

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου