Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η ψήφος μας έχει την δύναμη να επηρεάσει την ποιότητα της ζωής μας

Κοινή διαπίστωση των περισσότερων από εμάς αποτελεί το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο κατ’ εξοχήν αυθεντικός εκπρόσωπος μιας τοπικής κοινωνίας, που
καλείται να αντιμετωπίσει τα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα μιας μικρής ή μεγάλης πόλης της σύγχρονης εποχής μας. Όπως για παράδειγμα, να πίνουμε υγιεινό νερό, να διαχειριζόμαστε με αποτελεσματικό τρόπο τα απορρίμματα μας, να έχουμε καθαρούς δρόμους, να έχουμε πάρκα και ποδηλατοδρόμους, να φροντίζουμε τους άπορους συμπολίτες μας και να διευκολύνουμε να ζουν μαζί μας και ισότιμα οι συνάνθρωποι με κινητικά ή άλλα προβλήματα, να αναδείχνουμε τους τοπικούς θησαυρούς μας, την φύση μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Απόψεις και θέσεις, που άλλους από εμάς θα μας προτρέψουν να δηλώσουμε παρόντες και έτοιμοι να συμμετάσχουμε ενεργά στην διαμόρφωση των αυτοδιοικητικών πραγμάτων, και σε άλλους θα επιτρέψουν, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα της επιλογής, να υπερψηφίσουμε έναν υποψήφιο που θα τον θεωρούμε χρήσιμο για την πόλη μας, ο οποίος θα έχει τις ικανότητες εκείνες που θα ωφελήσουν την πόλη μας και θα θέλει πραγματικά να υπηρετήσει την τοπική μας κοινωνία, παρέχοντάς του έτσι την ευκαιρία να εκλεγεί και να αποδείξει την χρησιμότητά του στην πράξη.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτά καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι μας, έχουμε την υποχρέωση να αξιολογούμε κριτικά τον κάθε προτεινόμενο σύμβουλο που θα επηρεάζει άμεσα την τοπική μας αυτοδιοίκηση και άρα την ποιότητα της ζωής μας!!!! Πρέπει να αποκωδικοποιούμε τα σχετικά σχόλια και τελικά να διαμορφώνουμε την δική μας άποψη!!! Οφείλουμε να εξετάσουμε το παρελθόν του το παρόν του και να οραματιστούμε το μέλλον μαζί του!!
Μην φοβάστε τους ανθρώπους που έχουν μεράκι αγάπη και έχουν να προσφέρουν στον τόπο, γιατί πρώτα απ' όλους αξίζετε εσείς οι ίδιοι, οι ψηφοφόροι ένα καλύτερο τόπο και μια ανθρώπινη πόλη!!!
Κατερίνα Παπαϊωάννου 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος 
Σπάτων Αρτέμιδος 
Δημήτρης Μάρκου-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

4 σχόλια:

  1. και στην Επανωμή τα ίδια λένε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή επιλογή συμβούλων με σπουδαίο πολιτικό λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ Κ Κ.ΜΠΑΓΙΝΕΤΑ ,αλλα γιατι πρεπει να τα ξανα διαβασουμε?Τα μαθαινουμε και με μια φορα.Βεβαια η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης, αλλα...και κατι κατα δικο μας δεν βλαπτει.που και που....Την εποχη του διαδικτυου δεν υπαρχουν στεγανα, ολα ΚΑΙ ΟΛΟΙ κρινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου