Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Είμαστε ΕΠΩΝΥΜΟΙ και ΧΩΡΙΣ αφανή...

Το πρόσφατο εξώδικο του Δημάρχου της Ραφήνας κ. Χριστόπουλου είναι η αφορμή για να ξεκαθαρίσουμε -και εύχομαι να είναι μια και καλή- το ιδιοκτησιακό καθεστώς της παρούσας
ηλεκτρονικής εφημερίδας "anatakti.gr".
Αρχικά, να τονίσουμε το γεγονός ότι είμαστε η ΜΟΝΗ εφημερίδα / μπλογκ που είναι επώνυμη και αυτό ισχύει από την αρχή που ξεκίνησε.
Δυστυχώς, όμως ζούμε στην χώρα του "αφανούς", του "ύποπτου", του "κεκαλυμμένου" και του "κρυφού". Αφού ξεπεράσαμε ότι στην εφημερίδα μας δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση η κα Κατσαρού, τώρα προέκυψε η συμμετοχή του κ. Μπαλαμότη.

Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί με την έντυπη εφημερίδα του κ Μπαλαμότη, αλλά οι δρόμοι μας χώρισαν. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ανάμιξη/σχέση στην εφημερίδα anatakti.gr.
Έχει την δική του την έντυπη "Ανατολική Ακτή". Του φτάνει η έντυπή του!
Βέβαια είναι σίγουρο ότι κάποιος λόγος θα υπάρχει που ο Δήμαρχος της Ραφήνας ανακάτεψε και τον κ. Μπαλαμότη και του επίδοσε το ίδιο Εξώδικο και σε αυτόν. Τον ξέρει εκείνος! Και εμείς τον ξέρουμε! Αλλά θα θέλαμε να του ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει καμία ανάμιξη ο κ. Μπαλαμότης, και κανένα από όλα αυτά τα γνωστά  παλιά και μη εξαιρετέα πρόσωπα.

Έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές από την αρχή της θητείας του Δημάρχου να τον  προσεγγίσουμε για να μας πει την γνώμη του σχετικά γεγονότα του Δήμου. Δυστυχώς, κάθε φορά που  αφήνουμε το όνομά μας και από ποιο μέσο καλούμε επικοινωνούμε με το "υπερπέραν". Ή λείπει ή "δεν έχει κάτι να δηλώσει, μια και όλα τα έχει πει δημοσίως" είναι πολλές φορές η απάντηση. 
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλα  αυτά τα χρόνια οτιδήποτε δημοσιεύουμε για τον Δήμο της Ραφήνας, Πικερμίου να είναι ΟΛΑ αναδημοσιεύσεις εκτός από τις περιπτώσεις που ήμασταν παρόντες. 
Και σε αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση του "ροζ σκανδάλου" που "χτύπησαν" όλες οι καμπάνες της Ραφήνας ο "άφαντος" Δήμαρχος διάλεξε τον δρόμο του Εξωδίκου της ανωνυμίας και του κρυφτού. Γιατί εκτός από τα ιδιωτικά υπάρχουν και άλλα δημοτικά, για τα οποία μπορεί κάτι να του ξεφύγει... 
Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε κανέναν όταν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, όπως η επιστολή του προς την Μητρόπολη.
Δεν είμαστε εισαγγελείς, ούτε ανακριτές ούτε αστυνομική αρχή. Ένα απλό τοπικό μέσον πληροφόρησης του πολίτη είμαστε. 

Στις μισθοδοτικές καταστάσεις του Δήμου υπάρχουν μισθοί για" γραμματείς και φαρισαίους" με αιτιολογία μισθοδοσίας: "Δημόσιες σχέσεις - Ενημέρωση". Δηλαδή καθήκον τους είναι να συντάσσουν και να στέλνουν Δελτία Τύπου για κάθε δραστηριότητα, πράξη και απόφαση του Δήμου. Όλο αυτόν τον μηχανισμό, που τον πληρώνουμε εμείς, τον χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος για την προσωπική προβολή του και για να καλούν μόνο τα, φιλικά προς αυτόν, μέσα για να τον δοξάσουν και να τον προβάλλουν περαιτέρω. Όλα πρέπει να τα ανακαλύψουμε μόνοι μας ή κατόπιν εορτής. Γιατί άραγε;

Αν τον πείραξε αυτό το απλό "ροζ σκανδαλάκι του" και αντέδρασε με ένα εξώδικο για τα άλλα τα πιο σοβαρά, δημοτικά στα οποία έχει λόγο και ο εισαγγελέας τι θα κάνει;  Θα μας στείλει πυραύλους και ελικόπτερα να μας βομβαρδίσουν; Ευτυχώς έχουμε πυρηνικό καταφύγιο...

Ας προσέχουν τις πράξεις τους τα Δημόσια πρόσωπα για να μη χρειάζονται τα ΜΜΕ να γράφουν.


9 σχόλια:

  1. Οταν ο Χριστόπουλος (τέως Δήμαρχος για μας) μιλούσε σε παρέες από δω κι απόκει ακόμη και σε φίλους του παπά δεν ήταν δημόσια κι έλεγε ότι θα ξεσκίσει τον παπά (με τη α@@@δια) και του υποσχόταν ο δεσπότης που είχαν καθημερινή συνομιλία!!! ότιθα τον ξυρίσει δεν ήταν δημόσια και δε μιλούσε σα δήμαρχος.
    Και γιατί έστειλε μια ιδιωτική επιστολή του όπως λέει με επιστολόχαρτο που χρησιμοποιεί σαν δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημοσιες θεσεις εχουν δημοσιοτητα.
    Οχι ομως δημοσιοτητα ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.
    Αν εστειλε επιστολη ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ Επιστολοχαρτο, για θεματα της κρεββατοκαμαρας του ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΥΓΧΙΣΗ ΡΟΛΩΝ.Ποιος ειναι Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ποιος ειναι ο συζηγος,και το χειροτερο ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.Εκει τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ως προς το τι ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ,διαβολε δεν ειναι εντελως ανετυθυνοι, αυτοι που αποφασιζουν τις αναρτησεις.Και αυτοι κρινονταιΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
    ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΟΥ ...ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ, αφου οι αναρτησιες το θεωρησαν σκοπιμο να μην υστερησουν σε ......ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ,ασχετως του ποιοι τους εκπροσωπουν καθε φορα.Το οτι ενας δημαρχος δεν σεβεται ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ που εκπροσωπει ,ειναι δειγμα του ΑΝΔΡΟΣ οχι του θεσμου.

    ΚΡΙΝΕΣΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο Κ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ....ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.Εσεις δεν εισθε βεβαια ΘΕΣΜΟΣ αλλα εν τη ευρυτητα του ,εισθε η τεταρτη εξουσια ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.Οπως και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ειναι ΘΕΣΜΟΣ και οφειλει να συμπεριφερεται σαν τετοιος.

    Αυτα για να αποδωσω οπως νομιζω εγω , ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ....ΘΕΟΥ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΙΟΝ , ΜΕ ΤΙ ΙΣΧΥ, ΜΕ ΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΙΚΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω εχουμε τοσα προβλήματα και εσεις ασχολειστε με τον κ@λο της Σουζανας. Αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... ποιος νοιαζεται για τις βρωμιές τους!!! στην μοιρασια τα χαλασαν με το παπαδαριό! 3 χρονια διοικηση από ανίκανους , βλάκες , και αγράμματους! .... πανηγυρια , παρελάσεις , κορδελες και φούμαρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...όλοι μας κάποια στιγμή θα κριθούμε. Εδώ διαβάζουμε τη μία μαλακία πίσω από την άλλη. Πέραν του άρθρου που είναι τελείως 'Άκαιρο' - ό,τι έχει γίνει έγινε πριν μήνες και νομίζω πως δεν ενδιαφέρει κανέναν τι κάνει οποιοσδήποτε στο σπίτι του- πραγματικά το γεγονός ότι γράφω αυτό το σχόλιο αυτή τη στιγμή, είναι γιατί βαρέθηκα τη λάσπη στον 'ανεμιστήρα'.. και όπως μία φίλη μου έχει πει πως πάντα κοιτάμε να προσβάλλουμε τα δέντρα που κάνουν καρπούς, ένα έχω να πω.
    Ο μόνος που αξίζει για Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου είναι ο Γιώργος Χριστόπουλος, και είναι και ο μόνος που γνωρίζει τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου του. Χρόνια αγωνίζεται για τα Ιδανικά που έχει πορευθεί στη ζωή του και το βλέπουμε και από την οικογένειά του, τα δυο του παιδιά, και ακόμα περισσότερο από την προσφορά του σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
    Από τα όσα διαβάζω παραπάνω αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ούτε την ελληνική δε μπορούν να μιλήσουν καλά καλά και τα σχόλια μπαίνουν να τα κάνουν...
    Ας αναγνωρίσουμε αυτά που πρέπει και ας μην αναπαράγουμε πράγματα , ίσως γεγονότα που κανείς δε γνωρίζει πραγματικά....
    Τέλος, ένα πράγμα αναφέρω , πως ο Γιώργος είναι και θα είναι ο Δήμαρχος, ο γιατρός μας, ο Άνθρωπός μας.....
    καλή συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως για να γίνει πιο επώνυμο το άρθρο να υπήρχε και το ονοματεπώνυμο του αρθρογράφου; λέω μήπως; και τι μας ενδιαφέρουν τα ροζ σκάνδαλα (δικά σας λεγόμενα) με τα κοινά (ως "απλό μέσο πληροφόρησης του πολίτη" που δηλώσατε ότι είστε). Ασχοληθείτε με κάτι πιο ουσιαστικό και όχι με προσωπικές ζωές!!!
    Υ.Γ.1. Εγώ που κυκλοφορώ στη περιοχή της Ραφήνας, γιατί τον πετυχαίνω συνέχεια μπροστά μου και εσείς δεν μπορείτε;
    Υ.Γ.2. Ο κ.Χριστόπουλος δεν είναι μόνος του στη ζωή, υπάρχει και οικογένεια και αυτή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχετε σκεφτεί.. Αν έχει μείνει ίχνος ήθους...!!!
    Να είστε καλά!!! Βασίλειος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tɦen, a gradual addition of staгch caո Ƅe added in
    small quantities. What do you expect long-term not ʝust short-term as far as an acсеptable return oո your
    investment. It's important to realіze that after yoս lose weight
    using one of tҺese methods, you'll need to be doing something very vigorous and intenѕe on a regular basis in order to keep your metabolism
    burning hot eոough to maintain the reduction.


    Have a look at my weƅ site - inүeccioneѕ de HCG ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. HCG is tɦe most effective, permanent weight losѕ program
    to both mеn and women, in particular, those who haѵe giѵen up
    hope in their journey to permanentlу lose weight. Then you ϲertainlƴ commence what's
    referred to as the "maintenance" period where one can devour οrdinarily
    however you keep clear of ѕugars and additionally starches.
    Keep your ңCG drops out of the sun and aѡay fгom ѕourсes of
    heat, and they'll keep foг a lot longer.

    Also visіt my blog plan de la dieta HCG ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. I aԀded ɦalf and half to my coffee in the 2nd week which іs a major no, no on this diet
    and I stayed at the sɑme weight for the week.
    He also stressed the impߋrtance of being under a doctor's care while following the ӉCG diet.
    It is releаsed by the рlacеnta when thе fertilized egg
    is implaոted in the uterus.

    my web page ... dieta HCG ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου