Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γιώργος Παπαδάκης: Ήταν λάθος ο πρώτος μου γάμος

Για την προσωπική του ζωή, την πορεία του στην τηλεόραση, αλλά και την άγνωστη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, πριν χρόνια μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στην
εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1.

«Ήταν λάθος που έκανα τον πρώτο μου γάμο, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω» είπε ο παρουσιαστής, μιλώντας για την οικογένειά του και συνέχισε: «Η πρώην γυναίκα μου με την νυν έχουν βγει και οι δύο μαζί έχουν πει για τα ελαττώματά μου. Είναι φίλες».

Στην συνέχεια, μίλησε για την πορεία του μπροστά από το γυαλί, αποκαλύπτοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια που παραμένει στον ΑΝΤ1, έχει πάει 7-8 φορές στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού και δεν έκρυψε την συμπάθεια του σε δύο cameramen του σταθμού, που ήταν και εκείνη την ώρα παρόντες, λέγοντας: «Αυτά τα παιδιά είναι τα πιο σημαντικά άτομα του ΑΝΤ1. Ζητώ συγγνώμη από τον Λάτσιο, αλλά είναι η αλήθεια» και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση της τηλεόρασης όταν θα σταματήσει να έχει το ίδιο πάθος με αυτό που έχει τώρα. «Η δουλειά μου είναι το επαγγελματικό viagra μου».

Τέλος, μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας του, το 2004 όταν έπαθε έμφραγμα, χειρουργήθηκε την Παρασκευή και την Δευτέρα επέστρεψε στην εκπομπή κανονικά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να μένουν έκπληκτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου